• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Nasıl yani canım?Ölçümlerin normal değil miydi?

Gitmişsin.İnşallah canım sonucun güzel çıkacak,tüm kalbimle inanıyorum.Sen de yüreğini ferah tut.Senin için dua edicem:Saruboceq:

canim benim hemen korkma bu testlerin yanilma payida var ikinci testinde insallah hersey güzel olur allaha emanet olun bol bol dua edelim birbirimize:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım bencede korkma hemen.amniosentezde bile kötü çıktı dedikleri bebekler sağlıkla doğuyo.kaç tane birebir tanıdığım var öyle.rabbimize emanet et.bol bol dua edelim.inşallah sağlıkla kucağına alırsın.içini ferah tut ki bebeğimiz de üzülmesin annesi.

ii dilekleriniz için çok saolun kızlar, bakalım bekleyip görecez, amniyosentez 16-18 haftalar arasında yapılıyormuş, bana herhalde ay sonu gibi yapılır sonuç 3 hafta sonra çıkıyormuş, onu beklemek ölüm gibi olacak valla...

günaydın,
Beli ağrıyan var mı? Benim gün içinde bazı hareketlerde otururken kalkarken yatarken ağrıyor tam ortası gibi sanki bir yer yerinde oynamış. daha önce hiç bel rahatsızlığım olmamıştı, acaba hamilelikten dolayı belim mi genişliyor da bu ağrı oluyor? sizde de var mı bu bel ağrısı merak ettim?

ben sandalye tepesinde fazla kalırsam ağrıyo...

dün akşam kombi bozuldu, bi türlü ateşleme yapmadı onada sinir oldum, değiştirmek istiyorum artık şu kombiyi habure arızalanıyor... bugün servis gelecek bakalım nesi varmış...

Canım bide 9-11 haftalarda cvs yapıyorlar o amniyosentezden daha ii miş onuda sor doktoruna. cvs de amniyosentezden değil kordondan örnek alıyorlarmış. öpüyorum kendine ii bak

Nasıl yani canım?Ölçümlerin normal değil miydi?

nalan canım inş. güzel sonuçlarla dönersin:Saruboceq:

günaydın,
Beli ağrıyan var mı? Benim gün içinde bazı hareketlerde otururken kalkarken yatarken ağrıyor tam ortası gibi sanki bir yer yerinde oynamış. daha önce hiç bel rahatsızlığım olmamıştı, acaba hamilelikten dolayı belim mi genişliyor da bu ağrı oluyor? sizde de var mı bu bel ağrısı merak ettim?
bende oluyor canım hamilelikten oluyor galibaCADIARZU

günaydın kızlar

günaydın

günaydın kıslar!
nasılsınız güzel anneler?
dün besin zehirlenmesinden kıl payı kurtuldum.
akşam yemek için eşimden yaprak sarma ve plaki istemiştim.
eşimin ev yemekleri yapan bir müşterisi var ondan almış. sarmayı yedim ama fasulye bir tuhaftı.
çok fazla kokmuyordu ama şüphelendim ve çöpe döktük. eşim 1-2 çatal almış benden önce.
sonra onun midesi bulandı ama şükür birşey olmadı.
dedim git bugün söyle. nasıl dikkat etmezler dedim, kadın hamile olduğumu biliyor.
bana en taze ymekten vermesi lazım dedim.
sonra çarpıntım oldu. 15 saniyede 24 kere atıyordu.
korktum doğrusu, sonra 22 ye düştü.
yattım uyudum. allahtan başdönmesi filan olmadı.

günaydın kıslar!
eşimin ev yemekleri yapan bir müşterisi var ondan almış. sarmayı yedim ama fasulye bir tuhaftı.
çok fazla kokmuyordu ama şüphelendim ve çöpe döktük. eşim 1-2 çatal almış benden önce.
dedim git bugün söyle. nasıl dikkat etmezler dedim, kadın hamile olduğumu biliyor.

geçmiş olsun melodicim..
zaten midelerimiz hassas..herşeyden etkileniyo.
bide zehirlenme falan çok zor olurdu yani..

günaydın kıslar!

canım iyi ki yememişsin
dışarı yemekleri maalesef hep şüpheli oluyor ben genelde tereddütlü yiyorum
sende dikkat et canım çok emin yer olmasına özen göster canım

selam hatunlar
biraz önce doktordan geldim
başta biraz sinirlerimiz bozuldu ama sonrası çok şükür şimdilik iyi
kendi doktorumuzun cihazında ense kalınlığı 3mm çıktıkafamçokkarıştı
sonra bizi başka bi görüntüleme merkezine yönlendirdi orda 2.6 çıktı rahatladık biraz
kan testimiz yapıldı sonucu p.tesi alıcaz
bide bi pipilimiz oluyomuşhihoyyyt
2 doktorda aynı şeyi söyledi %95 erkek dediler
herşey yolundaymış çok şükür elleri parmakları herşeyi yerli yerinde çok net görüntüler verdiler inanılmaz bişi daha 1 ay önce bişi yoktu şimdi kocaman olmuş zemuszemus

bi pipi daha haa :emir_bebek: gözün aydın canım.isim var mı aklında aklinialirimsmile

kızlar slmmm iki dakikalık girdim ikili test sonucu için doktordaydımm hiç risk yok sonuç çok güzel dedi üçlü ve dörtlü test yapmıycam risk yok dedi bide cinsiyet kesin erkek pipiyi gördükk

gözün aydın canım. diğer testlerin stresinden de kurtulmuşşun ne güzel olumunekankayizsmile

bafocum bende denizyıldızını seyrediyorum dizilerim başlayana kadar.

