- 15 Haziran 2009
- 6.999
- 57
- 158
canım benim sata göre bugün 13+1 ama ultrasondaki gidişe göre 14+0
bende bugün 14+0 oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benim sata göre bugün 13+1 ama ultrasondaki gidişe göre 14+0
Allah kolaylık versin inşallah onu fazla hırpalamaz bu alerji...
hayırlısı olsun cnm, ense kalınlığı gayet ii çıkmış eminim kan tahlilinde ii çıkar...
çok saol cnm, bende ilk bebişimi yoğun bi kanamayla kaybettiğim için zaten sürekli tedirginim, Allahım bi daha yaşatmasın, hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi...
bende bugün 14+0 oldum
SAĞOL CANIM 2. KEZ ERKEK DEDİ DR.
BEN NEDENSE HALEN İNANAMIYORUMguclubacismile
nalan_nalan; CANIM GEÇMİŞ OLSUN ÇOK DİKKAT ET OLUR MU HİÇ YORMA KENDİNİ CANIM BENİM
bende bugün 14+0 oldum
çok saol cnm benim..
senin kesin erkek geliyo herhalde baştan beri erkek diolar, son ay kız derlermiş ne komik olur ama...-tatlicadiarzu-
cnmm senin ikili testin ne olduu
ayy çok kötü ya hazırlıklar ona göre yapılıyo tekrar değiştirr şil baştankafamçokkarıştı
kızzlarrr karnınız sürekli gerginmi benim birkaç gündür geçti bu gerginlik durumu sizede oldumu
kan aldılar cnm sonucu bu hafta arayıp haber vereceklermiş, ense kalınlığı 1.2 mm çıktı, boyuda 6.5 cm olmuş teyzesi sorma acayip büyümüş, ultrsound da gördük kocaman olmuş hiç yerinde durmadı döneldi durdu hep çok tatlıydı...![]()
valla öle çok kötü olur, onun için hazırlıklara belkide çok erken başlamamak lazım... görümcem 8 aylıkken tam anlamıyla başlamıştı...
inşallah sezencim benimde geçer. yarın kontrolüm var çok stresliyim benim için dua edin kızlarcanım geçer kısa zamanda inş. sende 9 ay çekenlerden olma benim dayımın gelini doğuma giderken bile kustu off ne kötü ya benim 5 gün oldu bulantım yok kusmam yokk galiba geçtii daha iyiyim galiba
canım çok geçmiş olsun.kızlar naıslsınız.ben çok kötüyüdm.işe gelemdim.bugün gelbilrdim.çok üşütmüşüm.göğüs kaslarım kasılmış.hareket edemedim üç gün.sonunda bugün iyim biraz.geçmiş çok çabuk ilerlemiş.okuyamıcam galiba işlerden dolayı.inş kötü bşey olmamıştır.herkesin yavrusu iyidir.ben dünkendi doktorumada gittm.ense kalınlıı ölçüldü.1,50 mm dedi.ama yorum yapmadı.kendi doktorum bakıcakmış.kan verdim.hepsini perşembe göstricem.inş iyiidir değer.bu arda erkeğe benziyo aama göbek kordonu şaşırtabilir dedi.2 kilo vermişim kızıdı doktor.haftada 1 gün gidip serum yiycem.
inşallah sezencim benimde geçer. yarın kontrolüm var çok stresliyim benim için dua edin kızlar
canım çok geçmiş olsun.
[
ayy ne güzell yerim ben onuubenimkide 6,9 mm dii ayaklarını oynatıyodu yüzer gibi bende perş.alıcam sonucu inş. onlarda temiz çıkarda rahat nefes alırız canımcımm
evet ben bikaç parça bişey aldım ama pembe mavi gibi keskin renkler almadımm krem sarı yeşil alıyorumm
ya kızlar bi şi sorcam size, dikkatimi çektide dün büyük tuvaletim yeşil, bugün siyaha yakın bi renkteydi, noluyoruz dedim kendi kendime, hemen dr. umun hafta sonu verdiği ilaçların endikasyon bölümünü okudum demir hapı yapıyormuş, sizdede böle bi durum varmı yoksa sadece bende mi oldu bu? acaba kanamada bu haplardan mı oldu?
ya kızlar bi şi sorcam size, dikkatimi çektide dün büyük tuvaletim yeşil, bugün siyaha yakın bi renkteydi, noluyoruz dedim kendi kendime, hemen dr. umun hafta sonu verdiği ilaçların endikasyon bölümünü okudum demir hapı yapıyormuş, sizdede böle bi durum varmı yoksa sadece bende mi oldu bu? acaba kanamada bu haplardan mı oldu?