bilmiyorum cnm ben bi kere yaptım benimde zararsız bakteriydi ilaç kullandım bidaha demedi doktorum yap diye ilerde yaptırırmı onu bilmiyorum bende
annadım o zaman ben gidince dr. a bi sorim bakalım ne diecek...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bilmiyorum cnm ben bi kere yaptım benimde zararsız bakteriydi ilaç kullandım bidaha demedi doktorum yap diye ilerde yaptırırmı onu bilmiyorum bende
bugün ebru şallının kulaklarını çok çınlattık:roflol:
nalancım sabah doğum yapan arkadaşımı sormuşun yeni gördümm 100 kilo üzeri olan sezeryan yaptı cnmm
ya bende 100 kilonun üstüne çıkarsan normal doğum yapamam mı acaba illa sezeryan mı olmam lazım, ooofffff bak yine sinir oldum keşke biraz daha zayıflasaydım ne ii olacaktı yaaa... ben normal doğum istiyorum....
ben facebook a üye olmaya çalışıyım bari
ya ha facebook ha bura ne fark edecek ki annamadım ben hem burda hem ordamı yazışcaz biri bana anlatsa keşke...
iyi akşamlar kızlar brawaaa sizlere baya muhabbet edilmiş geçmişi okuyamiyacam malesef .... ikili testimin sonucunu öğrendim kızlar.. şükürler olsun çok iyi.. darısı başınıza annişler
kan testimi ne çıktı hatırlıyomusun
canımcım ben kan testini görmedim doktor aldırttı. 2 li test 4600 çıkmış bu rakam çok iyi merak etme dedi sadece bi de diğer testlerim için genel olarak cevapladı. ben idrar yolumda sorun var sanıyordum yokmuş çok sevindim.... Daha öncede söylemiştim su gibi birşeyler geliuor benden sanırım normal...
bugün ebru şallının kulaklarını çok çınlattık:roflol:
iyi akşamlar kızlar brawaaa sizlere baya muhabbet edilmiş geçmişi okuyamiyacam malesef .... ikili testimin sonucunu öğrendim kızlar.. şükürler olsun çok iyi.. darısı başınıza annişler
slm kızlar rahatsızdım bayadır gelemiyordum nasılsınız bebekleriniz nasıl bende çok aşırı sancı oldu 1 haftadır yataktan çıkamadım ama şükür şimdi iyim bulantılarımız terk ediyo bizi yavaş yavaş yavrucumda iyi sizlerde ne var ne yok
canım cok sevındımç artık iyice azalır