• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar, ben de kasım annesi olucam inş..
12+1 haftalık hamileyim.kilo almadım fakat göbeğim var. bu normal mi??
siz de durumlar nasıl? hamile pantolonu giyiyo musunuz?
ben giymeye başlamadım henüz.. ama yakın gözüküyoo..
pantolonlarımı düğmesi açık giyiyorum.. ???

hayırlı olsun cnm göbek bende de oluşmaya başladı ben henüz hamile kıyafetlerime başlamadım
gaz şişkinliği filan olması senn ki

hayırlı olsun cnm göbek bende de oluşmaya başladı ben henüz hamile kıyafetlerime başlamadım
gaz şişkinliği filan olması senn ki

hep gaz var diyodum şimdiye kadar canım.. midem özellikle balon gibi oluyo akşamları..
ama artık sabahları da balon kadar olmasa da bi şişkinlik var..
hamilelikten öncede göbüşüm vardı ama bu biraz farklı gibi sanki..

hep gaz var diyodum şimdiye kadar canım.. midem özellikle balon gibi oluyo akşamları..
hamilelikten öncede göbüşüm vardı ama bu biraz farklı gibi sanki..[/QUO

hazımsızlıktan da olabilir ya zaten kese oluşmaya başladığı için bel de kalınlaşmaya başlar ha bir de iç karnın küçüktür o yüzden hemen göbecik belirivermiştir:)

ay sağolun kızlar valla içime su serptiniz, noluyo dedim bende dün kanama bugün siyah dışkı bünyem kafayı yiyiyo dedim valla, elevit ve ferrum forte die iki hap yazdı onlardan demek...
korkma canm aynısını bende kullanıyorum aynı malesef

bu arada anneler günü için neler aldınız annelere...??
anneme ütü, kayınvalideye kettle aldım

kızlar doktorla görüştüm ikili sonucum çok iyi çıkmış.risk oranı1/7543 dedi doktorum çok çok iyi çıkmış dedi.çok şükür bunuda atlattık.allah bekleyen herkese hayırlı haberler nasip etsin
ay cok sukur cok sevındım masallah

hayırlı olsun hoşgeldin
ben artık başladım daralıyordum cok fena cunku:teytey:

hamilelikten öncede göbüşüm vardı ama bu biraz farklı gibi sanki..[/QUO

hazımsızlıktan da olabilir ya zaten kese oluşmaya başladığı için bel de kalınlaşmaya başlar ha bir de iç karnın küçüktür o yüzden hemen göbecik belirivermiştir:)

haklısın olabilir cnm.. bakalım 15inde doktoruma da sorarım.

korkma canm aynısını bende kullanıyorum aynı malesef

anneme ütü, kayınvalideye kettle aldım

ay cok sukur cok sevındım masallah

hayırlı olsun hoşgeldin
ben artık başladım daralıyordum cok fena cunku:teytey:

senin kaç haftalık bafocum?? ayrıca kaç kilosun? yani kilo aldın mı??

benim kaşnıyor kaşınmaktan ziyade bir acı hissi de oluyor göğüslerim çok küçüktü bnm iç çamaşırlarını oldurmazdı şimdi taşacak nerdeyse:))

benim de göğüs ucumda ara ara kaşınmalar oluyor birazcıkta acıyor. delikleri net olarak görünür hale geldi. ah ah zaten büyük göğüslüyüm, iyice şişti :D daha fazla şişmese bari

bu arada üzerime olan 1 tane pantolonum var başka da pantolon olmuyor üzerime halbuki kilo almadım üstelik verdim ama karın çevrem biraz genişledi sanırım ondan olmuyor.
hamile pantolonu almak istiyorum aslında fırsat olursa bu hafta sonu araştırıcam.. çokta pahalı internette araştırdığıma göre..

