• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
a.s. kızlar bi selam verip ayrılıcam
nasılsınız
benim bulantılar gene azdı allahım dünde isal oldum fıtığım siyatiğim azdı neyse bebişim sağlıklı olsunda
geçen hafta idrar kültürü istemişti doktorum daha önce erken doğum yaptığım için sık sık kültürle bakıcaz dedi iyikide bakmış idrar tahlilim normal çıktıda kültürümde ekoli diye bir mikrop çıktı hemen tek doz antibiyotik aldım ama içime sinmediği için kendimi sıkı bakıma aldım günde 4 litre su içiyorum yayladan su getirttim günde iki kez çamaşır değiştiriyorum ve kendimi kuru tutuyorum bakalım haftaya tekrarlıycaz kültürü inşallah temizlenmiştir çok üzüldüm ama bitaraftanda erken teşhis oldu sevindim doktorum sağolsun
aman kızlar sakın ihmal etmeyin doktor istemesede siz söyleyin ayda bir kültür yaptırın
cuma ikili test sonucum çıkıyor inşallah yolundadır herşey
hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan :nazar:

kaç haftalık oldun.. inşlh 2li test tede herşey yolundadır..

esracım ben bunu bugün doktoruma sordum.dün tam rahim kısmımda pıt pıt birşeyler hissettim.çok değişikti.
ama doktorum hissetmemin olanaksız olduğunu söyledi.daha o kadar kuvvetli vuramazlar kasları çok zayıf dedi.ya rahim büyüdüğü için seğirme olmuştur, ya da gaz hareketidir dedi.ikinci gebeliklerde bile bu haftalarda zor hissedilirmiş.

ama hissetmemizde yakındır.

Bence de yaa.Bana da oluyor arada bahsettiğiniz şeyler.Yoksa hissediyor muyum diye içimden geçiriyorum hatta.Ama sonra bu kadar erken olmasının mümkün olmayacağına kanaat getiriyorum..1 Ay sonra falan hisedderim heralde
merhabalar..

ben fazla gelemiyorum.. çok şükür çıkarmalrım bitti ama halen bulantılarım arada arada oluyor.. kokuklara karşı halen çok duyarlıyım.. hiç bişey yiyemiyorum ama 1.5 kg almışım.. nasıl almışım hiç anlamadım ..
bi de karın ağrılarım çok var.. bi de bebişi bikaç gündür hiç hisetmiyorum..
yarın dr kontrolüm var...

acaba cinsiyet tahmini yaparmı dr?

Genellikle giden herkese tahmin yapıldı.çoğu da erkek.Ama ben sanmıyorum kesin olduğunu .Erkek denenlerden bazılarını kızı olacbilir bence

herkese merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı okudukça heyecanlandım benim doktor kontrolüme daha 1 hafta var nasıl geçer bilmiyorum. bu arada istanbulda pendik kartal civarında oturan var mı? varsa hangi doktora gidiyolar acaba??

herkese merhaba arkadaşlar yazdıklarınızı okudukça heyecanlandım benim doktor kontrolüme daha 1 hafta var nasıl geçer bilmiyorum. bu arada istanbulda pendik kartal civarında oturan var mı? varsa hangi doktora gidiyolar acaba??

tuğçem merhaba benim de haftaya kontrolüm. ben de hareket görmek için sabırsızlanıyorum yaa..

tuğçem merhaba benim de haftaya kontrolüm. ben de hareket görmek için sabırsızlanıyorum yaa..

hamile olduğumu öğrendiklerinde sağlık ocağından gelmişlerdi ebeler. sağlık ocağına da ayda 1 kez gitmem gerekiyomuş. yarın oraya gidicem belki bebişimle ilgili yeni birşeyler öğrenirim:))

hamile olduğumu öğrendiklerinde sağlık ocağından gelmişlerdi ebeler. sağlık ocağına da ayda 1 kez gitmem gerekiyomuş. yarın oraya gidicem belki bebişimle ilgili yeni birşeyler öğrenirim:))

evet ben de kaydımı yaptırdım. takip ediyorlar. 20. haftada aşı yapacaklarmış. druma sordum yaptır dedi o da. bi de idrar tahlili falan yaptılar.

arkadaşlar turkclin bi hizmeti var ben üye oldum hergün ücretsiz msj geliyor bebişimle ilgili hergün yeni bir bilgi öğrenmek çok hyecan verici. size de tavsiye ederim.

Siz bebeğinizi beklerken merak ettiğiniz ve danışmak istediğiniz soruların yanıtları ÜCRETSİZ cebinize gelsin !

Bebeğimi Beklerken servisi ile hamileliğiniz boyunca merak ettiğiniz her şey, gün gün cebinize gelecek.

Anadolu Sağlık Merkezi uzmanlığında hazırlanan bilgilendirici videolar, MMS’ler, öneriler ve hayatınızı kolaylaştıracak pratik bilgilerle, hamileliğinizin her döneminde yanınızda olacağız. Bu arada, ihtiyaç duyduğunuz ürünlerde ve sevdiğiniz markalarda size özel avantajlar kazanacaksınız.

