• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
dediğin gibi belki de başka bişeye canı sıkkındı
hatta cıkarken ben cıkıyorum gülüm dedi normalde cok kızgınken öyle güzel keimler etmezdi
ama döndüğünde ben acıkcası biraz surat yapmayı düşünüyorum:)
yapma canım surat. eşler bu kadar kücük nedenlerden dolayı küsmemeliler. başka çekilde çıkarırsın sen acısını kaydirigubbakcemile3 bak gülüm de demiş adam eh tamam işte. hamilesin ya ondan çok zoruna gitmiş..

aaa buyur gel kütahya merkez mi
evet tamm merkez hem de kaydirigubbakcemile4 baya yakınız yani..

peki bijox cum surat yapmayayım seni mi kıracağım
sen de de var mı muhacirlik
yok canım bende. eşim yugoslav göçmeni. kayınvalidem doğru düzgün türkçe konuşamaz hatta. ben istanbuldan gelin geldim buraya 5 yıl olacak ağustosta..

buralarda çok göçmen var özellikle yugoslav, boşnak ve makedonlar.. sen nerelisin peki?

bizim kökenimiz yörük cnm
ama annemlerin oturduğu ilçe bulgar göçmeni ve çoğunluğunun kütahya ile baglantısı var o yüzden sorayım dedim
çok da güzel olur göçmen kızları

esra çok sevindim darısı başıma artık.. en geç ben gidicem herhalde bebişi görmeye, olsun o zaman cinsiyeti tam görünür belki tabii gösterirse..

Teologcum takma canım ya, olur böyle şeyler. ben de daha beteri sigara kokulu bir koca var ama ne yaparsın.. dikkat etmeye çalışıyor ama bırakmadıktan sonra bir işe yaramaz her içtiğinde kokuyor çünkü bir de sigara kokusu diş fırçalamayla falan geçmiyor.. alıştım artık ama soğutan bir şey bu bir gerçek..
kocana söyle alınganlık yapmasın alınganlık hakkı bizde :D

tosti ne olsun, oldukça iyiyim midesi bulanan arkadaşlara üzülüyorum ben ya. benim büyük ölçüde geçti.. sadece devamlı uyku hali var, ne zaman istesem uyurum, isterse 12 saattir uyuyor olmuş olayım.. çok şaşırıyorum. bıraksan bütün gün uyuyabilirim. herhalde bebek uyurken beni de uyutuyor :)

esra çok sevindim darısı başıma artık.. en geç ben gidicem herhalde bebişi görmeye, olsun o zaman cinsiyeti tam görünür belki tabii gösterirse..

Teologcum takma canım ya, olur böyle şeyler. ben de daha beteri sigara kokulu bir koca var ama ne yaparsın.. dikkat etmeye çalışıyor ama bırakmadıktan sonra bir işe yaramaz her içtiğinde kokuyor çünkü bir de sigara kokusu diş fırçalamayla falan geçmiyor.. alıştım artık ama soğutan bir şey bu bir gerçek..
kocana söyle alınganlık yapmasın alınganlık hakkı bizde :D

ya gönlünü almak için sabah gayet özenerek kahvaltı sofraı hazırladım tam hazır
neymiş arkadaşları ev taşıyorlarmış onu bekliyorlarmış ben gidiyorum dedi
senin için bu kadar hazırlandım deyince arkadaşlarıma ayıp olur dedi
benim biraz bu zoruma gitti

herkese günaydın,
bugün hayırlısıyla 2.trimester e girdik bebegimlee :emir_bebek:

dün arkadaşlara doğum hediyesi alırken LCW da 3 alana 1 bedava vardı. kasadaki kız bir bedava hakkınız var dedi. biz de 6 parça bir set aldık bebeğe. ilk defa birşey aldım inşallah giymesi nasip olur..
canim hayirli olsun bebegine nede yakisicak kimbilir biran önce dogsalarda koklasak onlari:ecrin_bebek::emir_bebek:
günaydınnn günaydınnnn
o kadar stresi boş boşuna yapmışım, gitmeden 1 saat öncesinden cikolatamı yemeye başladım anca bitirdim zaten :)
eşim ben ablam ve minik yeğenim gittik. dr. üstten bakınca net olarak gördü bebişimi.. dr. kalp atışları çok güzel gayet sağlıkl dedi. 4.42 cm olmuş yavrum. peki neden oynamıyor dedim (o kadar çikolata yemiştim :)) ) uyuyor şuan dedi biraz uğraştı ve uyandırdı.. nasıl da güzel oynuyordu bitanem yaaa yerim ben onuuuuu... bebişim son dr.a gittiğim güne göre 3 gün önde çıktı yani bugün 11+3 üz.. Maaşallahhh kuzuma.. ben sormadan, ilk cinsiyet tahmini de yaptı doktor :))))) tabi kesin değil dedi...
ilk tahmin : erkek
yavrum oynayınca ağlamıcam demiştim kendime ama tutamadım doğru düzgün teşekkür ederm kelimesi bile çıkmadı ağzımdan tıkandım resmen. eşim hemen kenara çekildi o da kötü oldu..
haftaya 2li test için gidicez, Allahım herkeze bu mutluluğu yaşamayı nasip etsin... Aminnnn
canim bende seni cok merak ettim herseyin iyi olduguna cok sevindim demekki bir erkek daha allah biliyor icimi ya benimde icimden gecen erkek rabbim hayirli saglikli evlatlar nasip etsin öncelikle uyuyodu senin bebis he ne tatlilar dimi
herkese günaydın!!!!!!!!!!!

tatlim sanada günaydina.s.

Back
X