• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim kızlar yine biraz önce başdönmem arttı uzandım azıcık sonra lavaboya zor yetiştim şimidi çok daha iyiyim

ben geldim kızlar yine biraz önce başdönmem arttı uzandım azıcık sonra lavaboya zor yetiştim şimidi çok daha iyiyim

ah canım sırt üstü yatıp ayaklarının altına yastık denedınmı

ama butun niye devam ediyor acaba bir dr unu arasan mı

begümcük melodi ve yaseminçevre de başdönmesi yaşıyormuş
gecmiş olsun sizlere de
sakın ayakta banyo yapmayın beni mahvetti

valla nalancım bende doktora daha erken deil mi dedim adam bana kesin kız dedi 3 boyutlu ultrasonla baktı

ayyy çok sevindimm yaa. bende sinir oluorum cinsiyet tahmini yapmadı doktor die. ama bi yandan da belki kızdır ondan tahmin yapmamıştır diorum boshayallersmile Allah sağlıklı sıhhatlı gönlümüze göre versin :Saruboceq: kız çocuk hastasıyımmmm hihoyyythihoyyyt

begümcüm allah gönlüne göre versin saglıklı bir kızın olsun insallah

süper o zaman kesin ilk prensesimiz geliyo yani...a.s.

kızlar ben kaçtım kociş geldi sofrayı hazırlayayım

sezen sonucu yazarsın inşallah merak ettim, daha sonra girip bakarım...

kızlar ben kaçtım kociş geldi sofrayı hazırlayayım

sezen sonucu yazarsın inşallah merak ettim, daha sonra girip bakarım...

güle güle nalan dediğin gibi tansiyondan dolayı olabilir dedi doktorum ölçtür istersen dedi başdönmesi yaşıyorsan muhtemel düşüktür dedi biraz rahatladım çünkü yüksek tansiyon hamilelikte çok tehlikeli

kızlar ben geldim. Bu sabah kontrolüm vardı.. Allaha şükür herşey yolunda.. KIZIM oluyormuş anlatamam nasıl mutlu oldum onu görünce. elini alnına koymuş düşünüyordu bitanem.. aynı annesi yaaaa...
Çok güzel bir haber.Benim de içim gidiyor kızlaraboshayallersmile

ya ben cok aferdersiniz ama bir haftadır banyo yapamamıştım zaten başım sürekli döndüğü için kafamı tutamıyordum dün iyi hissediyordum banyomu yapayım dedim yiyice temzileneyim derken bir saati bulmuş daha kötü oldum akşam saat 10 oldu nerdeyse aglayacakttım eşim de bişi yapamadı artık uyumuşum şu anda hala dönüyor
Çok geçmiş olsun canım.Ama bana da tansiyon düşüklüğü gibi geldi.Dün bana da oldu biraz ama saniyelik.Çok hafif hissettim.Kendine dikkat et canım
valla nalancım bende doktora daha erken deil mi dedim adam bana kesin kız dedi 3 boyutlu ultrasonla baktı

ayyy çok sevindimm yaa. bende sinir oluorum cinsiyet tahmini yapmadı doktor die. ama bi yandan da belki kızdır ondan tahmin yapmamıştır diorum boshayallersmile Allah sağlıklı sıhhatlı gönlümüze göre versin :Saruboceq: kız çocuk hastasıyımmmm hihoyyythihoyyyt

begümcüm allah gönlüne göre versin saglıklı bir kızın olsun insallah

Benim de yarın kontrolüm var.Ama ultrason pek iyi değil.Belli olur mu acaba benim deCADIARZU

kızlar ben geldim. Bu sabah kontrolüm vardı.. Allaha şükür herşey yolunda.. KIZIM oluyormuş anlatamam nasıl mutlu oldum onu görünce. elini alnına koymuş düşünüyordu bitanem.. aynı annesi yaaaa...
canim gözün aydin ilk kizimiz geliyor masallah:hulya:

canim gecmis olsun:teselli:

ıyi akşamlar kızlar, doktordan geldim bebişimi gördüm yine uyuyordu doktor uyandırmadı :) 11+6yız bugün 5.12 cm olmuş kuşum.. folic plusı ay sonuna kadar kullanmaya devam et dedi yanına da vitamin verdi.ikili test için yarın sabah gel dedi. sonra da ayın 27 sine çağırdı tekrar bir aksilik olmazsa. sat'ı da 12 şubata çekti. öyle işte..
yarın yine görücem bebişimi hayırlısıyla:))

Back
X