• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nalan nalan canım benim emin ol iyi haberlerle döneceksiin sıkma canını sakınnn

inşallah cnm bende sıkmamaya çalışıyorum ama nasıl sıkmican ki insan düşünmeden edemio tabi, valla 2 gündür migrenim azdı yine bu sefer dr.umu aradım ve ilaç aldım öteki türlü duramıyorum valla kafamı duvarlara vurasım gelio...

evet ağır gelmiyor canım bu. mideyi de kötü yapmıyor. ben sorun olacağını yani fazla geleceğini sanmıyorum, ben de demir hapı içiyorum hayatım.. dün sağlık ocağına ebeye söyledim çok iyi yapıyorsun dedi..

canım anneler günü çoktan geçti, bir heyecan daha yaşarsın fena mı kaydirigubbakcemile3 hem burda allah izin verirse daha 6 ay hamilelik yaşicaz, sonra da bebiş büyütücez.. arkadaşlığımız uzun sürecek yani. güzel bir anı olur yerimseniben

evet haklısın tabiki arkadaşlığımız uzun sürecek. sizler sayesinde güzel şeyler öğreniyorum.
ama şu an bütçem müsait değil.
inşallah başka sefere.

keçiboynuzu pekmezi hayatım..

bu arada arkadaşına da çok geçmiş olsun Allah yardımcısı olsun :Saruboceq:

anneme söyliyeyim keçi boynuzu alsın. iyiki sordum üzüm pekmezi alacaktı.

arkadaşına çok üzüldüm ama hemen moralini bozmasın başka bi kaç dr.a daha görünsün belki biraz yavaş gelişiyordur, bu dr. larda hemen bebekleri öldürmeye ne kadar meraklı ya sinir oluyorum...

bu benim 2. gebeliğim ilk gebeliğim düşükle sonuçlandıktan sonra 72 saat içinde rhogam iğnesini olmam gerekiyordu ve oldum, şimdi amniyo sırasında bebekle benim kanımın birbirine teması söz konusu, ben negatif bebekte pozitif olduğu için vücut bebeği hemen atar ve düşük yaparım onun için her türlü içeriden yapılan işlemden sonra önlem olarak bu iğneyi olmam lazım.

ilk gebeliklerde her zaman gerek görülmüyormuş bu iğneye ama 2. ve sonraki bebeklerde mecburen yapılması gerekiyor, hatta ilk gebeliktede gebeliğin belli bi haftasından sonra yapılabiliyor die biliyorum, eğer doğduğunda bebekte bi sorun olursa hemen kanı değişecek ama iğne olunca gerek kalmıyo buna...

benimde kan uyuşmazlığım var. bu benim ilk gebeliğim. doktor bebek doğunca eğer kanı negatif olursa iğne olmayacaksın, bebek pozitif olursa sana iğne yapılacak demişti.
senin durumun farklı. inşallah sorunsuz atlatırsın.

keçi boynuzu pekmezi...

ii o zaman aynen devam ii ki tavsiye etmişsin valla bu baya işimize yarayacak...

sağol canım.

28 mayıs büyük gün desenize benimde randevum 26 mayıstaa

anaaa herkes o hafta gidiyo valla, inşallah hepimiz ii haberlerle döneriz

görümcemin bebişinden bahsettim ya sana geçen hafta boynunda sorun var die cnm o sorun kuyruk sokumunun ordan kaynaklanıyo olabilir demiş dr., bi de kan testinin biride kötü çıkmış, bu haftada MR çekilecekmiş bebeğe, kayınvaldem garibim ağlıyıp duruyo nolcek sizlerin durumu die, çok üzüldüm ona dün ya, üzme kendini düzelir her şey dedim ama çok kötü kendisi hem oğluna hem kızına üzülüyo garibim, işte evlat yaşı kaç olursa olsun fark etmio insan hep onlar için endişeleniyor demek..

inşallah cnm bende sıkmamaya çalışıyorum ama nasıl sıkmican ki insan düşünmeden edemio tabi, valla 2 gündür migrenim azdı yine bu sefer dr.umu aradım ve ilaç aldım öteki türlü duramıyorum valla kafamı duvarlara vurasım gelio...

mutlaka canım elinde değildir ama bol bol dua et salavat getir vardır bi hayır mutlaka dualarımız seninle iyi olcak İnşallah

haklısın cnmm üzülmemek düşünmemek mümkünmü doktora gidiceğimiz zaman bile rutin muaynelerde strese giriyoruz günler öncesinden tez zamanda 28 mayıs gelsede sende rahatlasan günler yaklaştıkça telaşın dahada artıcak annelik böyle zor işte görmediğimiz bi varlık için bu kadar üzülüp telaşlanabiliyoruz bide hareketlerini net hissedebilsek dahada bağlanıcaz

teşekkür ederim nalan nalan...Allah senin ve hepimizin yardımcısı olsun..

