• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
valla ben 3-4 kere yazdım 2 li test tarihini listeye geçmedi daha, sonra nie haber vermedin demeyin...
yazdım kusum

bafocum pardon 10 mayıs olacak yanlış yazmışım

okdir :)

iyi akşamlar arkadaşlar yen igirebildim bugün midem berbattt dün kötü bir gün geçirdim demiştim size bahsetmişti eşimde kendimi iyi hissedeyim diğe beni akşam yemeğe götürdü güseldi ama eve gelince ne yediysem çıktı midem nasıl kötüydü kusmak istemedi tuttum kendimi olcak gib değil ne var ne yo çıktı eşimde üzüldü seninle ilgisi yok dedim bugünde devam ediyor rahatsızık midemda yanma var ve bulantı canım hiç bir şey istemiyorr sabahtan bri iki tane kumpir patates yedim sade içinde bişi yok birde acıkma hissi herşey bebişler için sağlıklı olsunlarda katlancaz hepinizi öpüyorum az bulantılı akşamlarr

ay tatlım gecmıs olsun aynen bende yarın doktora sorucam ne ıyı gelır dıye :sinifsinif:

iyi akşamlar arkadaşlar yen igirebildim bugün midem berbattt dün kötü bir gün geçirdim demiştim size bahsetmişti eşimde kendimi iyi hissedeyim diğe beni akşam yemeğe götürdü güseldi ama eve gelince ne yediysem çıktı midem nasıl kötüydü kusmak istemedi tuttum kendimi olcak gib değil ne var ne yo çıktı eşimde üzüldü seninle ilgisi yok dedim bugünde devam ediyor rahatsızık midemda yanma var ve bulantı canım hiç bir şey istemiyorr sabahtan bri iki tane kumpir patates yedim sade içinde bişi yok birde acıkma hissi herşey bebişler için sağlıklı olsunlarda katlancaz hepinizi öpüyorum az bulantılı akşamlarr

geçmiş olsun cnm, midene çok yüklenme bir kaç gün o zaman biraz kendine gelsin bari, çorba iç makarna ye böle mideyi pek germiyecek şeyler...

ben 7:30 çıkıyorum biran önce eve gidip uyumak istiyorumm havada çok kötüüüü kapalı yağmurlu arkadaşlar kışlıkları kaldırıp yazlıklasrı çıkardınız mı benim birde o işlerim var hala kazaklarla dolaşıyoz bu hafta sonu kışlıkları kaldırıp yazlıkları çıkartcamm cıvıl cıvıl tşörtlerimizi giyelim gerçi kaç ay giyebilcezde olsunnn

sağolun arkadaşlar dışardan çok yemiycem artık dediğiniz gibi hafif şeyler yiip atlatcaz mide yanması çok kötü yiyecekler ağzıma geliyor afedersiniz zaten mide rahatsızlığı olanlrın hamileliği daha zor geçiyomuş doktormuz demiştiii

sağolun arkadaşlar dışardan çok yemiycem artık dediğiniz gibi hafif şeyler yiip atlatcaz mide yanması çok kötü yiyecekler ağzıma geliyor afedersiniz zaten mide rahatsızlığı olanlrın hamileliği daha zor geçiyomuş doktormuz demiştiii

arada bir 3-4 yudum soğuk süt iç canım midene ii gelir....

he bi şi daha mideni uzun süre boş bırakma, acıkmasanda bir kaç saatte bir bi şiler atıştır..

herkese selamm,
birkaç kişiyi onayladım grupta. o grubun bize faydası rahat rahat foto koyabilmemiz olacak. ister göbüşler ister bebekler. ben buraya koysam da kaldırıyorum bir zaman sonra çünkü kim giriyor belli değil malesef. hem de samimi bir ortam birbirimizi tanıyalım falan.. gelmek isteyene kapımız açıkk :)

sağol canım özellikle soğuk olcak dimi tamam denerimmm

evet cnm soğuk ve sade dolaptan al iç ama 3-4 yudum olsun fazla değil fazlası gaz yapar bu yanmayı alıyo

bi de bijoux arkadaşımızdı sanırım yanlış hatırlamıyosam, geçen gün sölemiş gaviscon yazmış dr. u hamileyken kullanılıyormuş mide yanmalarına karşı, dr. una bi sor istersen çok ii gelio dio bijoux...