Turkcell Bebeğimi Beklerken Ücretsiz Hamilelik Servisi’nde:

Fetus gelişimi,
Annenin gelişimi,
Beslenme önerileri,
Egzersiz önerileri,
Hamilelik psikolojisine yönelik öneriler,
Baba adayına öneriler ve
Bilgilendirici videolar yer alıyor.

Selam kızlar,

bugün yüreğim ağzıma geldi, kanama geçirdim noldunu annamadım birden geldi, kilodumda bi ıslaklık fark ettim, tuvalete gidip bi baktım kan gelmiş hemen eşimi aradım ardındanda doktorumu, hemen gel bakalım dedi, eşim geldi beni aldı hemen gittik,

baktı bebişte, kesede ve çevresinde, rahimde kanama bulamadı, neden olduğu belli değil yani, doktora gittiğimde ancak kağıda silince geliyordu, ama yinede annamadım nerden geldiğini, hala devam ediyo ama çok azaldı, çarşambaya kadar geçmezse gel dedi

dr. ilaç vermedi, zaten bebiş çok ii di kalp atışını gördük ve dinledik gayet ii di, bayada hareketliydi bebişim kıyamam ben ona nasıl çırpınıyordu...

öle kızlar, yani kalbim duracak sandım, tam tehlikeli dönemi atlattım derken ne olduğunu annamadım...

Selam kızlar,

bugün yüreğim ağzıma geldi, kanama geçirdim noldunu annamadım birden geldi, kilodumda bi ıslaklık fark ettim, tuvalete gidip bi baktım kan gelmiş hemen eşimi aradım ardındanda doktorumu, hemen gel bakalım dedi, eşim geldi beni aldı hemen gittik,

baktı bebişte, kesede ve çevresinde, rahimde kanama bulamadı, neden olduğu belli değil yani, doktora gittiğimde ancak kağıda silince geliyordu, ama yinede annamadım nerden geldiğini, hala devam ediyo ama çok azaldı, çarşambaya kadar geçmezse gel dedi

dr. ilaç vermedi, zaten bebiş çok ii di kalp atışını gördük ve dinledik gayet ii di, bayada hareketliydi bebişim kıyamam ben ona nasıl çırpınıyordu...

öle kızlar, yani kalbim duracak sandım, tam tehlikeli dönemi atlattım derken ne olduğunu annamadım...

nalancım çok geçmiş olsun canım. nasıl korkmuşsundur kimbilir.. allah bebeklerimizi korusun. bişey olmasın onlara.

evde oyurmaktan daha iyi değişiklik oluyo bana temiz hava iyi geldii midem bulanmadıı kısmetse bu hafta sonu tekrar gidicez

aman ii yapmışsın, evde oturup napcen zaten ne güzel temiz hava almışsın, oh tadını çıkar valla...

merhaba anne arkadaşlarım nasılsınız?
biz dr kontrolünden geldim bebişim 14. haftayı tamamlıyor bugün gününe 3 gün önden gidiyor
dr herşey güzel dedi 2li teste gerek görmedi 20 gün sonra 3lü test yaparız dedi
demir ve kan hapı verdi.
Cinsiyetimizi erkek dedi
maaşallah bebişim o kadar büyümüş şaşırdım onu ultrasonda izlemek çok güzel bir duyguydu çok mutluyum

maşallah bebişine cnm, Allah nazarlardan sakınsın...:nazar:

prop u sormuşsun nalan,
Son Aktivite: 22-04-2010 08:42

yani siteye gelmiş ama yazmamış..

aa nie acaba, neyse bi sorun olmasında, nasılsa gelir... saol canım benim üşenmeden araştırıp cevap yazmışsın...Şeniz

Selam kızlar,

geçmiş olsun :(

selam kızlar nasılsınız?

şu an topicte benden başka kimse yok...bende dün dr.a gittim her şey yolundaymış, üstten muayene oldum, bebişim 6.5 cm çıktı ense kalınlığıda 1.2 mm, haftasıda 12+4 çıktı, bir hafta geriydi şimdi sadece 2 gün geriymiş, dr. um değerlerin çok ii olduğunu söledi ama cinsiyet tahmini yapmadı, 29 mayısta üçlü test için gidicem o zaman sölicekmiş, tabi gösterirse...

bebişim çok tatlıydı, kocaman olmuş bi yana dönüyo bi sırt üstü dönüyo harika bi duygu, eşimde bende çok duygulandık, büyüdüğünü biliyoduk ama bu kadar büyük görünce şaşırdık kaldık valla...

folic hapını bıraktırdı dr., elevit ve birde demir hapı verdi, tsh ım ilaç kullanmadığım zaman yükseldiği için ilaç kullanmaya devam edicem hamilelik boyunca, bu arada tsh ım 1.99 olmuş, dr. um çok ii dedi 2.5 altında olması gerekiyormuş yoksa bebişin zeka gelişimini engelliyormuş...

kan tahlilim hafta içi belli olacak, bakalım nasıl çıkacak dr. dan haber bekliyorum, muhtemel doğum tarihide 9 kasım dedi...:))

darısı bekleyen bütün anne ve bebişlerine, inşallah hepiniz ii haberlerle dönersiniz....
allah nazrdan korusun:nazar: çok güzel haberler bunlar:teytey:

Back
X