görümcemin bebişinden bahsettim ya sana geçen hafta boynunda sorun var die cnm o sorun kuyruk sokumunun ordan kaynaklanıyo olabilir demiş dr., bi de kan testinin biride kötü çıkmış, bu haftada MR çekilecekmiş bebeğe, kayınvaldem garibim ağlıyıp duruyo nolcek sizlerin durumu die, çok üzüldüm ona dün ya, üzme kendini düzelir her şey dedim ama çok kötü kendisi hem oğluna hem kızına üzülüyo garibim, işte evlat yaşı kaç olursa olsun fark etmio insan hep onlar için endişeleniyor demek..

evet canım hatırladım inş. bebiş iyileşir ameliyatlara girmek zorunda kalmaz ben kıyamıyorum o küçücük bedenlerin doktor doktor gezmesine mafoldumbenannelik hiç bitmiyo cnmm ölene kadar annelik devam ediyo kayınvaldenede çok geçmiş olsun ağlamasın oda canım ya üzüldüm valla

günaydın kızlar hergün takip etmeme rağmen yorumları aranıza yeni katıldım lütfen yardım eden midesim hala bulanıyor beni özellikle akşamları 12+1 haftalık olmama rağmen:((((

canım sabahları bulanıyorsa uyandığında tuzlu kreker leblebi ye biraz.
yataktan kalkarken yavaş yavaş kal. benimde ani kalkınca midem bulanıyor.
akşam ise hafif şeyler atıştır.
yağlı, baharatlı şeylerden uzak dur.
benim dün yemekten sonra oldu bulantım. erik yiyince geçti.
akşam ekmek, tuzlu beyaz peynir yiyebilirsin.
içebiliyorsan ayran iç. birde mideni fazla boş bırakma o da bulantı yapıyor.
inşallah hemen geçer bulantıların

benim de randevum 28 indeee kaydirigubbakcemile3 ama büyük ihtimal haziran başına alıcam ben. bundan sonra aybaşlarında gideyim diye, çünkü ayın başı demek benim bir ayı doldurmam anlamına geliyor. yani 1 haziranda 5.aya girmiş olucam kaydirigubbakcemile4

benimde kan uyuşmazlığım var. bu benim ilk gebeliğim. doktor bebek doğunca eğer kanı negatif olursa iğne olmayacaksın, bebek pozitif olursa sana iğne yapılacak demişti.
senin durumun farklı. inşallah sorunsuz atlatırsın.

sağol canım.

bi şi değil ne demek, senin ilk gebeliğin olduğu için sorun olmaz ama herhangi bi işlem yapılacağı zaman bunu mutlaka belirt bu çok önemli bi ayrıntı... bu arada rhogam iğnesini mor reçeteyle alabiliyorsun eğer doğumdan sonra vurulacaksa onu önceden yada doğum olduğu hemen tedarik edecek şekilde ayarlamanız lazım, her eczanede bulunmuyor çünki...

benim de randevum 28 indeee kaydirigubbakcemile3 ama büyük ihtimal haziran başına alıcam ben. bundan sonra aybaşlarında gideyim diye, çünkü ayın başı demek benim bir ayı doldurmam anlamına geliyor. yani 1 haziranda 5.aya girmiş olucam kaydirigubbakcemile4

yaa 5. aya giriyoruz dimi şimdi 4.5 damıyız biz ben hesaplayamıyorum artık kafam karışıyoo

süt içiyorum arkadaşlar şuan :(( sütten cevizden pekmezden bıkmış durumdayım.

1-2 gün ara ver. ceviz bende yiyemiyorum yağlı geliyor. ama başlamam lazım.
süt sabahları içiyordum şimdi akşam içmeye başlıyacağım.
birde şu ağzımdaki garip tad olmasa mafoldumben

evet canım hatırladım inş. bebiş iyileşir ameliyatlara girmek zorunda kalmaz ben kıyamıyorum o küçücük bedenlerin doktor doktor gezmesine mafoldumbenannelik hiç bitmiyo cnmm ölene kadar annelik devam ediyo kayınvaldenede çok geçmiş olsun ağlamasın oda canım ya üzüldüm valla

inşallah gerek kalmaz cnm görümcem çok üzgün ama eldende bi şi gelmio maalesef, kayınvaldemde napsın kadın bi beni arıyo bi görümcemi her gün yine kötü haber alıcammı die ürker hale geldi kadıncağız, telefon ettiğimiz zaman kötü bi şi oldu zannedio hep garibim, hangimize üzüleceğini şaşırdı valla...

Back
X