canımmm hadi gözün aydın....
çok teşekkür ederim...
Ne güzel haberler bular böyleHep böyle gider inşallah canım.Bir dahaki kontrolünde kesin cinsiyeti belli olur heralde.Göstermezse de büyük olasılıkla da kız oluyormuş aldığım duyumlara göresositososito
çok teşekkür ederim, kız erkek fark etmez valla, o yeterki sağlıklı olsun...
canim gözün aydin hersey yolundaymis cok sükür darisi diger arkadaslarin basina![]()
amin darısı bütün bekleyenlerin başına, çok teşekkür ederim..
gecmıse baktımda ne guzel haberler var
nalan_nalan gozun aydın canım darısı basımıza ben 1 aydır bebısımı gormuyorum cok merak edıyorum onu 13 unde 2 lı test için gidicem insallah bende sızın gıbı mutlu donerım.
bende bugun hep gezdım eve geldıgımde bıtmıs durumdaydım malum anneler gunu yaklastı hedıye alısverısıne cıktık..yanlız kızlar bızde bırer anne adayıyız ne mutlu bıze....bewlkı bızede anneler gunu hedıyesı gelır ..ben ısterım sahsensırnaşık şey
teşekkürler, bende 1 ay görmemiştim, sende görünce ne kadar büyüdüğüne şaşıracaksın...
günaydın herkeze,
nalan canım çok sevindim herşeyin yolunda olmasına.. çok güzel bir duygu.. doktora ben de sordum elevit demir hapı verecekmisiniz diye.. mide bulantın var mı ne ilaç kullanıyorsun diye sordu. folic plus kullanıyorum ve bulantım var dedim.. o zaman folic plusa devam et diğer ilaçlar daha çok bulandırcak mideni haftaya gel ikili test için başka bir doktora o bulantın geçerse değiştirir dedi..(ikili test ölçümünü net olarak alamıyormuş bu dr)
dün neredeyse bütün gün midem bulandı ve çıkardım, çok kötüydüm.
Şimdi de işyerinin tuvaletini mahfettim ne güzel geçti derken yine başladı.. Allahım yardım et..
saol cnm, seninde gözünaydın görmüşsün bebişini, inş. hayırlısıyla 2 li testide atlatırsın...
oyy canım güzel haberlerine çok sevindim opuyorumnanaktan geriden geliyordu diyordun kapatmış arayı maşallah, ilerde öne de geçer o görürsünn
herkese günaydın,
ben de bugün temizlik ve yemek yapıcam. saatin biraz ilerlemesini bekliyorum :1rolleyes:
çoookkk teşekkür ederim cnm, valla arayı kapatmasına bende çok sevindim, her şeyin hayırlısı...
sende kendini fazla yormadan temizlik yap cnm, yavaş yavaş sakın ağır kaldırma... kolay gelsin...:))