• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar evımnın temızlıgı bıttı... sorun yok.. yarın yenı evde olacagım.. ama sızlerle bır süre görüşemeyız...

internet olana kadar..
allah hayırlı gunlerde oturmak nasıp etsın canım

inşşşş beklemedeyim vallah kaç oldu yazıyorumm bilgilerimi....:teselli: iyi bari bide sen varmışsın yanımdayerimseniben

elvancım sekledım sonunda bir aslı kaldı kaydirigubbakcemile5

Slm kızlar
uzun zamndır yoktum annelerdeydım dÜn geldım
bılenler var belkı ÜŞÜtmekten dolayı rahatsızdım hala ıyıleŞemedım:(

çok geçmiş olsun canım.bol bol dinlen evde olmanın tadını çıkar.bebğinin iyi olmasına sevindim

hayırlı olsun benmasal, güzel güzel dinlen..

çok geçmiş olsun canım bol bol su iç ve uzanma tek gebelik sanırım Allah kucağına aldığın günleride göstersin.:nazar:

tsk ederım kızlarrrr ıyıkı varsınızzzzz

engelhope cnm nasılsınnn evt tek gebelıkk sen nasılsın

slm kızlar nasılsınızzz evde yatıyorum valla calısmaya alısmısım zaman gecmıyorr ama yapıcak bısıı yok bebegım ıcın herseyı yaparım

tealog gecmıs olsun cnmm

Son düzenleme:
slm kızlar nasılsınızzz evde yatıyorum valla ıse alısmısımm zaman gecmıyor calısmaya alısmısım ya ama yapıcak bısıı yok bebegım ıcın herseyı yaparım

tealog gecmıs olsun cnmm

gecmiş olsun Masal, hayırdır neyin var?

slm güzel hamışler bende 9+4 günlük hamıleyım 19 kasım dogum inş. benıde arnıza alırmısınız

niye işten çıkarsınlar nan :mymeka:
hamilesin hastasın alla alla ya :1closedeyes:

düşük tehlikesinde 1 hafta raporluydum. o süre bile çıkarmayı düşünmüşler :oklava:
eskiler boşuna dememiş elin işi kanla yoğrulmuş die

Slm kızlar
uzun zamndır yoktum annelerdeydİm dÜn geldİm
bİlenler var belkİ ÜŞÜtmekten dolayı rahatsızdım hala İyİleŞemedİm:(

geçmiş olsun teolog
bende çokk rahatsızım. çok kötü yaaa :çok üzgünüm:

cnm pazar gunu lekelenmem olmustu dundr dr gıttım dınnenmem gerektıgını soledı cok sukur kalp atısını duydummm bebegımınnn ama 10 gun kadar evdeyım yatıyorumm

8. haftada bende de olmuştu kahverengli bir leke bende 4 gün evde dinlendim. Hiç moralini bozma güzelce dinlen :)

kızlar merhaba ben size bişey sorucam beim canım acayip şekelinde bişeyler yemek istiyor yada sürekli bişeyler çekiyor canım ama biyandanda midem bulanıyor. böyle olan varmı?

bafo şu anda burada değil ama ben umarım son kez yazmış olurum bilgilerimi :)

Aslı
SAT : 25 Şubat
Kg : 54
Kalbi atıyor çok şükür
ıkili test: 29 Mayıs

Bafo bende listenden kaybolmuşum çok üzüldüm :(((((

Aslı
SAT : 9 Şubat
Kg : 70
Kalbi atıyor çok şükür

kızlar şimdiye kadar kilo almamışım.hala aynı kilodayım.10.haftam bitti 10+1 günlüğüm.ama ben oğlumda da ilk 8 haftada 2 kilo vermiş sonrada 23 kilo almış bi kadınımkaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
selam hanimlar nasilsiniz ya benim belirtim hic olmuycakmi sadece gögüs agrim var bulanti yok kasik karin agrim hic yok siz ne durumdasiniz

Back
X