tamam cnm okumaya çalışırım sizlerde bebişim için dua edin nolur...:Saruboceq:
senin için ve hepimiz için hep dua ediyorum. ALLAH yardımcımız olsun inşallah.:Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamam cnm okumaya çalışırım sizlerde bebişim için dua edin nolur...:Saruboceq:
sagol canım senın ne kadarlık
tatlım hersey guzel olucak merak etme...
hep dua edicem.. sonu ıyı olsunda para nasıla kazanılır
nalancim Allahin izniyle hersey iyi olacak sen kalbini ferah tut
dualarim senin ve bebisinle canim opuyorumnanaktan
canim buneya soygunculukmudur nedir :1shok:belki senin durumun iyidir ya fakir fukara napsin burdada bazi seyler icin para ödeniyor ama cok kücük rakamlar ben ne ilaclara para veriyorum nede muayene icin bu türkiyemizde artik düzelse negüzel olucak olan var olmayan var:1no2:
Canım inşalah bişey çıkmayacak bak gör.Doktor araştırıyormuşsun,bence de başka bir doktora görünmende fayda var
selam kızlar :ecrin_bebek:
cumartesi günü randevumuz vardı evimde internet olmadığı için yazamadım
ikili testimiz yapıldı sonucunu cumartesi alacağız ense kalınlığı normal dedi allaha şükür veeee cinsiyetimiz % 90 ERKEK![]()
Denk geldi cep telefonuyla cekıverdım . şanslıysam yumurtadan çıkş anını yakalayabılırım belki çünkü ben hep o bilgisayar odasındayım:)) sositososito
senin için ve hepimiz için hep dua ediyorum. ALLAH yardımcımız olsun inşallah.:Saruboceq:
çok güzel bi görüntü olmuş eline sağlık...
kızlar nihayet randevuyu alabildim 28 mayısta gidicem hocaya, önce detaylı ultrason ardındanda amniyo yapılacakmış, test sonuçlarına göre mutlaka yapılması gerekio demiş hoca, hakkımızda hayırlısı olsun, bakalım ne sonuç çıkacak...
meybie senin tarih bellimi? bu arada 600 TL amniyo için 600 TL de labarotuvar incelemesi içinmiş eğer 3 gün sonra fısh die bi ön netice varmış onuda istersen ek olarak 200 TL daha ödeniyormuş bide muayene ücreti var o da 300 TL miş bi de benim kan uyuşmazlığı için rhogam iğnem var o da 250 TL civarı yani toplamda ilk etapta 2.000 TL civarı bi toplam çıktı... hadi hayırlısı bakalım...
canım 28 mayıs için hangi doktordan randevu aldın merak ettim. benim 2 li testim 17 mayısta. ben rıza madazlıya gidiyorum. amnioyu da ona yaptıracağım. benimki ileri yaş nedeniyle 2 li test iyi çıksa da yapılacak sadece inşallah test sonucu iyi çıkınca içim rahat yaptıracağım.
canim göztün aydin bir erkek daha masallah gamyoncuiremsuopuyorumnanaktanselam kızlar :ecrin_bebek:
ikili testimiz yapıldı sonucunu cumartesi alacağız ense kalınlığı normal dedi allaha şükür veeee cinsiyetimiz % 90 ERKEK![]()
cok tatli ya kiyamam nasilda yavrusunu koruyor:lepi:Eki Görüntüle 44191
Eki Görüntüle 44192
bugun okulun pencere kenarındaki kuş , yuvası ve yumurtası:))
çok saol cnm, paranın hiç önemi yok meblağ ne olursa olsun öderiz yeterki bebeğim ii olsun...:Saruboceq:
haklisin canim insan o anda parayi düsünmüyor ama fiyatlar biraz daha uygun olsa daha iyi olur ama önemli olan bebisin sagligi rabbim insallah hakkinizda hayirli olani nasip eder yeni doktorundan insallah güzel haberlerle gelirsin:1hug:
çok saol daliacım inşallah her şey yoluna girecek ben buna inanıyorum bebeğim bizi üzmedi bugüne kadar hiç eminim bundan sonrada üzmeyecektir...kaydirigubbakcemile2
biliyorum cnm bilmezmiyim, en çok oradaki eğitim ve sağlık anlayışını arıyorum burada, maalesef hiç bi zaman orası gibi olamayacak burası ama napalım başının çaresine bakmasını öğreniyorsun eninde sonunda... paran yoksa yandın burada...
selam kızlar..
bafocum listeye bi erkek daha ekleyebilirsin.
kızlar dediğiğniz gibi çikolata yedim gitmeden. baya faydası oldu.. değerler de normal çıktı çok şükür.ikili test sonucunu 2 gün sonra alıcam. rahatladım yaa. paranoyak olmuştum son zamanlarda.
hayırlı olsun canım.hoşgeldin aramıza.allah kucağına almayıda nasip etsinmerhaba ben yeni üye oldum ama uzun süredir sizleri takip ediyordum. bende 14+4 günlük hamileyim hepinizin anneler günü kutlu olsun
bayağı bi masraf çıkarmışlar ama inşallh değecek ve güzel haberler alacaksın.dualarımız seninle olacakkızlar nihayet randevuyu alabildim 28 mayısta gidicem hocaya, önce detaylı ultrason ardındanda amniyo yapılacakmış, test sonuçlarına göre mutlaka yapılması gerekio demiş hoca, hakkımızda hayırlısı olsun, bakalım ne sonuç çıkacak...
meybie senin tarih bellimi? bu arada 600 TL amniyo için 600 TL de labarotuvar incelemesi içinmiş eğer 3 gün sonra fısh die bi ön netice varmış onuda istersen ek olarak 200 TL daha ödeniyormuş bide muayene ücreti var o da 300 TL miş bi de benim kan uyuşmazlığı için rhogam iğnem var o da 250 TL civarı yani toplamda ilk etapta 2.000 TL civarı bi toplam çıktı... hadi hayırlısı bakalım...
selam kızlar :ecrin_bebek: