Ben de kaçtım kızlar.Görüşürüza.s.
görüşürüz byeeee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
normal zamanda öğrenemediğim yüzmeyi hamişken öğreneyim bari. bende çok istiyorum yüzmek ahh bide bilssemm kaydirigubbakcemile2
hem ene hem öne :roflol:aynı bennnn
saat 11 oldu bi türlü 12 olmadı haaa ohaoldumsmile
acımdam ölücem :1ninca:
Öğrenirsin canım.,inan suya girmek bile rahatlatır seni
ya sezen bi tuhaf oldum ya sorma balon gibiyim sanki
ben zaten 3 sene önce 98 kiloya kadar çıkmıştım, daha önce 55 kiloydum, iş hayatı, evlilik, doğum kontrol hapı, kürtaj derken maalesef bu kiloya çıktım, tabi boğazdan da hiç kesmedim bu arada itiraf etmeliyim yani, o kilodayken bile çok azcık bi göbüş olmuştu yok denecek kadar azdı yani, sonra rejime başladım haftanın 3-5 günü spor yapıyom (koşu bandı aldık eve) yediklerime dikkat ediyom yok olmuyo 1,5 senede anca 73 kiloya düştüm ama göbüş gitti, eşim 2,5 ayda 25 kilo verdi ben 1,5 sende düşün ben ondan daha az yediğim ve daha fazla spor yaptığım halde...:gitme:
sonra kasımda ameliyat oldum 1 hafta sonra 76 sonraki ay 78, hop kilolar geri gelmeye başladı, ay sinir oldum şimdi hamilelikte ne kadar olcam bakalım, dr.um tsh da sorun var ondan dio, tsh ın yüksek olması ödemde yapıyormuş onun için hamileliğin başından beri ilaç kullanıyorum, gebelikten sonrada bi endokrin uzmanına gidip testleri yaptırcam, inş düzelirim ya... nie böle oldum annamadım valla...
ebru salli bebegi neresine sakliyor benim göbegim onun bes katidelikafadulden
görüşürüz tatlımm bayanssulusmile
çok hevesim var işte. ama konyada havuza gitmek. hele ki yüzme öğrenmek çok pahalı yaaa
Geçmiş olsun canım.a.s.Normal başağrısı bile bizi mahvedebiliyor.Seninkini düşünemiyorum
bizim burdada kadinlara ait yüzme havuzu var gide gele yüzmeyi ögrendim simdi cok güzel yüzüyorum ama hamileyken korkarim yüzmeye bebege birsey olur diye:1no2:
begüm sagol canim rabbim hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin bebekler dogana kadar zaman gecmiyor ama dogduktan sonra zaman hemen geciyor benim kiz sanki dün dogdu bugün boyuma yetisti benmi dogurdum benmi büyüttüm anlamadim
ya sezen bi tuhaf oldum ya sorma balon gibiyim sanki
ben zaten 3 sene önce 98 kiloya kadar çıkmıştım, daha önce 55 kiloydum, iş hayatı, evlilik, doğum kontrol hapı, kürtaj derken maalesef bu kiloya çıktım, tabi boğazdan da hiç kesmedim bu arada itiraf etmeliyim yani, o kilodayken bile çok azcık bi göbüş olmuştu yok denecek kadar azdı yani, sonra rejime başladım haftanın 3-5 günü spor yapıyom (koşu bandı aldık eve) yediklerime dikkat ediyom yok olmuyo 1,5 senede anca 73 kiloya düştüm ama göbüş gitti, eşim 2,5 ayda 25 kilo verdi ben 1,5 sende düşün ben ondan daha az yediğim ve daha fazla spor yaptığım halde...:gitme:
sonra kasımda ameliyat oldum 1 hafta sonra 76 sonraki ay 78, hop kilolar geri gelmeye başladı, ay sinir oldum şimdi hamilelikte ne kadar olcam bakalım, dr.um tsh da sorun var ondan dio, tsh ın yüksek olması ödemde yapıyormuş onun için hamileliğin başından beri ilaç kullanıyorum, gebelikten sonrada bi endokrin uzmanına gidip testleri yaptırcam, inş düzelirim ya... nie böle oldum annamadım valla...
acıktınmı kraker filan al yanına açlığını bastırır
anladım cnm bende balık etliyim zayıf değilim oğlumada 70 le hamiş kaldım 90 küsür lerle doğurdum ama doğumdan sonra kendiliğinden 70 oldum gene o yüzden hamişlikte aldığın kiloyu takma düm doğum yapan arkadaşım 100 küsürle doğuma girdi ama bebişi o kadar tatlıkii anneyide gördüm hemen şişliği inivermişş hamişteki hali yok doğumdan sonra hızla kilolar gidiyo cnm önemli olan bebişler sağlıklı olsun
aminnn canım inşallah biz de görürrüz. büyüyüpte boyumuz kadar olduklarını :Saruboceq:
inşallah düzelirsin canım. sıkma o kadar. hamilelik bitince diyet topiğine geçicez zaten hep beraber. sağlığın iyi olsunda yeter ki
domatesim var zaten bilmiyorumkismile hep onu yiyiom. her gün en az 1 kilo :roflol:
evet canım ilacı ağrı yayılmadan içmediysen etki etmiyor. karanlık odayı evdeysem eğer yaparım bende. ama iş yerinde tuttumu ağlar dururum :sinifsinif:
o şallı yine mi hamile sempatiksalakcinni
bende yüzme öğrenmek istiyorum. ama korkuyorum da. yüzmek rahmi kasmazmı bacak hareket edio ya suda.
aynı benim gibi bende ağlardım valla, bu arada ebru şallı 4 aylıkmış ama hiç göbük yok hatunda valla, he bu arada yüzme hamişler için en ii spor dio dr. lar cnm imkanın varsa mutlaka yüz derim...
korkuyosan yüzme suya gir çık suda masaj etkisi yapar rahatlarsın ördek gibi cup cup yapp:roflol:
zeynep senin face varmı varsa sende 2010 grubuna katıl