• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar bu mide bulantıları ne zaman geçiçek artık dayanılmaz oldu hiç birşey yiyemiyorum sadece peynir ,zeytin :bbo:

seni o kadar iyi anlıyorumki gunde 7-8 kereden az çıkarmıyordumama 12. hfatada yani bu hafta azaldı canım gunde ikiye düştü ve yemek yiyebiliyorum ama yagsız seyler

benimde bugün itibariyle hicbir belirtim kalmadi sadece karnim büyük okadar insallah normaldir hersey yolundadir:Saruboceq:

tşk ederim hoşbuldum :). Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. 3. aydan sonra geçer demişlerdi ama benim hala bulantı ve kusmalarım devam ediyor :(, sizler nasılsınız?

tşk ederim hoşbuldum :). Allah hepimize sağlıklı bebekler nasip etsin. 3. aydan sonra geçer demişlerdi ama benim hala bulantı ve kusmalarım devam ediyor :(, sizler nasılsınız?

ben 14+1 im ve hala ara sıra midem bulanıyor. hafifledi ama malesef tam olarak geçmedi mafoldumben

Benim hemen hemen bitti artık,arada nadiren oluyor o da kısa sürüyor şimdilik aman bitsin herkesin

benimde bugün itibariyle hicbir belirtim kalmadi sadece karnim büyük okadar insallah normaldir hersey yolundadir:Saruboceq:
Yoktur sıkıntı sen merak etme gönlünü ferah tut canım.Benim karnım daha büyümedi küçük bit kadar bi büyüme var o kadar.Göbek gibi duruyor o da:)))) Bakalım ne zaman büyümeye başlıcaz:)

ben de hiç bulantı ve kusma olmadı ama son günlerde bulantım olmaya başladı. Özellikle sabahları ve akşamları oluyor. Sizce nedendir?

benim 7. haftalarda kusmalarım başlamıştı bazen geceleri uyanıp kustuğum zamanlar oldu. şuanda biraz hafifledi ama en çok akşamları çıkarıyorum sanırım bir kaç hafta daha dayanmamız lazım tamamen geçmesi için :(

merhaba kızlar, ben enerji doluyum valla, fazla uykunun dışında bulantı mide ekşimesi kalmadı çok şükür. darısı başınıza..

Yoktur sıkıntı sen merak etme gönlünü ferah tut canım.Benim karnım daha büyümedi küçük bit kadar bi büyüme var o kadar.Göbek gibi duruyor o da:)))) Bakalım ne zaman büyümeye başlıcaz:)

canim sen kac haftaliksin zayifsan birde ilk bebeginse ondan fazla cikmamistir karnin beni görenler hemen anliyor hamile oldugumu bayagi belli oluyor disardan bakinca:CüvCüv:

asogkl ben de senin gibiyim yaklaşık 15 hafta olmasına rağmen hala karnım pek büyümedi küçük bir göbüşten ibaret :) ya birde sabah kalkınca o bile belli olmuyor aksama doğru göbüşüm çıkıyor biraz. inşallah bebişlerimiz iyilerdir.

canlarım bugün öğleden sonra giremedim. başka birimde yardıma gittim.
akşam üstü yoğurt yedim ve midem bulanmaya başladı.
umarım geçer!
benim göbişte baya çıktı.

arkadaşlar internette buldum. 13. haftayla ilgili. benim oldu ağrı sağ tarafta.

Bu dönemde karnınızda ve özellikle de sağ kasığınızda ağrılar ortaya çıkabilir. Bu ağrılar büyümekte olan rahminizin, rahmi yerinde tutan bağları ve özellikle de ligamentum rotundum (yuvarlak bağ) adlı yapıyı germesinden kaynaklanan ağrılardır. Rahmin yuvarlak bağa göre daha hızlı büyümesinden kaynaklanan bu ağrılar çok uzun süreli olmazlar ve ligamentlerin gevşeyerek hamileliğe uyum sağlamasıyla ortadan kaybolurlar. Ağrılarınız çok şiddetli olduğunda doktorunuzun önerisine göre çeşitli ağrı kesiciler kullanabilirsiniz

kızlar nihayet randevuyu alabildim 28 mayısta gidicem hocaya, önce detaylı ultrason ardındanda amniyo yapılacakmış, test sonuçlarına göre mutlaka yapılması gerekio demiş hoca, hakkımızda hayırlısı olsun, bakalım ne sonuç çıkacak...

meybie senin tarih bellimi? bu arada 600 TL amniyo için 600 TL de labarotuvar incelemesi içinmiş eğer 3 gün sonra fısh die bi ön netice varmış onuda istersen ek olarak 200 TL daha ödeniyormuş bide muayene ücreti var o da 300 TL miş bi de benim kan uyuşmazlığı için rhogam iğnem var o da 250 TL civarı yani toplamda ilk etapta 2.000 TL civarı bi toplam çıktı... hadi hayırlısı bakalım...

kızlar nihayet randevuyu alabildim 28 mayısta gidicem hocaya, önce detaylı ultrason ardındanda amniyo yapılacakmış, test sonuçlarına göre mutlaka yapılması gerekio demiş hoca, hakkımızda hayırlısı olsun, bakalım ne sonuç çıkacak...

meybie senin tarih bellimi? bu arada 600 TL amniyo için 600 TL de labarotuvar incelemesi içinmiş eğer 3 gün sonra fısh die bi ön netice varmış onuda istersen ek olarak 200 TL daha ödeniyormuş bide muayene ücreti var o da 300 TL miş bi de benim kan uyuşmazlığı için rhogam iğnem var o da 250 TL civarı yani toplamda ilk etapta 2.000 TL civarı bi toplam çıktı... hadi hayırlısı bakalım...

canım hadi çok sevindim, müjdeli haberlerini beklioruz. Bu arada 2 milyar mııııııııııııı? Nasıl yani doğum mu yapacaksın da bu kadar para istiorlar. Valla hepsi para tuzağı olmuş. Allah doktorların eline düşürmesin. Ya bunu veremeyecek insan olursa ne olacak? Canım Allah sana da kolaylık versin, ama sağlık yine de herşeyden önce gelir özellikle bebişlerin:)))

Back
X