• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlar ben geldim. Bu sabah kontrolüm vardı.. Allaha şükür herşey yolunda.. KIZIM oluyormuş anlatamam nasıl mutlu oldum onu görünce. elini alnına koymuş düşünüyordu bitanem.. aynı annesi yaaaa...

canım çok sevindim ayy kıyamam ne güzel bu kadar erkek bebeğin arasında ilk kız haberini aldık. Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin tabi bizlerede

kıslar nasılsınız.ben bugün çok iyim çok şükür.midemi hiç boş bırkmıyorum mide bulantım yok bugün.düşünmemeye çalışıyom.göbeğim bir çıktı anlatamam tam hamileye benzedm.mide bulantısı olmadığı zaman deymeyin keyfime.hihoyyyt pazar günü kuzenimin nikahı vardı.ona gittim.ay hamle olduğm anlaşılıyo herkez bi ilgili bi ilgili.anlatamam.çok şımardım.tarifsiz bi duygu. başkaları göbeğimi seviyo.arabaın ön koltukları hep bana ait.yemek en önce bana hazırlanıyo.hiç bi iş yaptırmıyolar.allahım hamilelik ne güzelmiş .şimdi tadnı anlıyorum kaydirigubbakcemile4lülülülülülülülülülülülü

ooohhhh ne güzel sonuna kadar tadını çıkar canım sefan olsun...:lepi:

yasemincevre;
canım çok sevindim
kızın çok kıymetli olacak walla
sağlıkla kucağına alırsın inşallah tatlımmm

kızlar ben geldim. Bu sabah kontrolüm vardı.. Allaha şükür herşey yolunda.. KIZIM oluyormuş anlatamam nasıl mutlu oldum onu görünce. elini alnına koymuş düşünüyordu bitanem.. aynı annesi yaaaa...

hoş geldin cnm, gözünaydın Allah kucağına alıp sağlıklı bi şekilde büyütmeyi nasip etsin...

evet moladi arkadaşım aynıyız seninle güsel habeleri veririz burdan ben çok heyacanlıyım içim kıpır kıpır :) haftaya cumartesi benim komtrol :)

güzel annişler hepinize çok teşekkür ederim en yakın zamanda sizlerde güzel haberleri alıcaksınız. Allah herkesin gönlüne göre versin.. hala şaşkınım evet prensesim olacak inşallah...

güzel annişler hepinize çok teşekkür ederim en yakın zamanda sizlerde güzel haberleri alıcaksınız. Allah herkesin gönlüne göre versin.. hala şaşkınım evet prensesim olacak inşallah...

kız olacağını bu kadar erken görebiliyormu ki, yani kesin olarak mı söledi, sen bi sonraki kontrole kadar bekle istersen hemen alışveriş yapma nolur nolmaz...

iyiyim ben de cok şkürü ama çok fena başım dönüyor ya
son dersi zor yaptım:(
dün banyo yaparken ayakta yatım tabi duşu başıma baya bir tutmuştum ondan sonra başladı hala devam ediyor

bende merak ediyorum, çevremdekiler erkek die die bende erkek olduğunu düşünmeye başladım valla, kız derse dr. çok şaşırırım....

kıslar pazr anneler günüya bizde anne sayılırız. kocişlere hediye aldıran varmı :) ben başının etini yiyicem hedye alsın bana banane hihoyyythihoyyyt

çok sıcak su ile yıkanma cnm çok zararlı..

ya ben cok aferdersiniz ama bir haftadır banyo yapamamıştım zaten başım sürekli döndüğü için kafamı tutamıyordum dün iyi hissediyordum banyomu yapayım dedim yiyice temzileneyim derken bir saati bulmuş daha kötü oldum akşam saat 10 oldu nerdeyse aglayacakttım eşim de bişi yapamadı artık uyumuşum şu anda hala dönüyor

kıslar pazr anneler günüya bizde anne sayılırız. kocişlere hediye aldıran varmı :) ben başının etini yiyicem hedye alsın bana banane hihoyyythihoyyyt

bakalım bende merak ediorum, ama almicanı düşünüyorum kesin unutur, hatırlatmasam annesinin anneler gününü bile unutur...

ya ben cok aferdersiniz ama bir haftadır banyo yapamamıştım zaten başım sürekli döndüğü için kafamı tutamıyordum dün iyi hissediyordum banyomu yapayım dedim yiyice temzileneyim derken bir saati bulmuş daha kötü oldum akşam saat 10 oldu nerdeyse aglayacakttım eşim de bişi yapamadı artık uyumuşum şu anda hala dönüyor

tansiyonun oynamış olmasın, bi eczaneye uğrasaydın ona göre tatlı yada tuzlu bi şi ler içerdin....

bilmiyorum ki dün öçltürmüştüm 12 ye 7 çıkmıştı bugün nasıl bilmembenim gibi baş dönmesi yaşayan var mı

Back
X