• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gunaydin arkadaslar opuyorumnanaktan

nasilsiniz ?
ben bulantilarim tam gecti diye sevinirken uc gundur tekrardan geri geldiler hem de bu defa sabahin korunde yataktan uyandirir cinsten gecelerimde surekli wc'de geciyor belki gecede 10 kez kalkiyorum
vallahi bir an once hasta degilde hamile gibi olmak istiyorum
buarada bugun doktorda ikili test icin randevum var bebegimi gorumcem insallah hersey yolundadir aklima kotu kotu seyler geliyor ne kadarda iyi dusunmeye calissam sizlerde de oluyor doktor oncesi

canım günaydın hoşgeldin, bulantıların bu dönemde tamamen geçmesini bekleyemeyiz.. dikkat et kendine. doktoruna da söyle belki ilaç verir bulantın için.
çok sevindim, ikili test zamanımız bizim de gelse de hayırlısıyla bu yükü üzerimizden atsak.
kötü kötü şeyler düşünmemeye çalış bebeğini görüceksin ve herşey yolunda olucak pozitif düşün canım.

11. haftada olanların şafakları 200den aşağıya düşmüş ne güzel...
benim ki de bir düşse :))

ellerin dert görmesin canım...ee kabul et artık benii.merak ediyorum herkesleri:))

bir istek vardı ettim hayatım o sen değil miydin? eğer hala göremiyorsan adını tam olarak bana özelden yaz davet edeyim seni..

canım günaydın hoşgeldin, bulantıların bu dönemde tamamen geçmesini bekleyemeyiz.. dikkat et kendine. doktoruna da söyle belki ilaç verir bulantın için.
çok sevindim, ikili test zamanımız bizim de gelse de hayırlısıyla bu yükü üzerimizden atsak.
kötü kötü şeyler düşünmemeye çalış bebeğini görüceksin ve herşey yolunda olucak pozitif düşün canım.

sagol canim destegin icin Rabbiminde izniyle insallah hersey yolunda gidecek :Saruboceq:
senin ikili testin ne zaman ? ben tam bir aydir bebegimi gormuyorum inanilmaz ozledim minigimi :kedi:

Günaydınnn arkadaşlar
Hayırlı cumalar ve bebeciklerimizin 23 nisan çocuk bayramları kutlu olsunnn....turkbayragi
Bende bugün çalışanlardanım olsun arkadşlar takmayalım kafamıza hava bugün çok güzell inş hafta sonuu güzelll bi vakit geçiririzde bugünün acısını çıkarırız bizde ben halaa tam oalrak iyileşemedim devamlı hapşırıyorum bulantılarım devam uykum devammm....

kızlra doktordan geldim bir sorun yoktu cok sukur.....kan testim 1 hafta sonra belli olucakmıs ve

asıl haber %80 erkek dedi... galiba doğru hisssettim

Hayırlı uğurlu olsun bafocummm çok sevindimm doğru hissetmenede çokkk sevindimm:dance:

sagol canim destegin icin Rabbiminde izniyle insallah hersey yolunda gidecek :Saruboceq:
senin ikili testin ne zaman ? ben tam bir aydir bebegimi gormuyorum inanilmaz ozledim minigimi :kedi:

ne demek canım içini ferah tut yeter ki..
ben haftaya cumartesi gidicem benim de 1 ay olucak görmeyeli. dr. o zaman söyler ikili testin ne zaman olacağını. bakalım hayırlısı. ben de özledim çok

elvan canım geçmiş olsun tekrar, hemen geçmez bir kaç güne inşallah iyileşirsin canım.

kızlra doktordan geldim bir sorun yoktu cok sukur.....kan testim 1 hafta sonra belli olucakmıs ve

asıl haber %80 erkek dedi... galiba doğru hisssettim

aaay inanmıyorum...cinsiyet bile aşağı yukarı belli oldu heee..hayırlısı olsun canım..çok sevindim..rabiim inş banada bir kız bir erkek nasib eder...ama ilk önce sağlıklı sıhatli olsunlarr.aay çok heyecanlandım...

kizlar ben bugün cok halsizim koluma kaldirmaya takatim yok yatip yatip kalkiyorum insallah gecer:Saruboceq:

Back
X