herkese selamm,
birkaç kişiyi onayladım grupta. o grubun bize faydası rahat rahat foto koyabilmemiz olacak. ister göbüşler ister bebekler. ben buraya koysam da kaldırıyorum bir zaman sonra çünkü kim giriyor belli değil malesef. hem de samimi bir ortam birbirimizi tanıyalım falan.. gelmek isteyene kapımız açıkk :)

kaydımı yapim gelcem belkide kardeşime yaptırırım o her gün facebookta müdavimi olmuş artık, çatlak ya onunda remini koyraım o zaman...opuyorumnanaktan

selam anneler,

kocam halı saha macına gtti, bende fırsat varken bir bakayım napıyorsunuz dedim,

iş yerinde yoğunluğa göre bilgisayardaydım, bugün .
hiç biiiiilgisayara giresim yoktu,
ama sizi merak ettim.

bafo'cum merhaba,
benim eksik bilgilerim kalmış, onları tamamlıyayım güzelim

yaşım 32,
70 kiloyum,

2 'li test yaptırmıyorum,

hiç tatlı yeme isteğim olmuyor, hep tuzlu ve ekşi seviyorum, sanırım kız olacak,

hayırlısı canım

:Saruboceq:

selam anneler,

kocam halı saha macına gtti, bende fırsat varken bir bakayım napıyorsunuz dedim,

iş yerinde yoğunluğa göre bilgisayardaydım, bugün .
hiç biiiiilgisayara giresim yoktu,
ama sizi merak ettim.

bafo'cum merhaba,
benim eksik bilgilerim kalmış, onları tamamlıyayım güzelim

yaşım 32,
70 kiloyum,

2 'li test yaptırmıyorum,

hiç tatlı yeme isteğim olmuyor, hep tuzlu ve ekşi seviyorum, sanırım kız olacak,

hayırlısı canım

:Saruboceq:

ye ekşiyi al ayşeyi durumu demek
bugün de bundan bahsetmiştik çoğunluk tatlı yemiyor ekşi ve tuzlu yiyor hayırlısı bakalım sağlıklı ve hayırlı olsunlar da
kimileri ikili test yaptırmak istememeiş özel değilse sebebini yazabilirmisin chilek

bafooo, bebeklerin isminin altına yazmışsın yanlışlıkla.. herkes ekşi yiyor ve erkek hissediyor, bu arada yabancı forumlarda ekşi tuzlu yiyen için erkek bebeği olacak yazıyor.

ben de süreki ekşi ve tuzlu yiyorum,

hiç tatlı istemiyor canım,

bende ekşi tuzlu yiyince kız olacak biliyorum ama nasip bakalım.....

ye ekşiyi al ayşeyi durumu demek
bugün de bundan bahsetmiştik çoğunluk tatlı yemiyor ekşi ve tuzlu yiyor hayırlısı bakalım sağlıklı ve hayırlı olsunlar da
kimileri ikili test yaptırmak istememeiş özel değilse sebebini yazabilirmisin chilek

aslnda ben ikili test yaptırmayı düşünüyordum,

pazartesi günü doktor kontrolüm vardı,

doktorum 2 ve 3 lü testten bahsetti, 3lü test daha detaylı ve kesinlik oranı 2 li teste göre fazla dedi,

ama istersen yaptırabiliriz dedi, bende eşimle yaptırmamaya karar verdik.

şu anda herhangi br sorunda görünmüyor dedi,

artık hayırlısı güzelim,

umarım sağlıklı olur bebişlerimiz hayırlısı ile.,

aslnda ben ikili test yaptırmayı düşünüyordum,

pazartesi günü doktor kontrolüm vardı,

doktorum 2 ve 3 lü testten bahsetti, 3lü test daha detaylı ve kesinlik oranı 2 li teste göre fazla dedi,

ama istersen yaptırabiliriz dedi, bende eşimle yaptırmamaya karar verdik.

şu anda herhangi br sorunda görünmüyor dedi,

artık hayırlısı güzelim,

umarım sağlıklı olur bebişlerimiz hayırlısı ile.,
yani 2 li testin verdiği sonucu 3lü testte veriyor öyle mi

Back
X