begümcümakşama kadar ayaklarımız sallanıyor. napcaz böyle*

ilona çok sevindim canım.

fairylike güzel haberlerle gel inşallah.

ben aslında çıkmayı düşünüyodum ama şimdide diyorum 32. haftama kadar sabredeim haklardan yararlanıyım. doğumdan sonra başlamıcam zaten

erencim gözün aydın!
kıslar çoğunluğun erkek bebeği oluyor,
tedirgin oldum yaaa! ben kız istiyorum çok.
kız dönemi diye hamile kalmıştım.
hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.

evvela Rabbim hayırlısını versin canım. bende kızları çok seviorum. ama illa kız demem hiç. hayırlısı sağlıklısı olsun.Rabbim en iyisini bilir :1hug:

kızlar kantestim kötü çıkmış 1/73 amniyosentez yaptırmam gerekiyormuş, üzüldüm ama yapacak bi şi yok bakalım sonuç ne çıkacak, tarihi daha sonra bildireceklermiş, Allahım bebişimi bize bağışlasın...

bu test olaylarını pek anlamıyorum aslında yaptırmadığım içinde ama üçlüden sonra karar vermiyorlar mı canım amniyosenteze. amniyo kesinsonuç veriyor dimi. gönlünü ferah tut nalancım. dualarımızla arkandayız bizlerde. turp gibi bebişin Allahın izniyle :Saruboceq:

günaydın bayanlar,
modemim bozulmuştu. akşam eşim yenisini getirmiş oh be rahatladık gidip gidip geliyodu net sinirlerimizi bozuyodu..
ben de dün arkadaşımı çağırdım. evi bir güzel temizledik, ben hafif işleri o da biraz daha ağırları yaptı Allah ondan razı olsun. bir tek camlar kaldı onu da yardımcı abla gelip silecek..

ben sabahları bir yemek kaşığı keçiboynuzu pekmezi içmeye başladım 3 gündür. Allah izin verirse de bırakmadan içicem.. bişey yapmadı mideme merak edecek arkadaşlar için yazayımm..

marketlerde oluyor mu canım o keçiboynuzu pekmezi

sezen hayırlı olsun,
haftaya randevu alayım en iyisii.. herkesi öpüyorum. yine uyuyayım biraz görüşürüz..
sağol canımm benimm
Eren sezen ve İlona gÖzÜnÜz aydın
gÜzel sonuÇlar ve pİpİlİ bebİŞ haberlerİyle gelmİŞsİnİz
Çok sevİndİm herŞeyİn yolunda olmasına
evet yolunda dedi doktorum moralimi düzelttii diğer testleride yapmıyorr
erencim gözün aydın!
kıslar çoğunluğun erkek bebeği oluyor,
tedirgin oldum yaaa! ben kız istiyorum çok.
kız dönemi diye hamile kalmıştım.
hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum.
aa kız erkek farketmez sağlıklı olsunda benim bi oğlum var buda erkek kızım olsa daha iyi olurdu ama ben hiç dert etmiyorumm
çok sevindim. maşallah oğluşunun pipisine o zaman tebrikler:dance:
sağol canımm
çoookkk sevindim cnm, gözünaydın...
sağol hemşerimm
eren sezen gözünüz aydın bende cok öğrenmek istiyorummm
sende gittiğinde kesin belli olsu artık çok net gözüküyo cinsel organları
kizlar bişi sorcam size..
acaba cinsiyeti belli olurmu şimdiden??
belli oldu canım yüzde 99 erkek benimki
kıslar bende bişey soracağım henüz çok ağırlaşmadığım için normal ayakkabılar rahatsız etmiyor.
yaz için ayakkabı almam gerekiyor.
yazın nasıl ayakkabı giymeyi düşünüyorsunuz.
önerileriniz nelerdir?
bende dün inciden babet aldım çok rahat ayağımda ayakkabı var gibi hissetmiyorum o kadar hafifki anneler günü kampanyası 2 alıyosun 1 ödüyosun
selam kızlar naber nasılsınız?Ya herkes cinsiyetleri öğrenmeye başlamış,öğrenenlerin cinsiyetleri çin takvimiyle tutuyor mu
benim tuttu çin takvimide erkek diyodu
kızlar kantestim kötü çıkmış 1/73 amniyosentez yaptırmam gerekiyormuş, üzüldüm ama yapacak bi şi yok bakalım sonuç ne çıkacak, tarihi daha sonra bildireceklermiş, Allahım bebişimi bize bağışlasın...

