Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
var canım, işe başlayalı 2 ay oldu mart ayından 9 gün nisandan da 30 gün olucak ama nisan henüz tahakkuk edilmedi..
özel hastane olduğu için 90 günü doldurması gerekiyormuş. ense kalınlığı için ayrıyetten 150 diyor ama %30 indirim yaparız dedi.. kan testi için de 93 tl. 3 günde çıkıyormuş sonuçlar da..
200tl ye denk geliyor. yapacak başka bişey yok ödiycez mecbur.
canım hastaneyi arayıp sorman lazım değişiyor çünkü.. keşke hiç başlatmasaydım sigortamı da eşiminkindenn yararlanırdım..alsanaalsanasmile neyse geçti artık.. en fazla bu testlere ödeme yapıcam önümüzdeki ay eşimin sigortasından faydalanıcam ne de olsa..
hoşgeldin twetty sen geldin ben gidiyorum ama bir saate kadar gelirim
merhaba kızlar bende kasım annesiyim sat 4 şubat 12+5 ne kadar kalabalık burası sayfaları tek tek okumak istedim ama münkün değila.s
2'li taramamızı yeni yaptırdık bebeğimde büyük ihtamelle erkek...
Folic plus kullanıyordum doktorum elevit verdi başka birşey kullanmıyorum şimdilik...
Henüz kilo almadım...Herşey gönlümüzce olsun inşallah...
merhaba kızlar bende kasım annesiyim sat 4 şubat 12+5 ne kadar kalabalık burası sayfaları tek tek okumak istedim ama münkün değila.s
2'li taramamızı yeni yaptırdık bebeğimde büyük ihtamelle erkek...
Folic plus kullanıyordum doktorum elevit verdi başka birşey kullanmıyorum şimdilik...
Henüz kilo almadım...Herşey gönlümüzce olsun inşallah...
hoşgeldin canım hayırlı olsun
ay devamlı açım ya :) yemediğim zamanlar uyuyorum :)
Merhaba arkadaŞlar
belkı yerı degıl ama paylaŞmak ıstedım benımde bebegım 23.kasım 2010 dÜnyaya gelecektı ama............
BoŞ gebelık yaŞayanlardanım cumartesı kontrol ıcın randevu almıŞtık eŞımle bırlıkte doktordan.....
Cok heyecanlıydık cÜnkÜ ılk gıttıgımızde bebıŞ yoktu sadece kese vardı,henÜz 5haftalıktı o zaman...
ıkıncı kontrolÜm olacaktı 10+4 ve ıkımızde cok sevınclıydık
bebegımızı gÖrÜcez dıye ve ılk kalp atıŞlarını duyacagız dıye
ama o gÜn sankı dÜnyamız baŞımıza yıkıldı ultrasonla bakınca doktor malesef keseden baŞka bırŞey gÖrÜlmÜyor dedı embryo yok dedı
tabıkı bır Şok yaŞadık o an.hemen kan testı yaptır dedı ve pazartesı tekrar gel dedı ve tekrar kan tesı yaptır dedı sonra sonuclarla yanıma gel degerlerıne bakmak ıcın.
Pazartesı tekrar gıttım degerler cumartesınden pazartesıne kadar 1000 deger dÜŞmÜŞtÜ
sonra bır kontrol daha yaptı ve aynı Şeylerı sÖyledı
bu cumartesı kesemı alacaklar ve ben cok korkuyorum ılk kez baŞıma gelıyor korkudan hastalanmaya baŞladım zaten bu olaydan dolayıda cok ÜzgÜnÜm allah kımseye yaŞatmasın cok zor bır durum
hem ılk hamılelık olacaktı ve ıstenılen bır hamılelıktı
cumartesİ 11+4 olacaktı 3ayım doluyordu
benım korkum ıse keseyı almaları aranızda yaŞayanlar varmı nasıl yapılıyor tam olarak cok acı verıyormu cok kanama oluyormu
korkudan hasta oldum uyku tutmuyır benı
paylaŞan olursa cok sevınırım ::::::::::::::::::::
geçmiş olsun inşallah en kısa sürede tekrar hamile kalıp bebişinizi sağlıkla kucaklarsınız
daha önce bende düşük yapan biri olarak sanırım aynı işlem yapılıyordur diye düşünüorum çünkü düşükte gebelik keseside tahliye edilior sonuçta. Korkcak bişi yok bir nevi kürtaj işlemi uygulanıyor genel anestezi yaptırmıştım ben acı hissetmiorsunuz ayıldıktan sonra da herhangi bir acı ve kanama olmuyor şimdiden geçmiş olsun
Merhaba arkadaŞlar
belkı yerı degıl ama paylaŞmak ıstedım benımde bebegım 23.kasım 2010 dÜnyaya gelecektı ama............
BoŞ gebelık yaŞayanlardanım cumartesı kontrol ıcın randevu almıŞtık eŞımle bırlıkte doktordan.....
Cok heyecanlıydık cÜnkÜ ılk gıttıgımızde bebıŞ yoktu sadece kese vardı,henÜz 5haftalıktı o zaman...
ıkıncı kontrolÜm olacaktı 10+4 ve ıkımızde cok sevınclıydık
bebegımızı gÖrÜcez dıye ve ılk kalp atıŞlarını duyacagız dıye
ama o gÜn sankı dÜnyamız baŞımıza yıkıldı ultrasonla bakınca doktor malesef keseden baŞka bırŞey gÖrÜlmÜyor dedı embryo yok dedı
tabıkı bır Şok yaŞadık o an.hemen kan testı yaptır dedı ve pazartesı tekrar gel dedı ve tekrar kan tesı yaptır dedı sonra sonuclarla yanıma gel degerlerıne bakmak ıcın.
Pazartesı tekrar gıttım degerler cumartesınden pazartesıne kadar 1000 deger dÜŞmÜŞtÜ
sonra bır kontrol daha yaptı ve aynı Şeylerı sÖyledı
bu cumartesı kesemı alacaklar ve ben cok korkuyorum ılk kez baŞıma gelıyor korkudan hastalanmaya baŞladım zaten bu olaydan dolayıda cok ÜzgÜnÜm allah kımseye yaŞatmasın cok zor bır durum
hem ılk hamılelık olacaktı ve ıstenılen bır hamılelıktı
cumartesİ 11+4 olacaktı 3ayım doluyordu
benım korkum ıse keseyı almaları aranızda yaŞayanlar varmı nasıl yapılıyor tam olarak cok acı verıyormu cok kanama oluyormu
korkudan hasta oldum uyku tutmuyır benı
paylaŞan olursa cok sevınırım ::::::::::::::::::::