• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
günaydın kızlar...

dün konturolümüz vardı...malesef bebeklerimden birinin trizomi 18 riski yüksek çıktı..durum demek o kadar ciddi kii bursa nın en ünlü profa yönlendirdi beni..moralim bozuk..üzgünüm .canım acıyor..amniosentez yapılacak önümüzdeki günlerde..ne olur duanızı eksik etmeyin...allahım hayırlısı ile sağlıkla sıhatle bebeklerimi bana bağışlasın..
canımmm çok üzüldüm moralin bozulmuş ama kan testi kötü çıkıpta amniyosentezi iyi çıkan çok tanıdığım var senin de çok iyi çıkıcaktır ben inanıyorum birazda doktor hatasıda olabiliyo bence başka bi doktorada göster arkadaşımın 3000 tl si gitti meğer doktorun anlaşmalı olduğu diğer doktora yönlendirip parayı cukka yapmalarıymış asıl sebepp bu zamanda herşey oluyo maleseff
canım içini rahat tut tatlım güzel haberler geleceğine inanıyorum canım benim. tatlım
ikiz oldukları için bu konuda uzman birine yönlendirmişler seni sanırım inş. iyi sonuçlarla bize haber verecek canım olumunekankayizsmile

bende atlamışım bu pekmez kısmını
peki tadı nasıl?
bu arada bijoux sende ticker yapsana takip etmem zor oluyordasempatiksalakcinni

pekmez bende içiyorum tadı güzel aç karnına 1 kaşık yutuyosun şurup gibi

randevum ayın 17 sinde...zaman nasıl geçecek bilmiyorum...resmen kafam durdu..düşünemez hale geldiim.

canım FINFIK arkadaşımıza katılıyorum başka bir yerde daha bu testi yaptırsan belki de sonuç yanlış olabilir tatlım
geçmişte okudum ilona nın başına gelmişti başka bir yerde yaptırtığında değerleri normal çıkmıştı

Birde insan şöyle düşünüyor eskiden böyle testler mi varmış ultrason bile yokmuş
Bebekler dünyaya geldiğinde cinsiyetlerini öğreniyorlarmış.
Bu testlerin çoğu para tuzağı ama malesef insanın içi rahat etmiyor.
Bana doktorum 2'li testi yaptırmak isteyip istemeyeceğimi sordu tabi içimin rahat olması için yaptırdım.

fınfık çok haklısın. eskilere gitmeye gerek yok hala şartların kötü olduğu köylerde sadece ebe ile çocuk doğuran kadınlarımız var.
sağlıklı çocukları oluyor. ne et yiyorlar ne balık ne ceviz vs.
ne demir hapı alıyorlar ne folik asit.
ama işte doktorlar maalesef insanın içine kurt düşürüyor çoğu para tuzağı.

ya zaten bana doktorum yüzde yüz sonuç almak mümkün değil dedii bu ölçümlerde kanda rişsk yok çıkıyo ama allah bilir ben burda okudum risk yok deyipte down sendromlu doğan bebekleri hiç bişeyin garantisi yok kısaca

erencim o zaman tek yapacağımız allaha bol bol dua etmek.
sağlıklı eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin hepimize.
bu korku hep bende de var. kasım anneleri ve diğer anneler umarım hiçbir sorun yaşamaz.
ne kadar zor bir süreç değil mi?

bu korku hep bende de var. kasım anneleri ve diğer anneler umarım hiçbir sorun yaşamaz.

bu aslında annelik duygumuz tatlım şimdiden endişelenmeye başladık
bizi güzel zor ve tatlı bir süreç bekliyor bundan sonra hep böyle olacaz

Herkese selamlar;bizde bebisimle ilaclarimiz alip yyatmaya devam ediyoruz..Münkün oldugunca ayga kalkmamaya calisiyoruz.:( Dün yine simariklik yapti.Kanamam oldu yine apar topar kostuk hastaneye bebisimde birsey yok sükür hatta bize el salladi yaramaz ama ben cokkkk korktum aglaya aglaya gittim hastaneye.Onu daha görmeden bu kadar baglandim birde yüzünü görsem gözü gözüme degse kucagima alsam nasilolurum düsünemiyorum bileboshayallersmile
Coksevindim bebeğin iyi olduguna canım

kızlar geçer sandım geçmedi hala devamlı uykum var hem de nasıl, sizin de hep uykunuz geliyor mu ne kadar çok uyumuş olsanız da?
ya bn hiç ayık değilim ki nerdeyse boshayallersmile

bijoux günaydın canım bugün dr gidicem inş. güüzel sonuçlarla dönerim sen nasılsın cnm
canım hadı ınsaalhh gıuzel haberlerde doneceksın

eşleşmeler tamam.. adres bilgilerini vermeyen arkadaşlar var onlar da tamamlansın, özel mesajla bildiricem herkese :)

yaww benim kini söle bari çatlarımmmsempatiksalakcinni
günaydın kızlar...

