• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

teşekkürler canım.. oluyor bebişler büyüyorr :emir_bebek:

hayırlısı olsun canım.. ben dr u zorladım baktı söyledi sen de zorlasaydın keşke kaydirigubbakcemile3 sonuçlarını merak ederiz yaz bize oldu mu..

yazarım canım rabbim hepimizin bebeklerine sağlıkla kavuşmak nasip etsin

çok saolun kızlar.inanın bazen çıldıracak gibi oluyorum.oğluma çok üzülüyorum hasta olunca.tükenip bitiyor yavrum.çalışmak bi yandan ev yemek bi yanda oğlum var 9 aylık sık sık hastalanıyor gece bile uykum yok ve üstüne hamileyim.allah daha beterinden korusun.annelik çok zormuş onu öğrendim.şimdi tadını çıkarın kızlar hamileliklerin.doğunca sıkıntıları daha çok oluyor

mutlaka cok zordur güzelim ama sıkma kendini bebeğinide rahatsız edersin en azından babannesinin yanındaymış böyle teselli bulmaya çalışş

bende zaten ikinci bebeğim uslu olsun diye dua ediyorum.oğlum hep huysuz bi bebek oldu.doğduğu andan itibaren gece hiç uyumayan gündüzleri 2-3 saat uyuyan bi bebekti.çok gazı vardı.sürekli ağlardı.sinirlerimin yıpranıp ağladığım günleri biliyorum çaresizlikten.doktorum 6.ayda düzelir uykuları dedi.bu sefer hastalıkları diş çıkarmaları başladı.hiç düzene girmedi.çok ilgi isteyen sürekli üzerimizde bi bebek.enerjisine yetişemiyoruz.allah sağlık versin ben herşeye razıyım.hastalıkları çok zor oluyor.

helincim geçmiş olsun Allah yardımcın olsun işin zor tabiii ...

bebişlerin cinsiyeti konusunda bu çin takvimi %99 tutuyormuş deneyebilirsiniz...

benim de çin takvimi tuttu...

bebişim de 4 gün önde gidiyo bu arada...

Back
X