• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydınnnnnnnnn :sm_cool: dün giremedim iş yerinde net yoktu gitti gelmedi bi daaa çıldırdım kötükedihüso

nesse haberlere geçelim :sm_cool: Rabbime şükürler olsun miniğim çok ii teyzeleri. öyle bi oynuyoki doktor bile şaşırdı hihoyyyt :nazar: iyiyki doktoru değiştirmişim çok sevdim bu doktorumu :1hug: çok ilgilendi. bak bu gözü bu burnu. bak bak elini yumruk yapmış falan o kadar ilgilendi gösterdi ki ultrasonda. önceden 5 dk anca dururdum. 12+3'üm :nazar: herşeyi çok güzel ded. ense pilisi kalınlığına baktı normal o da güzel dedi. bebeğim 9 cm'miş :nazar: nasıl rahatladım nasıl bi yük kalktı üstümden anlatamam hihoyyyt:teytey::dance:alkisalkisalkis:sm_cool:sositososito

günaydınnnnnnnnn :sm_cool: dün giremedim iş yerinde net yoktu gitti gelmedi bi daaa çıldırdım kötükedihüso

nesse haberlere geçelim :sm_cool: Rabbime şükürler olsun miniğim çok ii teyzeleri. öyle bi oynuyoki doktor bile şaşırdı hihoyyyt :nazar: iyiyki doktoru değiştirmişim çok sevdim bu doktorumu :1hug: çok ilgilendi. bak bu gözü bu burnu. bak bak elini yumruk yapmış falan o kadar ilgilendi gösterdi ki ultrasonda. önceden 5 dk anca dururdum. 12+3'üm :nazar: herşeyi çok güzel ded. ense pilisi kalınlığına baktı normal o da güzel dedi. bebeğim 9 cm'miş :nazar: nasıl rahatladım nasıl bi yük kalktı üstümden anlatamam hihoyyyt:teytey::dance:alkisalkisalkis:sm_cool:sositososito

hoşgeldin begüm cük hadi gözün aydın darısı başımıza:nazar:

günaydınnnnnn kızlar,
begümcük canım çok sevindim ne güzel bir duygu Yarabbiimmm
inşallah o güzel haberleri ben de bu akşam alırım.. Allahım herşeyin hayırlısını versin.. 1 paket çikolata aldım yicem gitmeden önce belki benim bebişim de oynar :))

selam anneler buralardayım ama hiç keyfim yok okuyorum ama yazmıyorum
ablam 31 haftalık hamile ve erken doğum riski var :((
plesantası aşağıdaymış ve bebek tekme attıkça kanaması oluyo rahim ağzına düşerse bebek ki inşallah düşmez ozaman mecbur alınıcak
şuan 1800 gr ciğer geliştirici iğnesi vuruldu her ihtimale karşı hiç kalkmadan yatıyo
beklemedeyiz yani
dua edin lütfen 1 ay daha dayanabilsin inşallah :Saruboceq:

6 mayısta bizim 2li test günümüz inşallah hepimiz için herşey güzel olur :Saruboceq:

canım benim ablanda miniğide Allaha emanet. inşallah Rabbimin izniyle sağlıkla vaktinde gelir :Saruboceq:

hoşgeldin begüm cük hadi gözün aydın darısı başımıza:nazar:

hoşbulduk teolog inşallah darısı başınıza

günaydınnnnnn kızlar,
begümcük canım çok sevindim ne güzel bir duygu Yarabbiimmm
inşallah o güzel haberleri ben de bu akşam alırım.. Allahım herşeyin hayırlısını versin.. 1 paket çikolata aldım yicem gitmeden önce belki benim bebişim de oynar :))

ever canım bende 1 paket çikolata yiyip gittim ama çok yemişim herhalde. bi türlü ensesini ölçemedi. durmuyo yavrum yerinde :emir_bebek: inşallah sende hayırlı güzel haberlerle gel

begümcük çok sevindim canım verdiğin haberlere. ne huzurlusundur sen şimdi :)

ben de haftaya ölçtürecem ensesini ama çikolata yiyemiyorum ki
bnm ki gayet sakin durur heralde

ben de haftaya ölçtürecem ensesini ama çikolata yiyemiyorum ki
bnm ki gayet sakin durur heralde
ben de yiyemiyodum canım ama dido aldım bir tane. öyle yoğun çikolata olmasına gerek yok. gofret de olur yani.. yedim zorla da olsa bişey de yapmadı zaten sevinçten unutuyosun mideni falan :) denemeni öneririm..

ben de yiyemiyodum canım ama dido aldım bir tane. öyle yoğun çikolata olmasına gerek yok. gofret de olur yani.. yedim zorla da olsa bişey de yapmadı zaten sevinçten unutuyosun mideni falan :) denemeni öneririm..

dün eşim ülker peki yiyrdum ucundan azıcık ladım dha olsa yiyecektim mutfaga gittim bu sefrde canım istemedi ya ne kadar istikrarsız bir kızım yahu
cikolata demekki çok agır besin ki çoğunluk hamileliğinde yiyemiyor
dediğin gibi giderken dido alayım ben:)

iyi çok şükür tweety biraz nete takılıp temzilik yapıcam artık biriktirip cumartesileri yapıyorum napim
Allahtan fazla bişi yok gecen hafta baya ayrıntılı yapmıştım
az bucuk yine bulantı başdönmesi hissediyorum ama
sen nasılsın peki daha iyisindir inş.

hoşbuldum:)) günaydınlar... daha yeniyim forumu kullanmayı tam beceremiyorum :) alıntılar yapıp cvp vermek istedim ama olmadı :) benimde 12 mayısta ikili testim var.. ilk defa bebişimi net olarak görecegimi umuyorum.. heycanla bekliyorum..

hoşbuldum:)) günaydınlar... daha yeniyim forumu kullanmayı tam beceremiyorum :) alıntılar yapıp cvp vermek istedim ama olmadı :) benimde 12 mayısta ikili testim var.. ilk defa bebişimi net olarak görecegimi umuyorum.. heycanla bekliyorum..

iskender kebap çım kimden alıntı yapmak istiyorsan onun msj ının altında alıntı yap var onu tıkla tıkladığın zaman sayfa gelir kendi yorumunu ekler gönderirsin

iyi çok şükür tweety biraz nete takılıp temzilik yapıcam artık biriktirip cumartesileri yapıyorum napim
Allahtan fazla bişi yok gecen hafta baya ayrıntılı yapmıştım
az bucuk yine bulantı başdönmesi hissediyorum ama
sen nasılsın peki daha iyisindir inş.

ii hadi bakalım Allah kolaylık versin çok fasla yorma kendini bende gece gene kötüydüm şimdi daha iyiyim cnm

canım gözün aydın bak yediklerin işe yaramışş bebişin kocaman olmuşş ne güzel cinsiyetle ilgili bişey demedimi doktorr

Back
X