• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalan canım inş. güzel sonuçlarla dönersin:Saruboceq:

saol cnm inşallah

bu test olaylarını pek anlamıyorum aslında yaptırmadığım içinde ama üçlüden sonra karar vermiyorlar mı canım amniyosenteze. amniyo kesinsonuç veriyor dimi. gönlünü ferah tut nalancım. dualarımızla arkandayız bizlerde. turp gibi bebişin Allahın izniyle :Saruboceq:

benim ikili riskli çıkınca hiç üçlü test ile vakit kaybetmeden amniyo yapalım dedi dr. um, amniyo kesin sonuç verio die biliyorum cnm, araştırıyorum daha...

canımm sakın takılma buna benim arkadaşımın ölçümlerde ense kalınlığı 5 mm çıktı aa kesin down sendromu amniyosentez yapıcaz dediler kız yaptırdıı o süre içinde çektikleride cabası ama sıvıda sorun çıkmadı 25 gün oldu doğum yapalı sağlıklı çok güzel kızı oldu ben bu sitedede çok okudumm amniyosentezde sorun çıkmıycak cnmm görüceksinŞeniz

inşallah öledir sezencim, bakalım ne çıkıcak bende çok merak ediorum, anne yaşınada bağlı biraz 35 den itibaren risk artıyomuş diolar...oooooffffff....:delphin:

ay evet ya ilerde gelinlerimizide artık bu siteye şikayet ederiz yine birbirimize:roflol: ayy şaka bi yanada kaynana olmakta zor valla kör sağır dilsiz olucann bu zamanda

ya bundan 20 yıl sonra kim bilir nasıl olucak bak hatta aklıma ne geldi düşünsene şimdi ya müstakbel gelinlerimiz doğum için annelerin karnında yada daha vitaminler :Dsositososito

canım hiç endişelenme güzel cıkıcak sonucun hiç stres olma kac kişi ye aynı şeyi söylediler hepsi sapasağlam yavruları dogurdular. allahın izniyle herşey güzel olucak

olmaz mı tatlım hem nasıl

ay cnm gecmıs olsun

benimde gec bir kramp girdi kıvrandım resmen halada agrıypr dabah zor kalkıp ıse geldım ama bugun tuhafım off:gitme:

kramp niye giriyoki rahim kasılmasından olabilir belki bende yan yatınca rahimimin acıdığını hissediyorum geriliyo artık yukarı doğru hareket halinde ya bağları gerilirmişş

ya bundan 20 yıl sonra kim bilir nasıl olucak bak hatta aklıma ne geldi düşünsene şimdi ya müstakbel gelinlerimiz doğum için annelerin karnında yada daha vitaminler :Dsositososito

evet daha onlarda yok meydandaa vallahii belkimde bu sitede gelinlerimizinde annesi kimbi:teytey:lir

saol cnm inşallah

benim ikili riskli çıkınca hiç üçlü test ile vakit kaybetmeden amniyo yapalım dedi dr. um, amniyo kesin sonuç verio die biliyorum cnm, araştırıyorum daha...

inşallah öledir sezencim, bakalım ne çıkıcak bende çok merak ediorum, anne yaşınada bağlı biraz 35 den itibaren risk artıyomuş diolar...oooooffffff....:delphin:

sen kaç yaşındasın cnmm

allah allah ense kalınlığı kaç çıkmıştı ki? benim dr um ikili testin yüzde 70 ini ense burun kemiği, yüzde 5 ini kan testi oluşturur demişti. bir de 3 lü test yapmadan neden hemen amniyosentez dediler ki?

ense kalınlığı 1.2 mm boyuda 6.3 cm çıkmıştı, dr. um gayet normal demişti, ama kan testi 3 testten ikisi riskli çıktığı için üçlüyle vakit kaybetmeden hemen amniyo yapalım dedi, benim yaş faktörüde var cnm, 35 yaşından itibaren riskli gurubuna giriyosun zaten, oooffff çok canım sıkıldı aslında eşime belli etmedim ama üzüldüm ne yalan sölim....:delphin:

günaydın kıslar!
nasılsınız güzel anneler?
dün besin zehirlenmesinden kıl payı kurtuldum.
akşam yemek için eşimden yaprak sarma ve plaki istemiştim.
eşimin ev yemekleri yapan bir müşterisi var ondan almış. sarmayı yedim ama fasulye bir tuhaftı.
çok fazla kokmuyordu ama şüphelendim ve çöpe döktük. eşim 1-2 çatal almış benden önce.
sonra onun midesi bulandı ama şükür birşey olmadı.
dedim git bugün söyle. nasıl dikkat etmezler dedim, kadın hamile olduğumu biliyor.
bana en taze ymekten vermesi lazım dedim.
sonra çarpıntım oldu. 15 saniyede 24 kere atıyordu.
korktum doğrusu, sonra 22 ye düştü.
yattım uyudum. allahtan başdönmesi filan olmadı.

geçmiş olsun cnm aman dikkat et kendinede yediklerinede...

