• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ebru salli bebegi neresine sakliyor benim göbegim onun bes katidelikafadulden
Aynen:roflol:
saol valla cnm, allah hiç birinize vermesin öle bi ağrı, migreni olanlarında migreni tetiklenmesin inşallah... sinirsel diolar ama arada kafasına görede tutuyo işte tuhaf bi şi yani...
Canım o zaman dileyelin gebelik süresince bu çok fazla ağrın olmaz
ben üye oldum benim proıfilimde çıkmadı üye olduğum yazıştığım

Ben de varım kızlar.Burda ismim belli olmasın ama.Sayfaya girer yazarım:icecream:

yani 2 li testin verdiği sonucu 3lü testte veriyor öyle mi

tam olarak öyle diyemeyiz ama anlattıkları ile bizi ikna etti, doktorun ile görüşüp karar verirsen sanırım daha iyi olur,

bir de araştırmanı öneririm, kimsenin etkisinde de kalma testler konusunda,
herkesin gebelik süreçi farklı güzelim,
doktorun ile kafana takılanları konuş canm,

örnek olarak sana bir kaç link verebilirim.
e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/ikili_test.
e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/uclu_test

umarım şüphelerini biraz da olsa giderir.

tam olarak öyle diyemeyiz ama anlattıkları ile bizi ikna etti, doktorun ile görüşüp karar verirsen sanırım daha iyi olur,

bir de araştırmanı öneririm, kimsenin etkisinde de kalma testler konusunda,
herkesin gebelik süreçi farklı güzelim,
doktorun ile kafana takılanları konuş canm,

örnek olarak sana bir kaç link verebilirim.
e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/ikili_test.
e-gebelik.net/bebegin_iyilik_halini_gosteren_testler/uclu_test

umarım şüphelerini biraz da olsa giderir.

tesekkürler chilek cim
bi araştıraym
çok sağol

kız hisseden yok galiba

kızlar bebişlere bişeyler almaya başladınız mı ben artık almak istiyorum yaaaaaaa:lepi:
Ben heüz almadım.Kendimi zor tutuyorum ama.Yaza doğru alırım sanırım.Temmuzda indirimler de çok oluyor hem.Ben sizden daha fazla alışveriş yapacağım malum-tatlicadiarzu-
iyi akşamlar kızlar brawaaa sizlere baya muhabbet edilmiş geçmişi okuyamiyacam malesef .... ikili testimin sonucunu öğrendim kızlar.. şükürler olsun çok iyi.. darısı başınıza annişler
Çok güzel.inşallah benimki de iyi çıkar:Saruboceq::Saruboceq:
ben de süreki ekşi ve tuzlu yiyorum,

hiç tatlı istemiyor canım,

bende ekşi tuzlu yiyince kız olacak biliyorum ama nasip bakalım.....

Annem de bana kız diyor.Hep ekşi aşermiş,tatlı yememiş. Kız olursa biri en azından;dünyalar benim olurhihoyyyt
Yeme içmenin kız erkekle çok ilgili olduğunu zannetmiyorum bu arada

İyi akşamlar güzel annişler..
Ekşi ve tuzlu yeme konusu bayağı bir gündemde kalmışkaydirigubbakcemile3
Bende ekşi tuzlu ve acı bulduğum herşeyi tüketiyorum..
Tatlıyı gördüğüm zaman bile bulantılar başlıyor:bbo:
Bunun nedenini bir yerde okumuştum
Hamileliğin ilk dönemlerinde bulantılar olduğundan canımızın tatlı istememesi normalmiş hep ekşi ve tuzlu şeyler istermiş vücut:1rolleyes:
Özellikle yediklerimiz ile cinsiyet tahmini yapmak için biraz erken galiba kaydirigubbakcemile5
Çünkü bu gidişle kasım annnelerinin hepsinin bebeleri kız olacakopuyorumnanaktan

aslında tatlı yada tuzluyla çok alakası yokmuş bebeğin cinsiyetinin, yakında görücez zaten, ekim ayı annelerinin çoğunu erkek olacakmış, bu sene yine erkek senesimi ne?

kizlar masallah ne cok yazmisiniz oku oku zor bitirdim bende biliyorsunuz kizim dogum günüydü gene dayanamadim arkadaslarini cagirdim tabi anneleride yedik ictik evi topladim isim yeni bitti anca gelebildim artik yarin görüsürüz:gitme:

ben de süreki ekşi ve tuzlu yiyorum,

hiç tatlı istemiyor canım,

bende ekşi tuzlu yiyince kız olacak biliyorum ama nasip bakalım.....

ama banada canım tatlı çekiyooo deyince kızın olacak dedilerr
hangisii doğrukii canımmm
banada tatlı yeyince öyle dediler benimde tatlı çekiyooo

Çok merak ediyorum şu ağzına tatlı süremeyen hamişlerin:CüvCüv: bebişlerinin cinsiyetinin ne olacağını??? ahhh vakit gelsede öğrensek

hadi hayırlısı bende size uyup öyle yapacağım kızlar

sen yiyebiliyormusunn canımm tatlıı

facebook sevmiyorum üyeliğim de yok.. ben buradan takibe devam..

benimde üyeliğim yok.bende buradan takip ediyorum.zaten üyeliğim olsa bile giremem.saat üçe kadar okuldayım.okuldaki bilgisayarla face açılmıyor milli eğitim bakanlığı bağlantılı olduğu için bakanlık engelli yerlere girilmiyor.eve gidincede ev işleri yemek ve oğlum ile değil pc başına geçmek dinlenecek vaktim bile olmuyor

günaydin güzel anneler nasilsiniz ben bugün gezmeye gidicem gene gec gelicem cok yazmayin oku oku bitiremiyorumkaydirigubbakcemile3

gerçekten varmı öyle bişey tatlım yaaa ben pek yimiyorum çikolata canım tatlı istemediği için hemde çikolata da yararlı değil
kafein var diye içinde sence?
ben oğlumda cinsiyetini öğrenmek için doktorum çikolata yedirip yarım saat bekletip öyle baktı.çok inatçıydı göstermiyordu oğlum doktorumda çikolata yedirip yeniden muayeneye aldı
37.haftamda NST aletinde oğlumun kalp grafisinde kalp atımları çok düşük çıktı.aç gitmiştim.doktorum yemek ye üstüne çikolata ve meyve suyu iç eğer yine böyle olursa bebeği hemen sezeryana alacağız dedi ama oğlumun yediklerimden sünre kalp atımları iyi çıktı.hatta NST aletine bağlanılan yerde kapıya yarım saat önce çikolata yiyip meyve suyu içerek geliniz yazıyordu.32.haftadan büyük tüm bekleyen hamilelerin elinde çikolata vardı.tatlı yiyecekler bebeğe enerji veriyor.

slm kızlarben geldim
23 nisan provası yaptık bugün yarın yine yapıcaz inş. hava da buz gibi
bu atrada gecmişe az göz attım ben de tatlı yiyemiyorum cikolata hastası olmama ragmen 3 4 haftadır agzıma sürmedim
neden öyle iki defa prova yapıyorsunuz.biz bugün öğleden sonra yapacağız provayı.

Back
X