• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet anlıyolar valla canım. bak bu dirseği dedi görüyo musun dedi bişe anlamadım ama hıı dedim ben de :roflol:

sorma ya banada bak şu şöyle bu böyle diye gösteriyo ama ben eski siyah beyaz televizyondaki karartı gibi bişey görüyorum o kadar hiç anlamıyorum hı hı deyip geçiyorumm:roflol:bidahaki randevun ne zaman?

çok geçmiş olsun ya üzüldüm, diş falan mı çıkarıyor ki?

saol canım.4.dişinide yeni çıkarttı.her diş çıkarttığında hastada oluyor.alerjik yapılı olduğu için bağışıklaığı çöküyor dedi doktorumuz.üç yaşına kadar çok sık hasta olur dedi.büyüyp bağışıklığı güçlenene kadar böyle devam edecekmiş

saol canım.4.dişinide yeni çıkarttı.her diş çıkarttığında hastada oluyor.alerjik yapılı olduğu için bağışıklaığı çöküyor dedi doktorumuz.üç yaşına kadar çok sık hasta olur dedi.büyüyp bağışıklığı güçlenene kadar böyle devam edecekmiş

oğluşunmu hasta helinn off seninde çektiklerin zaten hamişsinn kendine zor bakıyosun bide iş yanında cabası oğlununda en zor dönemi bu zamanlar diş çıkartma seneyede tuvalet alışkanlığıyla uğraşırsın

günaydınnn kızlarrr benim dün dr.kontrolüm vardı bebekim zıpladı :) ense kalın filan ölçüldü 2 li test sonuçlarımızda cuma cıkacakmış

sorma ya banada bak şu şöyle bu böyle diye gösteriyo ama ben eski siyah beyaz televizyondaki karartı gibi bişey görüyorum o kadar hiç anlamıyorum hı hı deyip geçiyorumm:roflol:bidahaki randevun ne zaman?
1 ay sonra canım. o zaman 3 lü test de yapıcakmış. aylık çağırıyor beni doktorum..

ah kıyamam ya bak dr a sorucaktım unuttum. benim alerjim var bazı yiyeceklere güneşe bahara toza falan. acaba bebege de geçer mi bu alerjiler ki..

oğluşunmu hasta helinn off seninde çektiklerin zaten hamişsinn kendine zor bakıyosun bide iş yanında cabası oğlununda en zor dönemi bu zamanlar diş çıkartma seneyede tuvalet alışkanlığıyla uğraşırsın

helin hivda cok geçmiş olsun rabbim şifa versin

çok saolun kızlar.inanın bazen çıldıracak gibi oluyorum.oğluma çok üzülüyorum hasta olunca.tükenip bitiyor yavrum.çalışmak bi yandan ev yemek bi yanda oğlum var 9 aylık sık sık hastalanıyor gece bile uykum yok ve üstüne hamileyim.allah daha beterinden korusun.annelik çok zormuş onu öğrendim.şimdi tadını çıkarın kızlar hamileliklerin.doğunca sıkıntıları daha çok oluyor

BİJOUX
gözünaydın canım.demek oğlun olacak.hayırlı olsun.tek tek cinsiyetler belli oluyor.
teşekkürler canım.. oluyor bebişler büyüyorr :emir_bebek:
günaydınnn kızlarrr benim dün dr.kontrolüm vardı bebekim zıpladı :) ense kalın filan ölçüldü 2 li test sonuçlarımızda cuma cıkacakmış
BİJOUX gözün aylun canım öğrendinmi ben öğrenemedim henüzz
hayırlısı olsun canım.. ben dr u zorladım baktı söyledi sen de zorlasaydın keşke kaydirigubbakcemile3 sonuçlarını merak ederiz yaz bize oldu mu..

çok saolun kızlar.inanın bazen çıldıracak gibi oluyorum.oğluma çok üzülüyorum hasta olunca.tükenip bitiyor yavrum.çalışmak bi yandan ev yemek bi yanda oğlum var 9 aylık sık sık hastalanıyor gece bile uykum yok ve üstüne hamileyim.allah daha beterinden korusun.annelik çok zormuş onu öğrendim.şimdi tadını çıkarın kızlar hamileliklerin.doğunca sıkıntıları daha çok oluyor

inş. ikinci bebişin çok uslu bi bebiş olurda doğrunca rahata erersin canım çok üzüldüm yaaa annelik çok zor gerçektenn

bazı doktorlar cinsiyet konusunda çok temkinli davranıyor.bide erkek bebekler daha çabuk belli oluyor.benim doktorum 16 haftadan önce söylemeyebilir.

Back
X