kızzzlarrr hepimiz birkaç hafta sonra doktora gittiğimizde cinsiyetini öğreneceğiz die merak edip duruyorus ama bakarmısınız forumda bir arkadaşın başına gelene

kızzzz erkek farketmez ama bütün hazırlıklar yapıldıktan sonra öğrenmiş
ben 12 haftalikken hastanede ultrasyona girdim gorunurde bisey yok kiza benziyo dedi doktor sonra ben merakli dururmuyum

17 haftalikken parali 4d ye girdim erkek dediler ve resimde verdiler evet simdi bakiyorumda resme pipi gibi

sonra hastanede 25 haftalik check-up da cinsiyetini biliyorum erkek dedim doktora 4d ye girdim dedim adam bakmadi bile cinsiyete sadece rutun kontrolleri yapti yolladi ee guveniyom 4d ye israrda etmedim bidaha bak diye sonra hastane bebegimi buyuk buldu simdiden 34 haftaligim 3 kilo 200 grammis dogana kadar 4 bucuk kilo olurmus o yuzden buyuklugunu anlamak icin ultrasyona sokmuslardi birde ne dese doktor kizimiz dogana kadar 4 bucuk kilo olurrr ne dedimmmmm kizmi :) valla shok oldum gosterdi evet bak kiz evet baktim pipiden eser yok

arkadasimda yanimdaydi evet diyo burcu bu kiz :))))neyse eve geldim aklimda hala soru isareti acabalarrrr acaba buyuk oldugundan bebek alttan bakildinda pipi kiz cinsiyeti gibimi gorunuyo ya kafam cok karisikkk bende yarin icin 4d randevu aldim bu sefer bakalim ne diyecekler

son 9 saat valla kizda olsa oglando olsa benim ben kac aydir oglum diye seviyorum o kadar alisveris yaptim arkadaslarim o kadar mavis hediyeler getirdiiii hayirlisi olsun bakalimmm