sordum canım belli olmuyo daha dedi kocamın ilk sorduğu oydu
inş. bidahaki kontrolünde öğrenirsin sende burdaki annelerin hisleri doğru çıkıyo sen ne hissediyosun bebişin kızmı erkekmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sordum canım belli olmuyo daha dedi kocamın ilk sorduğu oydu
teşekkürler canım.. oluyor bebişler büyüyorr
hayırlısı olsun canım.. ben dr u zorladım baktı söyledi sen de zorlasaydın keşke kaydirigubbakcemile3 sonuçlarını merak ederiz yaz bize oldu mu..
evet kan testi bide bana göre bebeğim internete göre yani 11+3 ama dr. geri 12 haflık olması lazımdı diyo ama 11+3 doğru anlamadım![]()
çok saolun kızlar.inanın bazen çıldıracak gibi oluyorum.oğluma çok üzülüyorum hasta olunca.tükenip bitiyor yavrum.çalışmak bi yandan ev yemek bi yanda oğlum var 9 aylık sık sık hastalanıyor gece bile uykum yok ve üstüne hamileyim.allah daha beterinden korusun.annelik çok zormuş onu öğrendim.şimdi tadını çıkarın kızlar hamileliklerin.doğunca sıkıntıları daha çok oluyor
hımm genelde internetteki hesaplama doğru oluyo ama geri demesine anlam veremedimm
bende canım sıkıldı ama bana görede doğru
inş. bidahaki kontrolünde öğrenirsin sende burdaki annelerin hisleri doğru çıkıyo sen ne hissediyosun bebişin kızmı erkekmi?
helincim geçmiş olsun Allah yardımcın olsun işin zor tabiii ...
bebişlerin cinsiyeti konusunda bu çin takvimi %99 tutuyormuş deneyebilirsiniz...
sıkma canını bence doktor yanlış hesapladıı
erkek hissediyorum canım bana evlenmedende hep iki oğluum olacak gibi gelirdi akannehir
bana erkek çıkıyo çin takviminde
isim düşündünüzmmü kızlarr
eğer %1 lik dilime girmiorsan bebişin erkek benimde takvimde erkek çıktı
bu sene gerçekten hep erkek bebek
Rabbim bebişlerin sağlıkla sıhhatle gelmesini nasip etsin inşallah :Saruboceq:
benim de çin takvimi tuttu...
bebişim de 4 gün önde gidiyo bu arada...
kız olursa azra yada dila erkek daha düşünmedim