• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben olsam anında ispiyonlamıştım meybie iyi saklamışsın valla. hile hurdayla işe girenlere sinir oluyorum..

meybie sıkma canını bişeycik olmaz Alah ın izniyle o salakta yaptığından utansın dengesizzz

meybie canım çok üzüldüm, ben olsam saçını başını yolardım o kadının :oklava:
zaten çabuk sinirleniyorum hamilelikten dolayı.. Allah bildiği gibi yapsın öylelerini...

begümcük canım çok çok geçmiş olsun, dikkat et kendine bir an önce iyileşmeye bak canım.. limonlu ıhlamuru elinden bırakma gerekirse.. Allah yardımcın olsun canım.

günaydın kızlar, bu sabah salatalık yedim işe gelene kadar susadım ve su içtim onun peşine yine çıkarttım.. kahvaltıda da poğaça yedim. doktorum günde 1 bardak kahve içebilirsin demişti uzun zamandır içmiyordum tek şekerli sütlü nescafe içtim (normalde şeker kullanmam ama sade içince de midem yansın istemedim) iyi geldi. umarım artık midem bulanmaz.

sağol canım. sizde çok dikkat edin kendinize. allah korusun ben gibi olmayın:olmaz:

ya begümcükk kusura bakma ne olur...yemin ederim gözüm bişey görmüyorr sinirden..şimdi gördüm çok geçmiş olsun..dikkat et kendine.alllaha emanet oll..

estağfirullah canım. senin sinirin şuan sana yetio. ama gevşemeye çalış artık bebeği kasma kaydirigubbakcemile5

ben olsam anında ispiyonlamıştım meybie iyi saklamışsın valla. hile hurdayla işe girenlere sinir oluyorum..

bende derdim herhalde. demesem bile bu olaydan sonra kendimi tutamazdım

Günaydın kızlar.Facede ben de varım.Grubun gizli olması çok güzel olmuş.Çünkü ben de duyurulmasını istemiyordum.Hamile olduğumu bilmeyenler var daha.Bir de burada bizi bulabilirler endişesi. Sağol bijouxa.s.
rica ederim canım opuyorumnanaktan

öğleden sonra 23 nisan provası var.yarın sabahta tören var.ayakta öğrencilerin başında bekleyeceğiz saatlerce.zor olacak ama mecburen dayanacağız

dün benim serum yediğim oda da bi bayan daha vardı. 6 aylık evli 2 aylık hamile.
serumla besleniyormuş. sürekli kusuyormuş. akşamları bile uyuyamıyorum dedi. su dahil hiçbişey yiyip içemiyormuş. çokk zorr yaa Allah yardımcısı olsun o zorlukları çekenlerin

Herkese günaydın arkadaşlarrrr:)

aslında tatlı yada tuzluyla çok alakası yokmuş bebeğin cinsiyetinin, yakında görücez zaten, ekim ayı annelerinin çoğunu erkek olacakmış, bu sene yine erkek senesimi ne?
evet bide öyle bişey var bu sene erkek senesi birde kız senesi diye ayrım yaparlar canım peki çin takvimine baktınızmı ben 26 ıma girdim artık ona baktım mesela yanlış hatırlamıyorsam ocak tan mayıs a kadar hep erkek gösteriyordu onada inanıp takip eden çok var

canım ailemi mi yoksa yaprak dökümünü mü izliyosunuz bakim....

ayyyyy akşam canım ailemi izledim harikaydıı kahkalarla güldüm akşamları ayaklarımı uzatıp yatıyorum vallah pc yi hiç açmıyorum bile zaten tüm gün pc başındayım oda zararlı dimi arkadaşlar.

ama banada canım tatlı çekiyooo deyince kızın olacak dedilerr
hangisii doğrukii canımmm
banada tatlı yeyince öyle dediler benimde tatlı çekiyooo

hayret onu ilk defa duydum aslında hani şu büyüklerimizin söylediği söze göre ye tatlıyı çıkar atlıyı diyorlarmış

sen yiyebiliyormusunn canımm tatlıı

bende yiyemiyorum canım tatlıyı hatta tuzlu yediğim halde ağzımın içi şeker yüklemesi yapmışım gibi tatlı kıvamında olmasından inan bıktım yediğimden tat alamıyorum artık 2 gün geçti gibi oldu bugün yine başladı

