• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
benim de randevum 28 indeee kaydirigubbakcemile3 ama büyük ihtimal haziran başına alıcam ben. bundan sonra aybaşlarında gideyim diye, çünkü ayın başı demek benim bir ayı doldurmam anlamına geliyor. yani 1 haziranda 5.aya girmiş olucam kaydirigubbakcemile4

ii düşünmüşsün cnm, ben c.tesileri gidiorum eşimle gittiğimiz için öle daha rahat oluyo tarihe pek bakmıyorum onun için..

1-2 gün ara ver. ceviz bende yiyemiyorum yağlı geliyor. ama başlamam lazım.
süt sabahları içiyordum şimdi akşam içmeye başlıyacağım.
birde şu ağzımdaki garip tad olmasa mafoldumben

o garip tad gider canım 1-2 haftaya kadar ama benim bulantılar hala devam ediyor ona garanti veremiyorum kaydirigubbakcemile3

ne ceviz ne balık allaha emanet benim bebeğim.. ne yapalım böyle olmasını istemezdik ama kısmettt :emir_bebek:

inşallah gerek kalmaz cnm görümcem çok üzgün ama eldende bi şi gelmio maalesef, kayınvaldemde napsın kadın bi beni arıyo bi görümcemi her gün yine kötü haber alıcammı die ürker hale geldi kadıncağız, telefon ettiğimiz zaman kötü bi şi oldu zannedio hep garibim, hangimize üzüleceğini şaşırdı valla...

sende ben kötü bişey çıkıcağına inanmıyorum niyemi ense kalınlığı çok güzel bi sorun olsa ense kalınlığı yüksek çıkardı ben buna canı gönülden inanıyorum yaştanda bişey olmaz sanmıyorumm ama bi süre daha kayınvaldenin gözyaşı dinmiycek sen ona müjdeli haberi verince rahatlar biraz torununun doğmasını sevinçle bekliycek o zaman

nalancım geçicek bugünler inşallah. her kara günün ardında aydınlık vardır merak etmeyin.. zorlu bir süreç sadece :teselli:

zemuszemus

o garip tad gider canım 1-2 haftaya kadar ama benim bulantılar hala devam ediyor ona garanti veremiyorum kaydirigubbakcemile3

ne ceviz ne balık allaha emanet benim bebeğim.. ne yapalım böyle olmasını istemezdik ama kısmettt :emir_bebek:

benimde bulantılarım daha geçmedi sabırla bekliyorum ama geçiceğinide sanmıyorum artık bu 9 ay benle galiba:tomato:

canım sabahları bulanıyorsa uyandığında tuzlu kreker leblebi ye biraz.
yataktan kalkarken yavaş yavaş kal. benimde ani kalkınca midem bulanıyor.
akşam ise hafif şeyler atıştır.
yağlı, baharatlı şeylerden uzak dur.
benim dün yemekten sonra oldu bulantım. erik yiyince geçti.
akşam ekmek, tuzlu beyaz peynir yiyebilirsin.
içebiliyorsan ayran iç. birde mideni fazla boş bırakma o da bulantı yapıyor.
inşallah hemen geçer bulantıların

teş.ederim melodi hepsini deniyorum ama delirtecek bu bulantılar hiç fayda etmiyor... birde gaz oluyor diye doktora söyledim oda gaviscon şurup verdi onuda kötü bişey olur diye içemiyorum sadece çekiyorum:(((

zemuszemus

benimde bulantılarım daha geçmedi sabırla bekliyorum ama geçiceğinide sanmıyorum artık bu 9 ay benle galiba:tomato:

yaa ben senin geçti diye sevinmiştim adına. demek sen de aynısın. şu an nası bulanıyor midem valla anlatamam :bbo: Allah'ın gücüne gitmesin ama eski sağlıklı günlerimi çoook özledim mirmirmirmir

bi şi değil ne demek, senin ilk gebeliğin olduğu için sorun olmaz ama herhangi bi işlem yapılacağı zaman bunu mutlaka belirt bu çok önemli bi ayrıntı... bu arada rhogam iğnesini mor reçeteyle alabiliyorsun eğer doğumdan sonra vurulacaksa onu önceden yada doğum olduğu hemen tedarik edecek şekilde ayarlamanız lazım, her eczanede bulunmuyor çünki...

ben iğneyi hastane alıyor sanıyorum. doktora sorayım.
aslında doktora soracak çok şey var ama o kadar çok hastası var ki.
soracaklarımı unutnanak için not alayım bari.
bu hamilelik iyice unutkan yaptı beni.
birde alerjim var. burnum tıkanıyor.
onu sormayı unuttum.
hamile kaldığımdan beri beni sıkıntı basıyor. öfleye öfleye bir hal oluyorum.
işten eve gelince kıyafetlerimi anında çıkartıp atıyorum.
sende durumlar nasıl?

teş.ederim melodi hepsini deniyorum ama delirtecek bu bulantılar hiç fayda etmiyor... birde gaz oluyor diye doktora söyledim oda gaviscon şurup verdi onuda kötü bişey olur diye içemiyorum sadece çekiyorum:(((

gavisconu iç canım. gebelikte rahatlıkla kullanılan ilaçlardan birisi. hem de baya işe yarıyor..

geçmiyo cnmm daha ya zamanı var yada 9 ay böyle yaşıycaz gaviscon mide yanması için değilmi?

