• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
topic erkek doldu bunları evlendirecek kızları nirden bulacaksınız bakalım ileride anneleri, umarım seneyede kız senesi olurda durum biraz dengelenir...

2 senedir herkes erkek doğuruyor erkek patlaması oldu ülkede valla...akannehir

topic erkek doldu bunları evlendirecek kızları nirden bulacaksınız bakalım ileride anneleri, umarım seneyede kız senesi olurda durum biraz dengelenir...

2 senedir herkes erkek doğuruyor erkek patlaması oldu ülkede valla...akannehir

geçen sene 2009 ağostos annelerinde yazışıyordum.o kadar insanın içinde 3-4 kız oldu diğerleri hep erkek oldu.bakalım bişzim topiğin azınlıkta olan prenseslari kimler olacak.çok değerli olur kızlar artık

bijoux nerde kaçtımı hemen, cnm bu keçiboynuzu pekmezini sabah 1 çorba kaşığımı alıyorduk? dün bende aldırdım eşime, bebişim beslensin biraz...

geçen sene 2009 ağostos annelerinde yazışıyordum.o kadar insanın içinde 3-4 kız oldu diğerleri hep erkek oldu.bakalım bişzim topiğin azınlıkta olan prenseslari kimler olacak.çok değerli olur kızlar artık

valla öle olacak galiba kızları el üstünde taşıyacaz, eskiden erkekler azınlıktaydı şimdi kızlar, ay koca beğenmeyecek bunlar ileride seçenek çok olunca...:roflol:

bulunur herhaşde helincim 14 haftalık olduk artık sabrıma hayranım yani
benimki 12 haftalıkken söylemedi.bi dahaki gidişimde 15 haftalık olacak.herkes çok sabırlısın başka bi doktora git diyor ama ben bekleyeceğim.kendi doktoruma gideceğim.oğlumda 14 haftalıkken kesin söylemişti doktorum.pipisinin forosunuda vermişti.gönlüm kızdan yana ama erkek olursada üzülmeme oğluma arkadaş gelir.yaş aralığıda az.hayırırlısı artık

bilmiyorum erkek hissediyordum önceleri şimdiyse hiçbir şey bakalım ne olacak :)

itsagirl.gif
Kızınız olacaksa kabarık telefon faturalarına şimdiden alışın...

pregnancytest.jpg

Sevgili günlük; Artık buradan çıkacağım günleri iple çekiyorum.
Ama doktorun söylediğine göre daha çok da varmış...

benimki 12 haftalıkken söylemedi.bi dahaki gidişimde 15 haftalık olacak.herkes çok sabırlısın başka bi doktora git diyor ama ben bekleyeceğim.kendi doktoruma gideceğim.oğlumda 14 haftalıkken kesin söylemişti doktorum.pipisinin forosunuda vermişti.gönlüm kızdan yana ama erkek olursada üzülmeme oğluma arkadaş gelir.yaş aralığıda az.hayırırlısı artık

hakkında hayırlısı neyse o olsun, yeterki sağlıklı olsun...

stria.gif
"Çatlakların ortaya çıkma şekli her anne adayında farklıdır ve kalıtsal özelliklerle yakından ilişkilidir.
Bu değişiklikleri anne olmanın ufak bir bedeli olarak görmelisiniz."

Back
X