• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar.. yaa ben geldiğğimde herkes çıkmış oluyo. bugün pastörize süt içtim. sonra bi baktım tarihi geçmiş. çok korktum zehirlenirsem diye. bişey olmadı neyseki. çok dikkat ederim böyle şeylere ama nasıl olduysa gözümden kaçmış. siz de dikkat edin tamam mı? son kullanma tarihlerine mutlaka bakın.

merhaba kızlar bende kasım annesiyim sat 4 şubat 12+5 ne kadar kalabalık burası sayfaları tek tek okumak istedim ama münkün değila.s
2'li taramamızı yeni yaptırdık bebeğimde büyük ihtamelle erkek...
Folic plus kullanıyordum doktorum elevit verdi başka birşey kullanmıyorum şimdilik...
Henüz kilo almadım...Herşey gönlümüzce olsun inşallah...

hoşgeldin. hayırlı o:nazar:lsun

slm kızlar.. yaa ben geldiğğimde herkes çıkmış oluyo. bugün pastörize süt içtim. sonra bi baktım tarihi geçmiş. çok korktum zehirlenirsem diye. bişey olmadı neyseki. çok dikkat ederim böyle şeylere ama nasıl olduysa gözümden kaçmış. siz de dikkat edin tamam mı? son kullanma tarihlerine mutlaka bakın.

geçmiş olsun.bi keder bişey olmaz korkma:) aslında çok önemli hatırlatman için teşekkürler

Merhaba arkadaŞlar

belkı yerı degıl ama paylaŞmak ıstedım benımde bebegım 23.kasım 2010 dÜnyaya gelecektı ama............
BoŞ gebelık yaŞayanlardanım cumartesı kontrol ıcın randevu almıŞtık eŞımle bırlıkte doktordan.....
Cok heyecanlıydık cÜnkÜ ılk gıttıgımızde bebıŞ yoktu sadece kese vardı,henÜz 5haftalıktı o zaman...

ıkıncı kontrolÜm olacaktı 10+4 ve ıkımızde cok sevınclıydık
bebegımızı gÖrÜcez dıye ve ılk kalp atıŞlarını duyacagız dıye
ama o gÜn sankı dÜnyamız baŞımıza yıkıldı ultrasonla bakınca doktor malesef keseden baŞka bırŞey gÖrÜlmÜyor dedı embryo yok dedı
tabıkı bır Şok yaŞadık o an.hemen kan testı yaptır dedı ve pazartesı tekrar gel dedı ve tekrar kan tesı yaptır dedı sonra sonuclarla yanıma gel degerlerıne bakmak ıcın.
Pazartesı tekrar gıttım degerler cumartesınden pazartesıne kadar 1000 deger dÜŞmÜŞtÜ
sonra bır kontrol daha yaptı ve aynı Şeylerı sÖyledı
bu cumartesı kesemı alacaklar ve ben cok korkuyorum ılk kez baŞıma gelıyor korkudan hastalanmaya baŞladım zaten bu olaydan dolayıda cok ÜzgÜnÜm allah kımseye yaŞatmasın cok zor bır durum
hem ılk hamılelık olacaktı ve ıstenılen bır hamılelıktı

cumartesİ 11+4 olacaktı 3ayım doluyordu

benım korkum ıse keseyı almaları aranızda yaŞayanlar varmı nasıl yapılıyor tam olarak cok acı verıyormu cok kanama oluyormu
korkudan hasta oldum uyku tutmuyır benı

paylaŞan olursa cok sevınırım ::::::::::::::::::::

canım çok geçmiş olsun.
ben o acı tecrübeyi geçtiğimiz yıl mayıs ayında yaşadım. tam bir yıl önce. benim ikinci bebeğimde önce 5 haftalık gittim herşey yolunda dedi daha sonra 9 haftalık tekrar gittiğimde embriyo yok dedi.allah kimseye duyurmasın çok zor seni çok iyi anlıyorum. ve 2 gün içinde kürtaj oldum. kürtaj olayından korkma sakın zaten baygın oluyosun. hemen ayağa kalkıyosun ağrı felanda pek olmuyo. tabi psikolojik açıdan yıpratıcı. canım ama merak etme tekrarlayacak diye bir şey yok ben şimdi 13+1 günlük hamileyim. ALLAH şşükür şimdi herşey yolunda. lütfen moralini yüksek tut. senin ilk gebelilmiydi? kaç yaşındasın?