canımm sakın takılma buna benim arkadaşımın ölçümlerde ense kalınlığı 5 mm çıktı aa kesin down sendromu amniyosentez yapıcaz dediler kız yaptırdıı o süre içinde çektikleride cabası ama sıvıda sorun çıkmadı 25 gün oldu doğum yapalı sağlıklı çok güzel kızı oldu ben bu sitedede çok okudumm amniyosentezde sorun çıkmıycak cnmm görüceksinŞeniz

Canım bide 9-11 haftalarda cvs yapıyorlar o amniyosentezden daha ii miş onuda sor doktoruna. cvs de amniyosentezden değil kordondan örnek alıyorlarmış. öpüyorum kendine ii bak

saol cnm, ama ben 14. haftayı doldurmak üzereyim yani mecburen amniyosentez olacak bi de 2. seviye usg die bi şi varmış onu araştırcam...

bi pipi daha haa :emir_bebek: gözün aydın canım.isim var mı aklında aklinialirimsmile

gözün aydın canım. diğer testlerin stresinden de kurtulmuşşun ne güzel olumunekankayizsmile

ben aslında çıkmayı düşünüyodum ama şimdide diyorum 32. haftama kadar sabredeim haklardan yararlanıyım. doğumdan sonra başlamıcam zaten

evvela Rabbim hayırlısını versin canım. bende kızları çok seviorum. ama illa kız demem hiç. hayırlısı sağlıklısı olsun.Rabbim en iyisini bilir :1hug:

bu test olaylarını pek anlamıyorum aslında yaptırmadığım içinde ama üçlüden sonra karar vermiyorlar mı canım amniyosenteze. amniyo kesinsonuç veriyor dimi. gönlünü ferah tut nalancım. dualarımızla arkandayız bizlerde. turp gibi bebişin Allahın izniyle :Saruboceq:

sağol bagümcüm kurtuldum şimdilik 6. ayda renkli ultrasona sokucakmışş beni bide 26 mayısa randevu verdi gelmeden 1 gün öncede sağlık ocağı ücretsiz nasılsa kan ve idrar testi yaptır getir dedi burda boşuna para verme dedi seviyorum ben doktorumu ya hiç paragöz değil ne güzellolumunekankayizsmile

günaydın kıslar!

geçmiş olsun cnmm bidaha çok dikkat ett

bu akşam eşleşmeler belli olacak canım. bugün son katılım kaydirigubbakcemile5

hadi hayırlı olsun canım bir erkek haberi daha.. ay ben çok sevdiğim için küçük adamları, siz erkek deyince çoook mutlu oluyorum :nazar:

oh maşallah canım atlattın stresi opuyorumnanaktan

kusura bakma ama şu yazdığına çok kızdım hayatım.. ne demek hayal kırıklığı.. kız olsa ama sorunlu olsa? ya da hayırsız olsa? sakın bir daha böyle söyleme bence. sağlıklı olsun ama gönlümden kız geçiyor de.. oğlun olsa bile üzülmez, doğduktan sonra da aaa neden öyle düşünmüşüm ki dersin.. özellikle bebek kaybeden arkadaşlar bu durumu daha iyi anlarlar.. Allah gönlüne göre versin..

teşekkür ederim hayatım uyarın için ama bu durumu biliyorum ben çünkü üni döneminde bu ilaçtan çok kullandım :1hug:

allah allah ense kalınlığı kaç çıkmıştı ki? benim dr um ikili testin yüzde 70 ini ense burun kemiği, yüzde 5 ini kan testi oluşturur demişti. bir de 3 lü test yapmadan neden hemen amniyosentez dediler ki?

sağol canımm benimm

canim gözün aydin cok sevindim senin adinaopuyorumnanaktan

tamam canim:1hug:

masallah canim bebegine seninde gözün aydinopuyorumnanaktan

hosgeldin canim aramiza insallah testlerin iyi cikar:1hug:

canim cok sevindim masallah iki erkek annesi olucan:emir_bebek::emir_bebek:

canim rabbim gönlüne göre versinolumunekankayizsmile

evet cnm iki oğlum olucakk ikide gelinim kaynana olucam galibabilmiyorumkismile

canım hiç endişelenme güzel cıkıcak sonucun hiç stres olma kac kişi ye aynı şeyi söylediler hepsi sapasağlam yavruları dogurdular. allahın izniyle herşey güzel olucak

günaydın,
olmaz mı tatlım hem nasıl

günaydın kıslar!

ay cnm gecmıs olsun

benimde gec bir kramp girdi kıvrandım resmen halada agrıypr dabah zor kalkıp ıse geldım ama bugun tuhafım off:gitme:

dimi ya birde kayanan olucaz bak bu tarafı pek düşünmemiştim CADIARZU:kedi:

ay evet ya ilerde gelinlerimizide artık bu siteye şikayet ederiz yine birbirimize:roflol: ayy şaka bi yanada kaynana olmakta zor valla kör sağır dilsiz olucann bu zamanda

Back
X