kizlar moralim inanilmaz bozuk
az once wcye girdim birde ne goruyum koyu kahverengi akinti seklinde lekeler peceteyle sildikcede az az geliyo acaba ne yapsam hastaneye gitsemmi yoksa normalmidir
canim gecmis olsun naptin doktora gittinmi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
az once wcye girdim birde ne goruyum koyu kahverengi akinti seklinde lekeler peceteyle sildikcede az az geliyo acaba ne yapsam hastaneye gitsemmi yoksa normalmidir
Hayırlı olsunDün doktordaydık bebişmizin cınsıyetınıde ögrendık erkekmiş kızlarr haberınız olsun
Dün doktordaydık bebişmizin cınsıyetınıde ögrendık erkekmiş kızlarr haberınız olsun
Çok geçmiş olsun canım.Arkadaşların dediği gibi farklı bir doktora da gidebilirsin.Çaresizlik çok kötü,Allah yardımcın olsun.İnşallah senin de Nalan ın da sonuçları iyi çıkacak.İnanıyorum bunagünaydın kızlar...
dün konturolümüz vardı...malesef bebeklerimden birinin trizomi 18 riski yüksek çıktı..durum demek o kadar ciddi kii bursa nın en ünlü profa yönlendirdi beni..moralim bozuk..üzgünüm .canım acıyor..amniosentez yapılacak önümüzdeki günlerde..ne olur duanızı eksik etmeyin...allahım hayırlısı ile sağlıkla sıhatle bebeklerimi bana bağışlasın..
biraz tatlı ama tavsiye ederim sen de iç canım pekmezi..
ayrıca benim ticker ım var yaaaa teyzesi göremiyo musun ki :uhm:
Canım valla ben de senin tickerini hiç göremiyorum. :1no2:
Bilgilerimi de yazdım canım
olur heralde canım.. bana arkadaşım söyledi bebeğe kilo aldırıyomuş çabuk geliştiriyormuş diye. ben de içiyorum.. pekmezden zarar gelmez sonuçta. hem düşünürsek doğumda ve sonrasında baya kan kaybedicez, o yüzden bize baya faydası olur..
mrb arkadaşlar.
meybie canım bu işte bir bit yeniği var.ikiz hamileliklerde kesinlike ama kesinlikle kan testi yapılmıyor.çünkü değerler yanlış çıkıyormuş.o yüzden yapmadılar.bana da yapılmadı.sadece ense kalınlıkları ölçüldü.bir tanesi 3.3 çıktı.doktor bunu önemsemedi bile.burun kemiğini görmek çok önemliymiş.onu gördüğüm için çok önemli değil dedi.
yalnız kan testi yaptırmak çok çok çok hatalı birşey.doktorun bunu bilmiyor mu.dikkat et.ben sağlık sektöründe olduğum için az çok bazı şeyleri görüyorum.iki doktor arasında anlaşma yapılmış olabilir.
hem istanbulda en ünlü perinatoloji doktorunun muayenesi bile 300-400 arası değişiyor.800 de neymiş.kesinlikle inanma derim ben.iç kendini üzme.bir de amniosentezin allah korusun bir sürü yan etkisi var.düşükle sonuçlanabiliyor.o yüzden lütfen iyi araştır düşün ve öyle karar ver.hakkında en hayırlısı neyse o olsun canım.bebeklerinde hiçbirşey yoktur inşallah.sağlıkla gelirler annelerine.merak etme.
Benim amniyosentez dr. umun muayenehanesinde yapılacakmış, amniyo konusunda uzman başka bi Prof. abla gelip yapacakmış, hakkımızda hayırlısı...
kizlar sagolun
hastaneye gittim doktor herhangi bir sorun yok dedi kan ve idrar tahlili yapildi
idrarda bakteri cikti antibiyotik verdi 1 hafta kullanicam ama cok korktum yuregim agzima geldi Rabbim kimseye yasatmasin
buarada ikili test sonucumda temiz cikmis onuda ogrenmis oldum darisi bekleyenlerin basina
kizlar sagolun
hastaneye gittim doktor herhangi bir sorun yok dedi kan ve idrar tahlili yapildi
idrarda bakteri cikti antibiyotik verdi 1 hafta kullanicam ama cok korktum yuregim agzima geldi Rabbim kimseye yasatmasin
buarada ikili test sonucumda temiz cikmis onuda ogrenmis oldum darisi bekleyenlerin basina
canim cok sevindim testinde iyi cikmis ne güzel birgünde güzel iki haber birden:1hug:kizlar sagolun
bende dün son progestanimi ictim artik almiycam:bbo:İyi olmana sevindim, ben hala progestanı kesemedim o kahverengi lekelenmeler yüzünden,korkunu anlayabiliyorum, geçmiş olsun canım..
dualarimiz seninle insallah hersey güzel olur:Saruboceq:iyi geceler kızlar galıba kımse yok ama..
bende yalovaya annemın yanına gıtmıstım bugun geldım ıyı bır degısıklık oldu stres attım evde otur otur bunalmısım.salı gunude Allah kısmet ederse ıkılı test ıcın dr.a gıdıyorum ınsallah bı sorun yoktur..sızlerın dualarını beklıyorum..hepınızı opuyorumopuyorumnanaktan
seninde kutlu olsun canima.s.tüm annelerin ve gelecekteki annelerin anneler kutlu olsunnnn kızlarr...
Bugün gecirdigim engüzel günlerden biriydi:=)
Artık bende anne adayıyım.Bu duygu bile yetiyor inan
insana.Bugun dışarda annesine gül veren birsürü
kücük afacanlar gördüm.İşallah o günleride görürüz
arkadaşlaropuyorumnanaktan
Canım annelerin ve anne adalarının anneler günü
Kutlu olsuna.s.
ne hediyesi bende katılabilirmiyim bilemedimdeherkese günaydınnn,
bugün hastaneye gidicem. kan sulandırıcı iğne raporlarımı kaybetmişin tekrar çıkarıcam akannehir ama önce teyzem doktorlar programına çıkıcakmış onu seyredicem kaydirigubbakcemile3
bir de hatırlatma,
asogkl
helin hivda
melcan81
3 ünüz kaldınız. lütfen bana özel mesajla nickinizi, adınızı soyadınızı, adresinizi ve telefon numaralarınızı bildirin.
bir de birkaç sorun var onları hallettikten sonra adresleri yollamaya başlicam. hediye topiğine de yazdım buraya da yazayım 24 mayıs - 30 mayıs hediye gönderme tarih aralığı. daha önce veya daha sonra yollamıyoruz..cinsiyetleri bekleyelim diyen arkadaşlar için de en son bu tarihi ayarlayabildim çünkü haziranda yazlığa gidecek veya bu işlerle ilgilenemeyecek arkadaşlar var..
yine de merak ettiğiniz birşey olursa imzamda yazan mail adresim ile bana msn den ulaşabilirsiniz opuyorumnanaktan
duygus canım ben sana haber vereyim gün sonunda. birbirimize süpriz hediyeler alıcaz..ne hediyesi bende katılabilirmiyim bilemedimde