canım çok geçmiş olsun.
Ben o acı tecrübeyi geçtiğimiz yıl mayıs ayında yaşadım. Tam bir yıl önce. Benim ikinci bebeğimde önce 5 haftalık gittim herşey yolunda dedi daha sonra 9 haftalık tekrar gittiğimde embriyo yok dedi.allah kimseye duyurmasın çok zor seni çok iyi anlıyorum. Ve 2 gün içinde kürtaj oldum. Kürtaj olayından korkma sakın zaten baygın oluyosun. Hemen ayağa kalkıyosun ağrı felanda pek olmuyo. Tabi psikolojik açıdan yıpratıcı. Canım ama merak etme tekrarlayacak diye bir şey yok ben şimdi 13+1 günlük hamileyim. Allah şşükür şimdi herşey yolunda. Lütfen moralini yüksek tut. Senin ilk gebelilmiydi? Kaç yaşındasın?

evet ılk gebelık.... Yaşım 27!!!

Merhaba arkadaŞlar

belkı yerı degıl ama paylaŞmak ıstedım benımde bebegım 23.kasım 2010 dÜnyaya gelecektı ama............
BoŞ gebelık yaŞayanlardanım cumartesı kontrol ıcın randevu almıŞtık eŞımle bırlıkte doktordan.....
Cok heyecanlıydık cÜnkÜ ılk gıttıgımızde bebıŞ yoktu sadece kese vardı,henÜz 5haftalıktı o zaman...

ıkıncı kontrolÜm olacaktı 10+4 ve ıkımızde cok sevınclıydık
bebegımızı gÖrÜcez dıye ve ılk kalp atıŞlarını duyacagız dıye
ama o gÜn sankı dÜnyamız baŞımıza yıkıldı ultrasonla bakınca doktor malesef keseden baŞka bırŞey gÖrÜlmÜyor dedı embryo yok dedı
tabıkı bır Şok yaŞadık o an.hemen kan testı yaptır dedı ve pazartesı tekrar gel dedı ve tekrar kan tesı yaptır dedı sonra sonuclarla yanıma gel degerlerıne bakmak ıcın.
Pazartesı tekrar gıttım degerler cumartesınden pazartesıne kadar 1000 deger dÜŞmÜŞtÜ
sonra bır kontrol daha yaptı ve aynı Şeylerı sÖyledı
bu cumartesı kesemı alacaklar ve ben cok korkuyorum ılk kez baŞıma gelıyor korkudan hastalanmaya baŞladım zaten bu olaydan dolayıda cok ÜzgÜnÜm allah kımseye yaŞatmasın cok zor bır durum
hem ılk hamılelık olacaktı ve ıstenılen bır hamılelıktı

cumartesİ 11+4 olacaktı 3ayım doluyordu

benım korkum ıse keseyı almaları aranızda yaŞayanlar varmı nasıl yapılıyor tam olarak cok acı verıyormu cok kanama oluyormu
korkudan hasta oldum uyku tutmuyır benı

paylaŞan olursa cok sevınırım ::::::::::::::::::::

çok gecmiş olsunbilmiyorumkismile

kızlar doktorla görüştüm ikili sonucum çok iyi çıkmış.risk oranı1/7543 dedi doktorum çok çok iyi çıkmış dedi.çok şükür bunuda atlattık.allah bekleyen herkese hayırlı haberler nasip etsin
canim hadi gözün aydin cok sevindim senin adinaopuyorumnanaktan
kızlar, ben de kasım annesi olucam inş..
12+1 haftalık hamileyim.kilo almadım fakat göbeğim var. bu normal mi??
siz de durumlar nasıl? hamile pantolonu giyiyo musunuz?
ben giymeye başlamadım henüz.. ama yakın gözüküyoo..
pantolonlarımı düğmesi açık giyiyorum.. ???
canim bende aynen öyle pantolanlarin dügmesi acik geziyorum:roflol:
merhaba kızlar bende kasım annesiyim sat 4 şubat 12+5 ne kadar kalabalık burası sayfaları tek tek okumak istedim ama münkün değila.s
2'li taramamızı yeni yaptırdık bebeğimde büyük ihtamelle erkek...
Folic plus kullanıyordum doktorum elevit verdi başka birşey kullanmıyorum şimdilik...
Henüz kilo almadım...Herşey gönlümüzce olsun inşallah...
canim hosgeldin aramizavereliniortak
evet ılk gebelık.... Yaşım 27!!!
tatlim allah kolaylik versin daha cok gencsin insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin:teselli:

merhaba bende kasım annesi olucam inş 13+3 haftalık hamileyim Allah tan herşey çok normal bulantım falanda olmuyo 29 mayısta 3 lü tarama yaptırıcam sizce gereklimi?

