• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
''Öğretmenim, gösteride topuklu ayakkabı mı giyeceğiz?'' diye sordu; ''Hayır'' dedim. Aradan bir saat geçti: ''Öğretmenim, gösteride topuklu ayakkabı mı giyeceğiz?'' diye tekrar sordu; ''Hayır, siz daha topuklu ayakkabı giyemezsiniz'' dedim. Ertesi gün yanıma geldi: ''Öğretmenim, anneme gösteride topuklu ayakkabı giyeceğiz dedim, çok kızdı, size topuklu ayakkabı mı giydirilirmiş dedi'' diye anlattı. Öldürecek bu çocuk beni!

buda başka bi titraf
Neymiş, "Ben maço adamım, temizliğe falan yardım etmem!" demek halt etmekmiş. Hatta yer bile silebilirmiş insan, karısının hamile olduğunu öğrenince...

''Öğretmenim, gösteride topuklu ayakkabı mı giyeceğiz?'' diye sordu; ''Hayır'' dedim. Aradan bir saat geçti: ''Öğretmenim, gösteride topuklu ayakkabı mı giyeceğiz?'' diye tekrar sordu; ''Hayır, siz daha topuklu ayakkabı giyemezsiniz'' dedim. Ertesi gün yanıma geldi: ''Öğretmenim, anneme gösteride topuklu ayakkabı giyeceğiz dedim, çok kızdı, size topuklu ayakkabı mı giydirilirmiş dedi'' diye anlattı. Öldürecek bu çocuk beni!

sen ilkokul öğretmenisin herhalde valla işin var bu çocuklarla...

buda başka bi titraf
Neymiş, "Ben maço adamım, temizliğe falan yardım etmem!" demek halt etmekmiş. Hatta yer bile silebilirmiş insan, karısının hamile olduğunu öğrenince...

bak bu lafa bende katılıyorum, zaten artık bu zamanda erkeklerin maçoluğu felan kalmadı.... nerden buluyorsun bunları...

kansızlık bendede var kan hapı kullanıyorum 9 ay kullanıcakmışım bugünkü sonuç ikili testin kan sonucu

kan hapı ağız tadını değiştiryor mu?
birde büyük tuvaletin rengi değişiyor sanırım.

hoşgeldin, afiyet olsun, bende birazdan yerim herhalde acıkmaya başladım yavaş yavaş

bendede normalde kansızlık var ama hamile kaldıktan sonraki kan testlerim normal çıktı... belki seninde normal çıkar...

ben akşamları ve sabahları işyerimde üşüyorum.
o yüzden kansızım diye tahmin ettim.
millet kolsuz giyiyor bende mus çorap, elbise üzerimde hırkam var.
ayaklarımda da çizmelerim.

kan hapı ağız tadını değiştiryor mu?
birde büyük tuvaletin rengi değişiyor sanırım.

ben akşamları ve sabahları işyerimde üşüyorum.
o yüzden kansızım diye tahmin ettim.
millet kolsuz giyiyor bende mus çorap, elbise üzerimde hırkam var.
ayaklarımda da çizmelerim.

evet benim dün siyah renkti aklım gitti önce noluyo die sonra annadım olayı valla...

o zaman kansızlık olabilir dediğin gibi...hayırlısı olsun inşallah...

muhasebe malesef canım öyle bi şansım yok kayınpederimin bürosu yaşadığım yerde cok küçük bi yer daha önce bi fabrikada çalışıyordum orda finansa bakıyodum o daha iyiydi kapanıncaaa

allah kolaylık versin valla, bi de kayınpederin yanındada zordur mutlaka...

kızlar ben yavaşdan sofrayı hazırlamaya başlim baya acıktım, yardımcı hatunda acıkmaya başlamıştır, hadi daha sonra görüşürüz...

Back
X