dün konturolümüz vardı...malesef bebeklerimden birinin trizomi 18 riski yüksek çıktı..durum demek o kadar ciddi kii bursa nın en ünlü profa yönlendirdi beni..moralim bozuk..üzgünüm .canım acıyor..amniosentez yapılacak önümüzdeki günlerde..ne olur duanızı eksik etmeyin...allahım hayırlısı ile sağlıkla sıhatle bebeklerimi bana bağışlasın..
tatlım canını sıkma hep boyle cıkıyor ama sonra sapasağlam oluyor yavrular. ıkız oldugu ıcın doktor emın olmak ıcın yapmıstır. ama doktor bıraz fazla ıstememısmı resmen acımasızlık acaba ıstanbula mı gelsen. adam orda tek dıye belkı bu kadar yuksektır.

nalancım canım üzme kendini.
inşallah herşey yoluna girer. peki bu yaptırdığınız kan testi 2 li test mi oluyor.
ben ilk gittiğimde kan vermiştim orada mı belli olacak?
normal değerin kaç olması lazım?
yok cnm 12.haftadan sonra yaptırıcaksın daha kan verıcen 3-4 gun sonra dr arıcak senı

canımmm çok üzüldüm moralin bozulmuş ama kan testi kötü çıkıpta amniyosentezi iyi çıkan çok tanıdığım var senin de çok iyi çıkıcaktır ben inanıyorum birazda doktor hatasıda olabiliyo bence başka bi doktorada göster arkadaşımın 3000 tl si gitti meğer doktorun anlaşmalı olduğu diğer doktora yönlendirip parayı cukka yapmalarıymış asıl sebepp bu zamanda herşey oluyo maleseff

pekmez bende içiyorum tadı güzel aç karnına 1 kaşık yutuyosun şurup gibi
tuuu allah onları ıslah etsın ne dıyım allah ıyılerle karsılastırsın arkadaslar hepimizi:Saruboceq:

barayscım annelik ne olduğunu şimdiden anlamaya başladım.
karşıdan hamile görüp hiçbirşey anlamıyordum.
annelerin hakkı ödenmez.

bafocum benim çarşamba günü 11+5 oluyor.
bakalım ne olacak. ne kadar çok kan veriliyor.

barayscım annelik ne olduğunu şimdiden anlamaya başladım.
karşıdan hamile görüp hiçbirşey anlamıyordum.
annelerin hakkı ödenmez.

bafocum benim çarşamba günü 11+5 oluyor.
bakalım ne olacak. ne kadar çok kan veriliyor.

cnm endişelenecek bişey yok bi tüp alıyor sadece. ne zaman senin kontrol?

evet cnmm ancak dua etmek lazım hiç bişeyin garantisi yok aslında doğunca gözümle görmeden bebişimi içim rahat etmiycekk

günaydın kızlar nasılsınız.kasıklarımda adet olucakmışım gibi ağrım oluyo.bu haftalrda normalmi acaba.rahim büyüdğü içinmi böle yoksa ters bi durmmu var sürekli merk ediyom bişey olcak die

günaydın kızlar nasılsınız.kasıklarımda adet olucakmışım gibi ağrım oluyo.bu haftalrda normalmi acaba.rahim büyüdğü içinmi böle yoksa ters bi durmmu var sürekli merk ediyom bişey olcak die

normal cnmm rahim yukarı doğru çıkıyo artık çıkarkende rahim bağları geriliyo oda ağrı kramp gibi kasılmalara yol açıyoo bendede yan yatınca ağrı oluyo bu hafta rahimde

günaydın kızlar...

Arkadaşım dualarım seninle, içini karartma dua et sadece senin durumunda olup herşey normal çıkan bir dolu insan var, iyi haberlerini bekliyoruz...

randevum ayın 17 sinde...zaman nasıl geçecek bilmiyorum...resmen kafam durdu..düşünemez hale geldiim.

meybicim kalbini ferah tut tatlim Allahin izniyniyle sonuclarin temiz cikacak insallah
dualarimiz seninle

gunaydin kizlar

kasik agrilari bende de var kizlar bicak batiyormus gibi oluyo inanilmaz korkuyorum agrim olunca
Rabbim hepimizin bebeklerini korusun sagsalim kucaklarimiza almayi nasip etsin insallah

Arkadaşım dualarım seninle, içini karartma dua et sadece senin durumunda olup herşey normal çıkan bir dolu insan var, iyi haberlerini bekliyoruz...

sağol canım..ama inan insanın elinde değill.evet düne göre çok daha iyiyim ama içimde hep bir korku hep bir panik varr..

meybicim kalbini ferah tut tatlim Allahin izniyniyle sonuclarin temiz cikacak insallah
dualarimiz seninle

inş dediğiniz gibi oluur canım..duaya ihtiyacım varr..allahım hepinşizden bin kere razı olsun..iyiki sizler varsınız..

Back
X