birde alerjim var. burnum tıkanıyor.
onu sormayı unuttum.
canım benim de alerjim var. burun silmekten bıktım. uyurken bile hapşırıyorum, kollarım kaşınıyor vsvs

doktora sordum, senin durumunda şu an yapabileceğimiz birşey yok dedi :bbo:

yaa ben senin geçti diye sevinmiştim adına. demek sen de aynısın. şu an nası bulanıyor midem valla anlatamam :bbo: Allah'ın gücüne gitmesin ama eski sağlıklı günlerimi çoook özledim mirmirmirmir

yok cnmm ağzımın tadı biraz düzeldi o kadar geçen hafta 1 hafta kusmadım bu hafta gene geldi beşımın belasıı bırakamadı beni dün yine çok bulandı banyoya gitsem çıkarıcaktım inat ettim gitmedim tuttum kendimi bende artık midemle inatlaşıyorumm pes eder belki:roflol:kustukça devamı geliyo

1-2 gün ara ver. ceviz bende yiyemiyorum yağlı geliyor. ama başlamam lazım.
süt sabahları içiyordum şimdi akşam içmeye başlıyacağım.
birde şu ağzımdaki garip tad olmasa mafoldumben

ben ilk öğrendiğim zaman kahvaltıda kucuk bır kase ceviz yemeye başladım sonra sabah ac karnına 1 cay bardagı sulandırılmış pekmez içmeye baslamıştim çok sürmedi bıraktım. keşke en bastan az az yeseydım bıkmazdım belki. ilk hamileliğin heyecanından olsa gerek bi heves baslamıstım:)):CüvCüv:

günaydın kizlar..
umarim herkes çok iidir.
ben ii olmaya çalişiorum,söölemesi ayip kabizlik dişinda

aynı dertten bende de var dr um hergun 2 kuru incir ve 2 tl su içceksin dedi. sürekli yapamadım yapsam düzelirdi belki. sen deneyebılırsın .

aynı dertten bende de var dr um hergun 2 kuru incir ve 2 tl su içceksin dedi. sürekli yapamadım yapsam düzelirdi belki. sen deneyebılırsın .

probiotik yoğurt ii gelmişti bana bi kaç gün yiyemedim hemen fena oldum yine :(

bulantim kusmam yok hiç benim doktor hem ii hem kötü demişti

iiymiş çünkü rahat olurmuşum hep

kötüymüş,çok kilo alirmişim.

we aldim zaten balina gibi olcam yakinda ama napiim sağlikli olsun bebişte gerisi problem diil

inşallah canım. seninde bulantın geçer en kısa zamanda.
bende balık yemiyorum. eşim balık yemeğe götürecek ama pazarları yataktan çıkamıyorum.

cevizde yağlı geliyor, ama başlamam lazım.

gavisconun iyi olduğunu biliyorum. canım doktorun verdiyse içebilisin. birşey olmaz.
bulantı için maden suyuna 1 dilim limon atıp içebilirsin.
rabbim hepimize bulantısız günler nasip etsin.

bende eski günlerimi çok özledim. benim mide bulantım çok fazla değil ama yinede hisediyorum. şöyle mideyi rahatlatacak birşey olsa keşke. :sinifsinif:

ben ilk öğrendiğim zaman kahvaltıda kucuk bır kase ceviz yemeye başladım sonra sabah ac karnına 1 cay bardagı sulandırılmış pekmez içmeye baslamıştim çok sürmedi bıraktım. keşke en bastan az az yeseydım bıkmazdım belki. ilk hamileliğin heyecanından olsa gerek bi heves baslamıstım:)):CüvCüv:

bana doktor günde üç ceviz demişti.
bir tane bile yemedim. anneme siparişlerimi verdim.
badem ve fındıkta yemek lazım.

günaydın kizlar..
umarim herkes çok iidir.
ben ii olmaya çalişiorum,söölemesi ayip kabizlik dişinda

canım dut yiyebiliyorsan dut ye ve üzerine bir bardak su iç.
bağırsakları yumuşatıyor.

kayısıda yiyebilirsin.

probiotik yoğurt ii gelmişti bana bi kaç gün yiyemedim hemen fena oldum yine :(

bulantim kusmam yok hiç benim doktor hem ii hem kötü demişti

iiymiş çünkü rahat olurmuşum hep

kötüymüş,çok kilo alirmişim.

we aldim zaten balina gibi olcam yakinda ama napiim sağlikli olsun bebişte gerisi problem diil

benimde kusmam yok. 1,5 - 2 kilo aldım ben de.:CüvCüv:

sende ben kötü bişey çıkıcağına inanmıyorum niyemi ense kalınlığı çok güzel bi sorun olsa ense kalınlığı yüksek çıkardı ben buna canı gönülden inanıyorum yaştanda bişey olmaz sanmıyorumm ama bi süre daha kayınvaldenin gözyaşı dinmiycek sen ona müjdeli haberi verince rahatlar biraz torununun doğmasını sevinçle bekliycek o zaman

nalancım geçicek bugünler inşallah. her kara günün ardında aydınlık vardır merak etmeyin.. zorlu bir süreç sadece :teselli:

evet ense kalınlığı 1.2 mm çıkmıştı bende onu annamadım ense kalınlığı o kadar ii çıkıp nasıl down sendromu olacak..

haklısınız kızlar üzüntü olmadan mutluluk pek anlaşılmıyor demek, bize nazar değdi bence, aynı anda bir çok mutluluk yaşayınca birilerinin nazarı değdi herhalde, neyse zamanla geçecek ben buna cani gönülden inanıyorum inanmak istiyorum açıkcası, her şey bizler için,

eşimede dün onu dedim özürlü bi bebek doğurup ömür boyu üzülmektense baştan bilip sonlandırmak bizi bir kere üzer bari, öteki türlü fark edilmese ve özürlü bi bebek doğursak ömür boyu üzülürüz onun için, biz varken ii güzelde biz ölünce kimse sahip çıkmaz ki o çocuğa... ben öle düşünüyorum hakkımızda hayırlısı neyse o olsun...

Back
X