selam kızlar nasılsınız?
şu an topicte benden başka kimse yok...bende dün dr.a gittim her şey yolundaymış, üstten muayene oldum, bebişim 6.5 cm çıktı ense kalınlığıda 1.2 mm, haftasıda 12+4 çıktı, bir hafta geriydi şimdi sadece 2 gün geriymiş, dr. um değerlerin çok ii olduğunu söledi ama cinsiyet tahmini yapmadı, 29 mayısta üçlü test için gidicem o zaman sölicekmiş, tabi gösterirse...
bebişim çok tatlıydı, kocaman olmuş bi yana dönüyo bi sırt üstü dönüyo harika bi duygu, eşimde bende çok duygulandık, büyüdüğünü biliyoduk ama bu kadar büyük görünce şaşırdık kaldık valla...
folic hapını bıraktırdı dr., elevit ve birde demir hapı verdi, tsh ım ilaç kullanmadığım zaman yükseldiği için ilaç kullanmaya devam edicem hamilelik boyunca, bu arada tsh ım 1.99 olmuş, dr. um çok ii dedi 2.5 altında olması gerekiyormuş yoksa bebişin zeka gelişimini engelliyormuş...
kan tahlilim hafta içi belli olacak, bakalım nasıl çıkacak dr. dan haber bekliyorum, muhtemel doğum tarihide 9 kasım dedi...:))
darısı bekleyen bütün anne ve bebişlerine, inşallah hepiniz ii haberlerle dönersiniz....