işine yarayan bişey all kullansın evde bi köşede kalmasınn daha güzel olurr ayy bebiş çok tatlı mavi gözlüü tosun gibii kızımız var valla ona bakıyorum hep bebişim ona benzesin diye

ayy yerim ben onu maaşallah kuzucuğa... :nazar:

valla kararsızım ama bu sene değişik bi şi yapayım diorum anneler günü için, bu meyve çiçekleri varya onlardan alıyım diorum, çünki cep telefonundan tut çay mak., elekt.gırgır, robot gibi bi çok elektronik hediye aldık, yani bu senede böle bi şi olsun diorum ama kararsızım, eşimin hiç umrunda bile deil, onun için benim düşünmem lazım hediye işini ooooooffffffff...

hayırlı olsun hoşgeldin aramıza, valla benim göbekte çoktan çıktı bende 13+2 yim ama hamile pantolonu giymiyorum daha eşofman ve eski pantolonlarla idare ediyorum...

kızlar bir değişiklik oldu doktora ikili test için yarın akşam gidiyorum :)))
eşim yarın akşam arkadaşlarıyla maç izlicekmiş bizim evde, ben de doktora gidip ikili testimi yaptıracağım. 90 gün ssk dolmadığı için 200e gelicek ama yapacak bişey yok mecbur ödeyeceğim :))
bu sayede bebeğimi erkenden görmüş olucam yaşasın...

kızlar bir değişiklik oldu doktora ikili test için yarın gidiyorum :)))
eşim yarın akşam arkadaşlarıyla maç izlicekmiş bizim evde, ben de doktora gidip ikili testimi yaptıracağım. 90 gün ssk dolmadığı için 200e gelicek ama yapacak bişey yok mecbur ödeyeceğim :))
bu sayede bebeğimi erkenden görmüş olucam yaşasın...

senin sigortan yok mu esra cım ben de onu merak ediyorum kızlar emeklşi sandığına bağlıyım ikili test için muhtemelen ne kadar veririm

ben hazırlanayım kızlar çıkış saatim geldi iyi akşamlar ..
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüldünüz..

senin sigortan yok mu esra cım ben de onu merak ediyorum kızlar emeklşi sandığına bağlıyım ikili test için muhtemelen ne kadar veririm

var canım, işe başlayalı 2 ay oldu mart ayından 9 gün nisandan da 30 gün olucak ama nisan henüz tahakkuk edilmedi..
özel hastane olduğu için 90 günü doldurması gerekiyormuş. ense kalınlığı için ayrıyetten 150 diyor ama %30 indirim yaparız dedi.. kan testi için de 93 tl. 3 günde çıkıyormuş sonuçlar da..
200tl ye denk geliyor. yapacak başka bişey yok ödiycez mecbur.
canım hastaneyi arayıp sorman lazım değişiyor çünkü.. keşke hiç başlatmasaydım sigortamı da eşiminkindenn yararlanırdım..alsanaalsanasmile neyse geçti artık.. en fazla bu testlere ödeme yapıcam önümüzdeki ay eşimin sigortasından faydalanıcam ne de olsa..

var canım, işe başlayalı 2 ay oldu mart ayından 9 gün nisandan da 30 gün olucak ama nisan henüz tahakkuk edilmedi..
özel hastane olduğu için 90 günü doldurması gerekiyormuş. ense kalınlığı için ayrıyetten 150 diyor ama %30 indirim yaparız dedi.. kan testi için de 93 tl. 3 günde çıkıyormuş sonuçlar da..
200tl ye denk geliyor. yapacak başka bişey yok ödiycez mecbur.
canım hastaneyi arayıp sorman lazım değişiyor çünkü.. keşke hiç başlatmasaydım sigortamı da eşiminkindenn yararlanırdım..alsanaalsanasmile neyse geçti artık.. en fazla bu testlere ödeme yapıcam önümüzdeki ay eşimin sigortasından faydalanıcam ne de olsa..

hımm hayırlısı olsun cnm ya bebişine feda olsun yani:)

Back
X