• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben iğneyi hastane alıyor sanıyorum. doktora sorayım.
aslında doktora soracak çok şey var ama o kadar çok hastası var ki.
soracaklarımı unutnanak için not alayım bari.
bu hamilelik iyice unutkan yaptı beni.
birde alerjim var. burnum tıkanıyor.
onu sormayı unuttum.
hamile kaldığımdan beri beni sıkıntı basıyor. öfleye öfleye bir hal oluyorum.
işten eve gelince kıyafetlerimi anında çıkartıp atıyorum.
sende durumlar nasıl?

valla o konuyu doktoruna mutlaka sor cnm çünki hastane almıyor olabilir, dediğim gibi sadece mor reçeteyle satılıyor ve her eczanede yok, soracaklarını yazarsan rahat edersin ben öle yapıyorum valla yoksa bende unutuyorum...

burun tıkanıklığı özellikle geceleri bendede oluyo ama dr. bi şi vermedi bunun için öle idare edecekmişim yapılacak bi şi yokmuş bunun için ama sen yinede kendi dr. una bi sor istersen...

yok cnmm ağzımın tadı biraz düzeldi o kadar geçen hafta 1 hafta kusmadım bu hafta gene geldi beşımın belasıı bırakamadı beni dün yine çok bulandı banyoya gitsem çıkarıcaktım inat ettim gitmedim tuttum kendimi bende artık midemle inatlaşıyorumm pes eder belki:roflol:kustukça devamı geliyo

valla allah yardımcınız olsun cnm sizin durumunuz çok zor...

günaydın annişler
bugün kan testimizin sonucunu öğrendik 2.60 ölçüme göre sonuçlarımız süper çıkmış
sayın yakan bundan sonra relax dedi doktorumuz
içime su serpildi valla hihoyyythihoyyythihoyyyt

midesi bulananlara allah kolaylık versin
benim bu güne kadar hiç bulanmadı çok uslu pipilim çokk :asigim:

günaydın annişler
bugün kan testimizin sonucunu öğrendik 2.60 ölçüme göre sonuçlarımız süper çıkmış

gözünaydın canım.darısı bekleyen herkesin başına

2 kilo almiş olsam şeker dağitirdim kaydirigubbakcemile3

8 kilo aldim ben[/QUOT

bende hergün kusmama rağmen 4 kilo aldım üstelik zaten tombişim:(( doktor kızdı bir ay sonra geldiğinde kilo almadan gel diye:)) ama nasıl olacak bilmiyorum

kızlar günaydın! dün akşam yine iştahsızdım.
annemle pizzacıya gittik. tabağın yarısını zorla bitirdim.
öğlen işyerinde yediğim yemek iştahımı kapttı resmen.
nalan-nalan kanuyuşmazlığı bende de var. ama senin iğnen neden ilk başta yapılıyor?

dün bir arkadaşımla konuştum. oda 7 haftalık hamile.
geçen gün kanaması olmuş. gece bir hastaneye gitmiş.
sigorta anlaşmalı özel bir hastane. doktor yokmuş. ebe ultrosona almış.
bebeğin kalp atışını görmüş.
ertesi gün cumartesi olduğu için acilden gitmiş tekrar. doktor kanama için ilaç vermiş.
bebeğe bakmış. kese küçükmüş. daha önce ultrosonda 9mm olan bebek 4 gün sonra 1,5 cm olması gerekiyormuş.
arkadaşımın 1,2 cm miş. alınması lazım filan demiş. bugün tekrar doktora gidecek.
eğer alınması lazım filan derse başka doktora gidecek.
üstelik kanaması var, doktorun rapor vermesi gerekir.
çok üzüldüm. ben gittiği o hastaneye güvenmiyorum. benim gittiğim hastaneyi önerdim.
bakalım bugün ne diyecek doktor!
sizde dua edin olur mu?
canım allah yardımcısı olsun

benimde kusmam yok. 1,5 - 2 kilo aldım ben de.:CüvCüv:
akca resmın süper

bende toplamda 5 kilo aldım...:emir_bebek:

gözünaydın canım.darısı bekleyen herkesin başına

amiinn canıım :Saruboceq:

