• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
girmiyosun uzun zamandır cnmm hayırlı haberle gel akşam yazarsın neticeyi

işleirn yoğunluğundan giremedim canım yaaa tam giriyorum geçmişe bi bakayım diyorum acil bi iş çıkıyor kapatıp çıkmak zorunda kalıyorum şimdi yaklaşık bi 10 sayfa okudum...
negüsel çoğunuzun cinsiyetleri belli olmuş benim doktorda söylermi bilemiyorumm iinş söyler

nalan nalan canım inş hayırlı hbrlerle gelirsinn allahım sana sabır güç versin inşş hep olumlu düşün olumlu olsun canım

işleirn yoğunluğundan giremedim canım yaaa tam giriyorum geçmişe bi bakayım diyorum acil bi iş çıkıyor kapatıp çıkmak zorunda kalıyorum şimdi yaklaşık bi 10 sayfa okudum...
negüsel çoğunuzun cinsiyetleri belli olmuş benim doktorda söylermi bilemiyorumm iinş söyler

nalan nalan canım inş hayırlı hbrlerle gelirsinn allahım sana sabır güç versin inşş hep olumlu düşün olumlu olsun canım

evet canım büyük ihtimalle erkek ikili teste ilk tahmin yapıldı benim sende sor belki söyler doktorun

bijouix çekiliş için bir kişi arıyor sanırım ben de katılayım bari baya heyecanlı gözüküyor ama bebişimin cinsiyeti belli olsa daha iyi olur birde detayları hiç bilmiyorum aslında

bijouix çekiliş için bir kişi arıyor sanırım ben de katılayım bari baya heyecanlı gözüküyor ama bebişimin cinsiyeti belli olsa daha iyi olur birde detayları hiç bilmiyorum aslında

katıl cnmm iyi olurr orta renkler alıcam ben ne olur ne olmaz sende öyle yaparsın krem sarı yeşil gibi kimin kime çıktığı gizli bu ay sonunda hediyeleri göndericez sonrada resimleri ekleyip kim kime göndermiş açıklıycaz

evet canım büyük ihtimalle erkek ikili teste ilk tahmin yapıldı benim sende sor belki söyler doktorun

bakalım biraz net ci bi doktor tam kesin emin olmadan söylemez gibime geliyor ama elimden gelen ısrarı yapıcam
hayırlı uğurlu olsun canımcım allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşş

bakalım biraz net ci bi doktor tam kesin emin olmadan söylemez gibime geliyor ama elimden gelen ısrarı yapıcam
hayırlı uğurlu olsun canımcım allah sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşş

amin hepimiz sağlıkla alalım bi oğlum vardı ikinci geliyoo

katıl cnmm iyi olurr orta renkler alıcam ben ne olur ne olmaz sende öyle yaparsın krem sarı yeşil gibi kimin kime çıktığı gizli bu ay sonunda hediyeleri göndericez sonrada resimleri ekleyip kim kime göndermiş açıklıycaz

aaaaaa:dance: çok heyecanlı kimin kime çıktığını nereden öğrencezki senin dediğin gibi yapılır evet ama cinsiyeti belli olanaa mesela sana mavi li tammmm erkeksi bişeylert alınır kaydirigubbakcemile5

kızlar yarına az kaldı. şimdiden heyecan sardı beni.
doktora soracağım şeyleri bir kağıda yazayım bari unutuyorum sonra.
bakalım benimkide bana el sallayacak mı?
cinsiyeti ne olacak acaba?
bu kadar böceğe biraz da çiçek gelsin dimi ama?

aaaaaa:dance: çok heyecanlı kimin kime çıktığını nereden öğrencezki senin dediğin gibi yapılır evet ama cinsiyeti belli olanaa mesela sana mavi li tammmm erkeksi bişeylert alınır kaydirigubbakcemile5

bijoux eşleştirme yapıcak kocasına kura çektiricek kim kime çıktı o belli olunca mesela bana özelden msj atıyo sen şuna alıcaksın adresi bu diye ama ben kime alıcağımı açıklamıyorum hediyelerimi günü gelince gönderip resimlerini koyuyoruz o zamanda kim kime ne almış ortaya çıkıyo hediye alıcağın kişinin cinsiyet tahmini kesin değilse orta renk alırsın

sen kız istiyosun allah gönlüne göre verir inş..

QUOTE=eren sezen;13157711]amin hepimiz sağlıkla alalım bi oğlum vardı ikinci geliyoo[/QUOTE]

çok güzel canımm yaaa hatta geçen bi ablamla konuştuk bu konuyu onun 2 oğlu var o kadar çok istiyordumki kızım olsun diyor hayatta en çok istediğim şeydi belki diyo şimdi o kadar mutluyumki 2 oğlan bide kocam kendimi okadar kıymetli hissediyrumki diyor beni öpmek için bile sıraya giriyor oğlanlarım ve eşim diyor hepbirlikte maçlara gidiyorlar konserlere gidiyorlar çok neşeli bi aile hele biraz büyüdüklerinde oğlanları yeri başkadır hep koruyucu olurlar anneleri çok kıymetlidir hep güven vericidirler :1hug:[

QUOTE=eren sezen;13157711]amin hepimiz sağlıkla alalım bi oğlum vardı ikinci geliyoo

çok güzel canımm yaaa hatta geçen bi ablamla konuştuk bu konuyu onun 2 oğlu var o kadar çok istiyordumki kızım olsun diyor hayatta en çok istediğim şeydi belki diyo şimdi o kadar mutluyumki 2 oğlan bide kocam kendimi okadar kıymetli hissediyrumki diyor beni öpmek için bile sıraya giriyor oğlanlarım ve eşim diyor hepbirlikte maçlara gidiyorlar konserlere gidiyorlar çok neşeli bi aile hele biraz büyüdüklerinde oğlanları yeri başkadır hep koruyucu olurlar anneleri çok kıymetlidir hep güven vericidirler :1hug:[[/QUOTE]

ayy ne güzel bizde öyle oluruz inş..

canım inşallah gönlüne göre olur..yarın hemen açıkla bende merak ettim e tabi gösterirse:)
bu arada gerçekten yazmak en iyisi dr çıkınca aaa şunuda soracatım oluyor..

bende p.tesi başka bi doktora gidicem.belki kesin cinsiyet tahmini yaparlar bu defa :)

Back
X