merhaba bende kasım annesi olucam inş 13+3 haftalık hamileyim Allah tan herşey çok normal bulantım falanda olmuyo 29 mayısta 3 lü tarama yaptırıcam sizce gereklimi?

hoşgeldin kaptanın karısı
hayırlı olsun maşallah sayımız gittikçe artıyor
3 lü tarama tercihe bağlı diye biliyorum

canim hadi gözün aydin cok sevindim senin adinaopuyorumnanaktan

canim bende aynen öyle pantolanlarin dügmesi acik geziyorum:roflol:

canim hosgeldin aramizavereliniortak

tatlim allah kolaylik versin daha cok gencsin insallah en kisa zamanda tekrar hamile kalirsin:teselli:

INSALLAH ÖYLE OLUR .........
CÜNKÜ BIZ COK ISTIYORDUK
ALLAHIMDAN TEK DILEGIM SAGLIKLI BIR BEBEGIMIZ OLSUN ISTIYORUM:Saruboceq:
TABIKI HERŞEYIN HAYIRLISINI DILEMEK LAZIM

Selam kızlar,

bugün yüreğim ağzıma geldi, kanama geçirdim noldunu annamadım birden geldi, kilodumda bi ıslaklık fark ettim, tuvalete gidip bi baktım kan gelmiş hemen eşimi aradım ardındanda doktorumu, hemen gel bakalım dedi, eşim geldi beni aldı hemen gittik,

baktı bebişte, kesede ve çevresinde, rahimde kanama bulamadı, neden olduğu belli değil yani, doktora gittiğimde ancak kağıda silince geliyordu, ama yinede annamadım nerden geldiğini, hala devam ediyo ama çok azaldı, çarşambaya kadar geçmezse gel dedi

dr. ilaç vermedi, zaten bebiş çok ii di kalp atışını gördük ve dinledik gayet ii di, bayada hareketliydi bebişim kıyamam ben ona nasıl çırpınıyordu...

öle kızlar, yani kalbim duracak sandım, tam tehlikeli dönemi atlattım derken ne olduğunu annamadım...
Canım çok geçmiş olsun.Ben 6. ve 7. haftalarda az az kanamalar yaşamıştım ve her korkarak gittiğimde bebeklerin kalp atışını duymuştuk,içeride herhangi bir kanama yoktu.Doktorum da risk görmedi.Elbette çok korkuyoruz ama her kanama da kötü sonuçlanmıyor.Sen de yüreğini ferah tut,bebişin iyiymiş bak doktorun söylemiş.İnşallah bundan sonra da olmaz.İnsan ister istemez tedirgin oluyor biliyorum:Saruboceq:
kızlar kızlar geldim de gidiorum hemen eşimin telefo.nundan giriorum işe gidince alıcak yani :))
taşındık telefon yok adsl yok hiçbişi yok 20 gundur nete gıremıorum şaka gibi, yerlştik işte, bebiş iyi, yarın ıkılı testım var, yazcak cok sey var da sımdı eşim alay etmeye baslar kısa kesıorum o yuzden telefon kutusu bu hafta takılıo bınaya haftaya baglanmıs olur yanı ınternet sonra bol bol hasret gıderırız hatta bulusma ayarlıcam doner donmez aklımda yanı :)
işalla hepınız ıyısınızdır, cinsiyetler bellı olmaya baslamıs, darısı basıma...hepınızı opuyorum sımdılık, sağlıcakla kalın kızlar
Ne zamandır yoksun.Eksikliğin farkediliyor.
Evet yaa bir buluşma ayarlarsan süper olur:lepi:
günaydın kızlar.dün yine okula gelemedim.oğlum iyileşti derken haftasonu ateşler içinde yandı.dün yine doktordaydık.çok kötü bi gündü dün.bide kırmızı ışıkta geçen bi gence çarptık.yani oğlumu doktora götürürken kaza yaptık.neyseki cana bi zarar gelmedi.arabamız hasar gördü.
Çok geçmiş olsun.Hem çocuğun ,hem de atlattığınız kaza için.Allah beterinden korusun:Saruboceq:

Back
X