oyyy oyyy oyyy o ne kilolar öyle ne kadar çok almışsınız yav
ben öğrendiğimde 58 dim şuan 59.200
pazardan pazara tartılıyorum geçen hafta 200 gr almıştım bu hafta hiç almamışım

selam güzel anne adayları nasilsiniz bakalım ben çok fazla katılamıyorum aranıza fırsat bulunca giriyorum..kızım bana pek dırsat bırakmıyor o uyuynca anca giriyorum..benimde dün kontrolüm vardı..alalh şükür herşey normal gözüküyor dedi..bakalım haftaya 2 li testim olacak..hayırlısıyla bende iyi habelr alırım inşallah..
kan uyuşmazlıgı bendede var ve ara test yapılıyor ilk bebegimde dogumdan hemen sonra iğnemi oldum ama ne olur ne olmaz diye sürekli gözetimaltindatutmak gerekiyor sakın ihmal etmeyn böyle durumda olan anneler..

kilo meseleside ben malesef 4 kilo verdim..iştahsizlık diz boyu...ama nasilolsa o kilolar bol bol alınacagı için verilenlere sevinemiyorm

benimki 12 haftalıkken söylemedi.bi dahaki gidişimde 15 haftalık olacak.herkes çok sabırlısın başka bi doktora git diyor ama ben bekleyeceğim.kendi doktoruma gideceğim.oğlumda 14 haftalıkken kesin söylemişti doktorum.pipisinin forosunuda vermişti.gönlüm kızdan yana ama erkek olursada üzülmeme oğluma arkadaş gelir.yaş aralığıda az.hayırırlısı artık

canım benimde ilk bebegimde 12 haftalıkken söylemişti dr..ama bunda daha net degil dedii..benimde ilk bebegim kız tabiki erkekten yana gönlüm seninle tam tersini istiyoruz yani..tabi en önemlisi hayırlı olmasi sagliklı olması öncelikle..bu arada benimde çocuklarımın yaş araligi az seninki suanda nekadarlik

kızlar can sıkıntısından topicleri geziyorum temmuz annelerinin ilk bebişi gelmiş ne kadar erken dimi bizde eylülde hazırlıklarımızı tamamlamış olalım yarıda kalmasın herşeyy

amin inşallah cnm, senin 3 lü test tarihinmi var o gün yoksa sadece muayenemi?

yok canım benim sadece muayene. belki cinsiyeti de öğrenirim ama aklinialirimsmile

yaa ben senin geçti diye sevinmiştim adına. demek sen de aynısın. şu an nası bulanıyor midem valla anlatamam :bbo: Allah'ın gücüne gitmesin ama eski sağlıklı günlerimi çoook özledim mirmirmirmir

Allah kolaylık versin bulantısı olanlara yaa. dün miğrenim tuttu 2 kez kustum çokkk zorr kafamçokkarıştı

günaydın annişler

gözün aydınnn canım hihoyyyt darısı test sonucunu bekleyen tümmm annelere inşallah. Allah herkese sağlıklı hayırlı evlat versin

ESİNCİM
benimkilerin yaş aralığı bayağı az.9.5 aylık bi oğlum var ve üç aylık hamileyim.beklenmedik planlı olmayan bi hamileleik benimki ama yinede beni mutlu etti.çünkü 5 yıllık evliyim ve 3.5 yıllık uğraş sonrasında ve anne olma umudumu yitirmişken oğluma hamile kaldım.2 düşüğüm iki negatif sonuçlanan tüp bebeğim var.doktorlar tüplerin tıkanmış artık normal yolla olmaz dediler tüp bebekler tutmadı artık vazgeçmiştimki oğluma hamile kalmışım hemde doğal yolla.doktorum bu bi mucize ikinci olmaz doğal dedi korunmamızı bile gerekli görmedik bizde ikinciyi yine tüp deneriz dedik ve şimdi yine hamileyim.hikayem çok uzun ve karmaşık.kısaca bu işte.aralarında 15-16 ay ıolacak hayırlısı artık

kızlar can sıkıntısından topicleri geziyorum temmuz annelerinin ilk bebişi gelmiş ne kadar erken dimi bizde eylülde hazırlıklarımızı tamamlamış olalım yarıda kalmasın herşeyy

ayyy gerçekten çokk erken. prematüremi oluyor o kadar erken doğunca

Back
X