• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
bafocum geçmiş olsun.
dikkat et kendine.
sabahları otobüsle işe geliyorum. bizim durakta otobüs tenha oluyor genelde.
bende erken çıkıyorum biraz. sonra otobüs bir doluyor tıka basa.
nefesim daralıyor resmen. en önde oturuyorum.
birde sabahın köründe yaşlılar nereye gidiyor anlamıyorum. onarın bedava kartları var.
onların yüzünden eve gelirken bazen ayakta kalıyorum. ve fena oluyorum. kimse yer vermiyor.
bugün ayakta geldim ve çok sıkıldım.
eskiden işe yürüyerek gelip gidiyordum ama şimdi yürümem çok zor.
benim gibi fena olan var mı?

dr kontrolü olan arakadşlara bol şans diliyorum. umarım hersey yolunda gider.

kızlar gunaydın

bugun işe gelirken yolda bayılmışım.bilmiyorumkismile
dr u aradım hemen dunde cıkartmıstım ..4.ayda başladı bende de ne hikmetse... 5 te gidicem bakalımboshayallersmile bana da dua edin:uhm:

çok gecmiş olsun.. önemli bi sey degildir.. icini ferah tut..

bafocum geçmiş olsun.
dikkat et kendine.
birde sabahın köründe yaşlılar nereye gidiyor anlamıyorum. onarın bedava kartları var.
onların yüzünden eve gelirken bazen ayakta kalıyorum. ve fena oluyorum. kimse yer vermiyor.

bende dışarı çıkınca bütün gün taş taşımış gibi yoruluyorumm halsizlik devam ediyo malesef daha düzelmedim

melodicim bende eve giderken sorun yasıyorum genelede eve giderken yer bulana kadar otobus bekliyorum
ama sabah gelirken hiç bi şekilde yer bulmam imkansız eziliyorum kafamçokkarıştı
o yuzden annemlerde kalıyoruım

bafocum geçmiş olsun.
dikkat et kendine.

bana da birden fenalık geliyor ter basıyor falan. yer verme tatlım senden başka kimse yokmu yer verecek. bebeğini düşün artık sen illa karnın burnundamı olması gerekir

melodicim bende eve giderken sorun yasıyorum genelede eve giderken yer bulana kadar otobus bekliyorum
ama sabah gelirken hiç bi şekilde yer bulmam imkansız eziliyorum kafamçokkarıştı
o yuzden annemlerde kalıyoruım

evet canım ya karnımı koruyayım diye şekilden şekile giriyorum.
boş otobüs beklesem bile akşam imkansız. okul ve iş çıkış saati.
süslü kokoş hatunlar günden gezmekten dönüyor.
birde her otobüste klima yok. millet camları sıkı sıkı kapatıyor.
çantamda hep kolanya taşıyorum.

sıcaklarda bende bilmim napıcaz kafamçokkarıştı zor olucak galiba eyvahedigeldismile

bana da birden fenalık geliyor ter basıyor falan. yer verme tatlım senden başka kimse yokmu yer verecek. bebeğini düşün artık sen illa karnın burnundamı olması gerekir

yer vermiyorum canım. yer bulursam atlıyorum hemen.
öğrenciler bile oturup yer vermiyor.
ben zaten normalde sıkıntılı bir insandım.
şimdi tam oldum.

yok cok sukur bısey olmadı. dizlerimin üstüne düşmüşüm.

filimlerdeki gibi gözlerim karardı ve açıldığında cevremde bır suru kişi. ve hayatımda ilk kez bayıldım cok korkunctubilmiyorumkismile hemde ışıklarda allah korudu yarabbim ya

Allah korumuş valla, yanına kolonyalı mendil al arada elini yüzünü sil ferahlatır seni, dışarısı çok sıcak olmaya başladı artık, kahvaltı etmedende çıkma cnm kesin tansiyonun oynamıştır, çok üzüldüm valla Allah bi daha göstermesin...a.s.

evet canım ya karnımı koruyayım diye şekilden şekile giriyorum.
boş otobüs beklesem bile akşam imkansız. okul ve iş çıkış saati.
süslü kokoş hatunlar günden gezmekten dönüyor.
birde her otobüste klima yok. millet camları sıkı sıkı kapatıyor.
çantamda hep kolanya taşıyorum.

aynen ya :sinifsinif:
karnımız çıkmadı ki yer versinler olumunekankayizsmile
hem insanlık oöldü zaten karnımız burnumuzda olsa bile yer vermezler :delphin:

ya resmindeki bebek çok tatlı ya ona bakıyorum hep oğlum ona benzesin diyeeopuyorumnanaktan

canım yaaa ben de o bebişin hastasıyım heryer de kullanmışımdır o fotoyu istersen gönderebilirim sana ama nasıl yapacağım konusunda bi fikrim yok
sezencim yaaa senin dün cinsiyet tahmini için veridğin linkede baktım it is a boy çıktıııı

bafocum geçmiş olsun.
dikkat et kendine.

ayyy canım sorma otobüse hamile kaldığımdan beri binemiyorum
aynen dediğin gibi hamiş olduğumuzda belli değil diye kimse oralı olmuyor biri çantasını çarpar biri kolunu çarpar otobüs ani fren yapar üstüne düşüverirler ayyy bi kere bindim kulaklarım uğuldamaya başladı gözlerim karardı tam gidiyordum ki annem yanımdaydı o farketti beni apar topar oturttular kolonya falan rahatlattılar öğürtüde cabası millet ozman anladı hamile olduğumu o günden beri binemiyorum otobüse.
yürüyüş bende önceden yürüyemiyordum ama şimdi çok iyi geliyor canım 1 haftadır falan hergün yarım saat yürüyüş yaptım çok iyi geldi yavaş yavaş küçük adımlarla dene canım

yanınızda mutlaka kolonya yada kolonyalı mendil ve su bulundurun olumunekankayizsmile

dün akşam midem bulanıyodu yeşil erik yedim iyi geldi bulanan arkadaşlar denesin ekşi bastırıyo

evet erik bastırıyo midey,i rahatlatıyo
elma da iyi geliyo ama erik daha iyi olumunekankayizsmile

Back
X