çok geçmiş olsun canım.bebeğe hapşururken bi şey olmaz belki içerde biraz zıplar o kadar

saol canım allaha emanet bebişlerimiz

ben oğlumda cinsiyetini öğrenmek için doktorum çikolata yedirip yarım saat bekletip öyle baktı.çok inatçıydı göstermiyordu oğlum doktorumda çikolata yedirip yeniden muayeneye aldı
37.haftamda NST aletinde oğlumun kalp grafisinde kalp atımları çok düşük çıktı.aç gitmiştim.doktorum yemek ye üstüne çikolata ve meyve suyu iç eğer yine böyle olursa bebeği hemen sezeryana alacağız dedi ama oğlumun yediklerimden sünre kalp atımları iyi çıktı.hatta NST aletine bağlanılan yerde kapıya yarım saat önce çikolata yiyip meyve suyu içerek geliniz yazıyordu.32.haftadan büyük tüm bekleyen hamilelerin elinde çikolata vardı.tatlı yiyecekler bebeğe enerji veriyor.

ben ilk defa sizlerden duydum arkadşlar ilk gebeliğim çevremde de bu kadar derine inip öğrenmemiştim doğrusu hamilelikte yaşananları kendimde tecrübeleniyorum artıkkaydirigubbakcemile3 peki canım ikili test taramsına gideceğim gerçi daha vakit var 12 mayıs ama tok gideceğim dimi şimdi doktoruma sormayı unutmuşum bide üstüne çikolatamı yiyip:dance:

kızlar yüz üstü yatabiliyor musunuz ?
ben hep yüz üstü uyurum çok zorlanıyorum bu açıdan..
yüz üstü yattığım zaman rahatsızlık duyuyorum hemen yan dönüyorum olmuyor diğer tarafa dönüyorum sürekli dönüp duruyorum yatakta.

ELVAN
tok gidebilirsin ikili teste.tok olduğunda bebek daha hareketli oluyor kalbi daha güçlü atıyor.çok aç kaldığında bebekde halsizleşiyor

yüz üstü yattığım zaman rahatsızlık duyuyorum hemen yan dönüyorum olmuyor diğer tarafa dönüyorum sürekli dönüp duruyorum yatakta.

bende yüzüstü yatardım canım ama artık yatamıyorum sağ tarafımada yatamıyorum sadece sol tarafıma yatabiliyorum
şimdiden böleysek 9 aya gelene kadar napacaksak baya zorlanıcaz galiba

çin takvimi bana erkek diyo :1shok::1shok:
:CüvCüv:
çin takvimi banada kız dediğinde oğlum olmuştu

bende en rahat yüzüstü yatıyorum.yan yatsamda gece yine kendimi yüzüstü buluyırum.ilk üç ay önemli değil yatış şekli.karnım ız büyüyünce yan yatacağız zaten.5.aydan sonra sırtüstü yatmayı yasaklıyor doktorlar sola yatmayı öneriyor.sola yatınca bebeğe daha fazla besin gidiyor

canım tam 12 yıllık bi iş tecrübem var..bu tarz insanlar azda olsa gördüm..baştan patronları kafayı aldı..31 yaşından annesi babası ölmüş..kendi başına yaşıyan zavallı bir kızcağız..ki bizden bile rica ettiler..sakın bak hem öksüz hem yetim..hor görmeyin dışlamayınn..gerçektende bende ilk girdiğinde çok yardımcı oldumm..ama baktım ki hal ve hareketleri hoşuma gitmedi.aynı anda 2 erkekle çıkıyor.onları bi güzel maddi manevi kullanıyo..direk kestim muhabbetimi..öğrendiğim gibi söylesemde bi böyle insanlar ne yapar eder haklı duruma düşer..mağlüm hem öksüz hem yetim..

meybie sıkma canını bişeycik olmaz Alah ın izniyle o salakta yaptığından utansın dengesizzz

valla canım utancak bi kadın değil...gene uğraşacak benlee...içimden bir ses bekle diyor..sadece patronlara uyarımı yapıcam..ondan sonnra kıyameti kopartırım zaten..

