• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kıslar pazr anneler günüya bizde anne sayılırız. kocişlere hediye aldıran varmı :) ben başının etini yiyicem hedye alsın bana banane hihoyyythihoyyyt

ben bekliyorumm bana sevgililer gününe hediye almamıştı vede sen sevgili değilsin anneler gününe hamile kalırsan alırım demişti o ay hamile kaldım

önceden hep düşük çıkardı 8 lerde seyrederdi dün baya iyi çıktı:(
sizce cıkıyor mu düşüyor mu
birazdan netten cıkıp uzanacağım ya

yanlış ölçme mi bilmiyorum ya genelde hep düşük syerederdi dün hemşire ölçtü şaşırdı baya iyi diye normalde düşük olurdu senin dedi

önceden hep düşük çıkardı 8 lerde seyrederdi dün baya iyi çıktı:(
sizce cıkıyor mu düşüyor mu
birazdan netten cıkıp uzanacağım ya

biraz dinlen canım başına ıslak mendil koy zannerdersem yüksek bana yüksek gibi geldi ama norrmak tansiyonu bilmediğim için

biraz dinlen canım başına ıslak mendil koy zannerdersem yüksek bana yüksek gibi geldi ama norrmak tansiyonu bilmediğim için

ben de cıkmayı düşünüyordum ya
inşallah yüksek tansiyon değildir
annem de var da agrısına dayanamzdı
inş. gecer olmazsa eşim acile filan götürür

kızlar ben geldim. Bu sabah kontrolüm vardı.. Allaha şükür herşey yolunda.. KIZIM oluyormuş anlatamam nasıl mutlu oldum onu görünce. elini alnına koymuş düşünüyordu bitanem.. aynı annesi yaaaa...

ayyy çok sevindimm yaa. bende sinir oluorum cinsiyet tahmini yapmadı doktor die. ama bi yandan da belki kızdır ondan tahmin yapmamıştır diorum boshayallersmile Allah sağlıklı sıhhatlı gönlümüze göre versin :Saruboceq: kız çocuk hastasıyımmmm hihoyyythihoyyyt

bilmiyorum ki dün öçltürmüştüm 12 ye 7 çıkmıştı bugün nasıl bilmembenim gibi baş dönmesi yaşayan var mı

tatlım sabah ben yazdım çıktım hatta. 2 gündür müthiş baş dönmelerim var benim. iş yerinde çok zorluyor düşüp gidicem yani. tansiyon düşüo galiba öyle tahmin ediyorum. pc ekranına bakamıyorum iice başımı döndürüo. o yüzden 2 gündür sık girmiyorum

28 mayısta kontrolüm var bakalım o zamana kadar hepimizin kesinleşir heralde

aaaa benimde aynı gün canım saat 15,40 ta senin kaçta :CüvCüv:

teologa geçmiş olsun.
ben önceden ayakta duş alırdım.
şimdi başıma şampuanlayıp tabureye oturuyorum.
şimdi korktum valla.
hiç ayakta durmasam mı?
kızlar doktor kontrole ne kadar zamanda çağırıyor.
benim ilkiyle arası tam 3 hafta oluyor.

teologa geçmiş olsun.
şimdi korktum valla.
hiç ayakta durmasam mı?

benim ayda bir. yaaa cinsiyet tahmini de yapmadı 28 mayısa kadar beklicem artık alsanaalsanasmile

teologa geçmiş olsun.
şimdi korktum valla.
hiç ayakta durmasam mı?

valla benim başta 2 haftada birdi, 9. haftadan sonra 4 haftada bir çağırmaya başladı yani 3 c.tesi gitmeyip 4. c.tesi kontrole gitmiş oluyorum...

kız olacağını bu kadar erken görebiliyormu ki, yani kesin olarak mı söledi, sen bi sonraki kontrole kadar bekle istersen hemen alışveriş yapma nolur nolmaz...
valla nalancım bende doktora daha erken deil mi dedim adam bana kesin kız dedi 3 boyutlu ultrasonla baktı

ayyy çok sevindimm yaa. bende sinir oluorum cinsiyet tahmini yapmadı doktor die. ama bi yandan da belki kızdır ondan tahmin yapmamıştır diorum boshayallersmile Allah sağlıklı sıhhatlı gönlümüze göre versin :Saruboceq: kız çocuk hastasıyımmmm hihoyyythihoyyyt

begümcüm allah gönlüne göre versin saglıklı bir kızın olsun insallah

''Öğretmenim, gösteride topuklu ayakkabı mı giyeceğiz?'' diye sordu; ''Hayır'' dedim. Aradan bir saat geçti: ''Öğretmenim, gösteride topuklu ayakkabı mı giyeceğiz?'' diye tekrar sordu; ''Hayır, siz daha topuklu ayakkabı giyemezsiniz'' dedim. Ertesi gün yanıma geldi: ''Öğretmenim, anneme gösteride topuklu ayakkabı giyeceğiz dedim, çok kızdı, size topuklu ayakkabı mı giydirilirmiş dedi'' diye anlattı. Öldürecek bu çocuk beni!

ya melcan varya akşam akşam koptum yaaa :roflol: :roflol:

bafo listeye eklemişsin teşekkür ederim:))
ni dimek şikerim

Görüşürüz kızlar.Ben gidiyorum.
Yarın kontrolümüz var ve 2 li test. inşallah yarın güzel haberler veririrm:Saruboceq:
ay tatlım nasıl yavrular :emir_bebek: :emir_bebek:

kızlar ben mothercareden 17 liraya cokguzel kokan bir krem aldım göbek , göğüs ve basenler çatlamasın diye krem bugun ilk kez sürdüm hiç kasınmadım etkili herlade
siz başladınızmı

Back
X