ense kalınlığı 1.2 mm boyuda 6.3 cm çıkmıştı, dr. um gayet normal demişti, ama kan testi 3 testten ikisi riskli çıktığı için üçlüyle vakit kaybetmeden hemen amniyo yapalım dedi, benim yaş faktörüde var cnm, 35 yaşından itibaren riskli gurubuna giriyosun zaten, oooffff çok canım sıkıldı aslında eşime belli etmedim ama üzüldüm ne yalan sölim....:delphin:

canım insan üzülmez mi tabi ki üzülür tabi ki stres olur sana ne desek boş ama ben eminim sonuç güzel çıkacak.. çok stres yapıp da bebeğini üzme anca bunu söyleyebilirim..

ayrıca ense kalınlığı gayet iyiyimiş. bu durumda benim dr um 2 li kan testi bile yaptırmıyor düşün..

ya zaten sorun olsa ense kalınlığından anlaşılıyo baksana incecik ensesi 1.2 mm kanda sorun daha çok çıkabiliyo ama oda yanıltıcı amniyosentezde bişey olmıycak ben inanıyorumm benim arkadaşımın 5 mm di ne kadar kalın ama hiç bişey olmadı arkadaşımda 32 yaşındaydıı çokta küçük değildi yani

BUGÜN SON KATILIM GÜNÜ ARKADAŞLAR

herkese merhabalar arkadaşlar,
hem beraber yol aldığımız bu günlerde samimi arkadaşlıklar, yeni heyecanlar edinmek hem de biraz hareketlenelim diye aramızda hediye çekilişi yapmayı düşündük.

çekilişmize katılmak isteyenler buraya katılmak istediklerini yazıyorlar.. ben onları kurayla eşleştiriyorum. daha sonra özel mesajla gönderecekleri adresleri bildiriyorum ama kimin kime çıktığını sadece ben biliyorum.. yani siz kime göndereceğinizi biliyorsunuz ama size kimden geleceğini bilmiyorsunuz.

bir tarih konuyor mesela şu şu tarihler arası hediyeler yollanacak diye.. herkes o tarihler arası hediyesini yolluyor. kim kime çıktı tahminleri yapılıyor :) hediyeler ulaştıkça fotograflar topiğe konuyor. sırlar açığa çıkıyor.. hem heyecanlı bir süreç oluyor hem de görmediğin bilmediğin birinden gelen minicik birşey bile olsa insanı çook mutlu ediyor :)

---SON KATILIM 7 MAYIS---

canım insan üzülmez mi tabi ki üzülür tabi ki stres olur sana ne desek boş ama ben eminim sonuç güzel çıkacak.. çok stres yapıp da bebeğini üzme anca bunu söyleyebilirim..

ayrıca ense kalınlığı gayet iyiyimiş. bu durumda benim dr um 2 li kan testi bile yaptırmıyor düşün..

bencede ensede belli oluyor zatenn ben enseyi ölçtürdüğümde 2 mm di sorun yok ama içimiz rahat etsin diye kan testi yaptır dedi orda anlıyolar zaten

canım hiç endişelenme güzel cıkıcak sonucun hiç stres olma kac kişi ye aynı şeyi söylediler hepsi sapasağlam yavruları dogurdular. allahın izniyle herşey güzel olucak

saol cnm, ama endişelenmemek elde değil işte, sonucuda hemen alamicam bu olayın netleşmesi nerden baksan 1.5 ayımı alacak....oooffff....

ay evet ya ilerde gelinlerimizide artık bu siteye şikayet ederiz yine birbirimize:roflol: ayy şaka bi yanada kaynana olmakta zor valla kör sağır dilsiz olucann bu zamanda

valla haa. ben kaynanamda beğenmedim herşei gelinime yapmıcam diorum boshayallersmile bakalım nasıl olacaz laelaelaelaelae

var canım ben marketten aldım yerimseniben

evett kaynana olucazz kaydirigubbakcemile3

bende alım canım ne zamandır aklımda benimde

ayyy böyle düşününce daha bi tuhaf :roflol:

valla haa. ben kaynanamda beğenmedim herşei gelinime yapmıcam diorum boshayallersmile bakalım nasıl olacaz laelaelaelaelae

bende alım canım ne zamandır aklımda benimde

ayyy böyle düşününce daha bi tuhaf :roflol:

evet bende bugün pekmeze başladım doktorum kan değerin yükselmişse ilacı kesicem dedi pekmez daha sağlıklı 9 ay her sabah içerim hap içmek istemiyorumm

sen kaç yaşındasın cnmm

maalesef ben riskli gruptayım cnm yaşım 36 olduğu için, salak doktorlar 3 senemi boşuna yemeselerde belki bu riskle hiç karşılaşmayacaktım, doktorum zaten yaştan dolayı endişeli olduğu için hemen amniyo demiştir, riske atmayalım hiç bi şi emin olalım dedi...olalım bakalım...

canım hediye için şartlar varmı nasıl olucak mesela hediye alma limiti varmı?kargo ödemesini kim yapıcak verenmi alanmı?bide renkler ne olucak orta renklermi alalım daha bebişlerin cinsiyeti belli olmayanlar varda

canım limit yok isteyen istediğini istediği kadar alır.. tabi abartmak da olmaz.. kargo ödemesini gönderen yapıyor.. ptt kargo yu önericem size hem ucuz hem de diğerleri gibi hızı. renklere siz karar vericeksiniz artık. ister sadece anneye alın ister bebege ister her ikisine. illa tekstil olcak diye bişey de yok tabi aklınıza ne gelirse. önemli olan hediye heyecanını yaşamak..

Back
X