birazdan çıkıyorum kızlar.önce yemek sonra 23 provası.yarında tören var.sanırım pazartesiye kadar görüşümeyi.girmeye çalışırım ama oğlum fırsat verirse.bide bu araalr hastalanacak gibi duruyor.bugün öksürüğü vardı biraz.alerjik bronşit var.kendinize iyi bakın bebeklerede tabii

günaydın kızlar
bana hiç günaydın olmadı valla. Akşam acile gittik. öksürmekten bayılacaktım artık. kan tahlili ve idrar tahlili yaptırdılar. idrarda enfeksiyon çıktı. şimdi kızlar doktorum yaptığında testlerin temiz bişey yok dediydi. burda enfeksiyon çıktı. benim doktorda bişe var herhalde. boğazım için ilaç vermediler :sinifsinif: gece 12 ye kadar hastanede serum yedim. eve gelincede öksürükten sabaha kadar uyuyamadım. şimdide işteyim senağlama

canım çok geçmiş olsun nane limon,ıhlamur limon bol bol iç canım bide c vitamini olmazsa al sen boğazını yumuşatmak içinde pastil emebilirsin tatlım

yani arkadaşlar test yaptırmayı düşünüyorsanız üçlüdense ikiliyi tercih edin.ben her ikisinide yaptıracağım ama doktorum daha çok ikiliyi önemsiyor.

ben 2 li test yaptırıcam birde doktorum 4 lü test yapıcaz dedi 3 'lüden se daha detaylı ve daha iyi dedi.Sizin bi fikriniz varmı arkadaşlar

kızlar acayip sinirlerim bozuldu..burda muhasebede çalışan bi tane manyak bi kız var..kompleksli ..sabah koridorda resmen üstüme çıktı..karnım acıyoo şuan..rahim iyice kasıldı sinirden.saçını başını yolasım geldi..kasıtlı yaptı..gıcığız birbirimize zaten..ama bunu neden yaptı anlamadım...nasıl sakinleşicem bilmiyorum yaa...

allah'a havale et canım sinirlensen kızsan birilerine şikayet etsende sen kendin daha çok kasılcaksın bebişine belkide allah korusun zarar verceksin o yüzden sakin ol gel burda muhabbet edelim bakma, görme, duyma, boşverrr ozman o kudurur zaten elbet ona haddini bildirme zamanı gelir sen merak etme canım

Günaydın kızlar.Facede ben de varım.Grubun gizli olması çok güzel olmuş.Çünkü ben de duyurulmasını istemiyordum.Hamile olduğumu bilmeyenler var daha.Bir de burada bizi bulabilirler endişesi. Sağol bijouxa.s.

evet gizli olmasına bende çok sevindim listemdeki çoğu insan bilmiyor henüz hamiş olduğumu

canım poğaca yağlı değilmi ona da dikkat et gevrek-simit yesen belki daha iyi tutar seni

öğleden sonra 23 nisan provası var.yarın sabahta tören var.ayakta öğrencilerin başında bekleyeceğiz saatlerce.zor olacak ama mecburen dayanacağız

canım muhakkak bişeyler yemen gerekiyor ozaman aç kalınca daha kötü olursun tatlımm

canım cım doktor yasak dedi yüzüstü kesinlikle yatmıyacaksın dediii sakınnnnnnnn canım sakın yatma özellikle soluna yatcakmışsınki bebişimiz daha rahat ediyormuş ozman araştır bak okumuştum ben onla ilgili bişeyler ama

dün benim serum yediğim oda da bi bayan daha vardı. 6 aylık evli 2 aylık hamile.
Serumla besleniyormuş. Sürekli kusuyormuş. Akşamları bile uyuyamıyorum dedi. Su dahil hiçbişey yiyip içemiyormuş. çokk zorr yaa allah yardımcısı olsun o zorlukları çekenlerin
ay canım ya ıns boyle devam etmez

konuşmadan anlıcak bir insan değil..asla kimse lafımı sözümü yanlış anlamasın..kendisi 39 yaşında işe gireli 10 ay falan oldu..cvsine 31 yaşındayım demiş..bir gün bende bunu tesadüfen visite kağıdını görünce anladım..demedim tabii ne kendisine ne başkasına ama kompleksi olduğu her halinden belii.akşama kadar odasında tek başına oturuyo..bende 4 yıllık oldum artık..sonradan gelen insanın rahat tavırlar sergilemesi hoşuma gitmez.hoş 10 yıılık olan insanında..sabahlar saat 9,30 önce işe gelmez..20 dk ojesi vardır.kahvaltısı vardıır.o kadar rahat tavırları varkii acayip rahatsız oluyorum böyle insanlardan..aay çok sinirliyim çook..hamile olmasam vallahi uğraşırım..ama şuan üsteleyip kendimi riske atmak istemiyorum..
vay terbıyesız ahlaksız kadın canım hıc sınır olma cık canım dısarı temız hava al. Bebeklerını strese bogma

slm kızlar cok duygusalım bugün balıklarım dogum yaptı 7 tane yavrumuz var

uyyyy... Cok tatlıı gozun aydınnn

Back
X