• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
beni yine uykular basıyorrr. içimdeki ses çık işten bekleme 32. haftanı falan dio mirmirmirmirmirmirmirmir uyku krizim geldi :çok üzgünüm:

ESİNCİM
benimkilerin yaş aralığı bayağı az.9.5 aylık bi oğlum var ve üç aylık hamileyim.beklenmedik planlı olmayan bi hamileleik benimki ama yinede beni mutlu etti.çünkü 5 yıllık evliyim ve 3.5 yıllık uğraş sonrasında ve anne olma umudumu yitirmişken oğluma hamile kaldım.2 düşüğüm iki negatif sonuçlanan tüp bebeğim var.doktorlar tüplerin tıkanmış artık normal yolla olmaz dediler tüp bebekler tutmadı artık vazgeçmiştimki oğluma hamile kalmışım hemde doğal yolla.doktorum bu bi mucize ikinci olmaz doğal dedi korunmamızı bile gerekli görmedik bizde ikinciyi yine tüp deneriz dedik ve şimdi yine hamileyim.hikayem çok uzun ve karmaşık.kısaca bu işte.aralarında 15-16 ay ıolacak hayırlısı artık

canım inan gerçekten çok sevindim..allahın işleriişte görüyosun tıbbın tükendigi nokta bu olsa gerekkiikinci bebegin geliyor hayırlsıyla..benimde planlı şekilde olmadi ama bende seviniyorumilk başta nekadar üzülsemde sonralariokadar ugraş verip ve bebegine kavuşamayan inşanları düşündükçe çokda akıllıcabir hareket olmadigina kanaat getirdim..ve ilk işim şuan bu topiğe gelmelk olmusştu..fazla fırsat bulamasamda yazıyorum arada ama artik dahada sık girmeye çalışacagim..
allah hayırlısıyla almayıo nasip etsin evlatlarımızı

benimde uykum var ya uyusammı ne balkon kapısı açık böle hafif hafif esiyo dışarısıda sessiz tam uyumalık bi hava var yani ama uyuyup uyanınncada sersemliyorum, bi uzanıyım bakalım belki uyurum...

ya kızlar ağustos anneleride hediye çekilişi yapmış fiat limiti koymuş alt limit 20tl üst limit 40 tl mantıklı geldi bu fiyat aralığında alalım bijoux gelsin onada söyliycem

selam kızlarr ben 2009 kasım annesiyim bi nostalji yapiim dedim geçen sene bu zamanlar ne kadar heyecanlıydık şimdi yavrularımız kocaman oldu diş bile çıkardık Allah hepinizin yardımcısı olsun bebeklerinizi sağlıklı sıhhatli kucaklamak nasip etsin inşallahh

benimde uykum var ya uyusammı ne balkon kapısı açık böle hafif hafif esiyo dışarısıda sessiz tam uyumalık bi hava var yani ama uyuyup uyanınncada sersemliyorum, bi uzanıyım bakalım belki uyurum...

canım bir uzanayım uyurum deyince uyunmuyor..en güzeli tvnin karşısında sızmak..ozaman daha keyifli oluyor:1rolleyes:

selam kızlarr ben 2009 kasım annesiyim bi nostalji yapiim dedim geçen sene bu zamanlar ne kadar heyecanlıydık şimdi yavrularımız kocaman oldu diş bile çıkardık Allah hepinizin yardımcısı olsun bebeklerinizi sağlıklı sıhhatli kucaklamak nasip etsin inşallahh

saol canim teşekkkür edriz..aminninşallah

beni yine uykular basıyorrr. içimdeki ses çık işten bekleme 32. haftanı falan dio mirmirmirmirmirmirmirmir uyku krizim geldi :çok üzgünüm:
çıkma canım ben doğuma 4 hf kala çıktım 2 hafta sonra 38. haftamda doğurdum doğum izni süt izni + yıllık izin toplam 5,5 ay oğlumlavakit geçirebildim ve sadece anne sütü verdim bu süre içerisinde şimdi de zaten ek gıdaya geçtik :)

ayyy ebısceee nostaljıkk heee
bende geldım oglum cok huysuz cokk karnımda daha ıyıymıs walla

Kızlarrr bu akşam randevum var aslında yarındı randevum doktorumun işi çıkmış bu akşam için çağırdııı ayyy çok heyecanlandım bir aydır görmüyorum kuzumu en son gördüğümde 8 haftalıktı hep internetten ve sizlerin doktora gidip paylaştılarınızdan tahhminlerde bulundum şimdi bu kadardır bebişim belki benim bebişimde bunları yapıyordur diye.2 li test taramamızda bugün allahım inşallah güzel hbrlerle dönerim kızlar akşama kadar nasıl dayanacağım bilmiyorummm

Kızlarrr bu akşam randevum var aslında yarındı randevum doktorumun işi çıkmış bu akşam için çağırdııı ayyy çok heyecanlandım bir aydır görmüyorum kuzumu en son gördüğümde 8 haftalıktı hep internetten ve sizlerin doktora gidip paylaştılarınızdan tahhminlerde bulundum şimdi bu kadardır bebişim belki benim bebişimde bunları yapıyordur diye.2 li test taramamızda bugün allahım inşallah güzel hbrlerle dönerim kızlar akşama kadar nasıl dayanacağım bilmiyorummm

girmiyosun uzun zamandır cnmm hayırlı haberle gel akşam yazarsın neticeyi

ayyy ebısceee nostaljıkk heee
bende geldım oglum cok huysuz cokk karnımda daha ıyıymıs walla
evet gııı nostaljüükk demi o zmaan gıkı çıkmıyodu bebenin ama şimdi zırıl zırıl
dimi :) dünyanın tadı tuzu onlar arda akşamları nasıl sarılıyo boynuma ıslak ıslak öpüyo yanaklarımı işte o zaman tüm yorgunluğum bitiyo dünya duruyo bir tek oğlum ve ben dönüyoruz :)

Back
X