Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sıcaklarda bende bilmim napıcaz kafamçokkarıştı zor olucak galiba eyvahedigeldismile
dün akşam midem bulanıyodu yeşil erik yedim iyi geldi bulanan arkadaşlar denesin ekşi bastırıyo
canım yaaa ben de o bebişin hastasıyım heryer de kullanmışımdır o fotoyu istersen gönderebilirim sana ama nasıl yapacağım konusunda bi fikrim yok
sezencim yaaa senin dün cinsiyet tahmini için veridğin linkede baktım it is a boy çıktıııı
ayyy canım sorma otobüse hamile kaldığımdan beri binemiyorum
aynen dediğin gibi hamiş olduğumuzda belli değil diye kimse oralı olmuyor biri çantasını çarpar biri kolunu çarpar otobüs ani fren yapar üstüne düşüverirler ayyy bi kere bindim kulaklarım uğuldamaya başladı gözlerim karardı tam gidiyordum ki annem yanımdaydı o farketti beni apar topar oturttular kolonya falan rahatlattılar öğürtüde cabası millet ozman anladı hamile olduğumu o günden beri binemiyorum otobüse.
yürüyüş bende önceden yürüyemiyordum ama şimdi çok iyi geliyor canım 1 haftadır falan hergün yarım saat yürüyüş yaptım çok iyi geldi yavaş yavaş küçük adımlarla dene canım
mümkün oldukça yürüyüş yapın hava güzel otobuse bınmekten ıyıdırayyy canım sorma otobüse hamile kaldığımdan beri binemiyorum
aynen dediğin gibi hamiş olduğumuzda belli değil diye kimse oralı olmuyor biri çantasını çarpar biri kolunu çarpar otobüs ani fren yapar üstüne düşüverirler ayyy bi kere bindim kulaklarım uğuldamaya başladı gözlerim karardı tam gidiyordum ki annem yanımdaydı o farketti beni apar topar oturttular kolonya falan rahatlattılar öğürtüde cabası millet ozman anladı hamile olduğumu o günden beri binemiyorum otobüse.
yürüyüş bende önceden yürüyemiyordum ama şimdi çok iyi geliyor canım 1 haftadır falan hergün yarım saat yürüyüş yaptım çok iyi geldi yavaş yavaş küçük adımlarla dene canım
iyi düşün iyi olsun cnmm kötü şeyler getirme aklına ensesi normall amnosentezde normal çıkıcak allahın izniyle
amin canım. bunlar hep yaştan dolayı çıkarıyolar başımıza bunları.. sen hiç canını sıkma..ne kadar strese girmiyorum desemde yalan olur zeynepcim kim olsa stres yapar, insanın elinde değil, aklıma gelince bi endişe kaplıyo içimi, bi sorun çıkıpta alınması gerekirse suni sancıyla doğurtuyorlarmış die okudum, düşünsene 5 ay içimde büyüttüğüm yavrumu... neyse bunları düşünmek istemiorum şimdilik inşallah o safhaya gelmeyiz hiç... Allah bebeğimi korusun...![]()
aa geçmiş olsun canım dikkat et yaa..bugun işe gelirken yolda bayılmışım.bilmiyorumkismile
dr u aradım hemen dunde cıkartmıstım ..4.ayda başladı bende de ne hikmetse... 5 te gidicem bakalımboshayallersmile bana da dua edin:uhm:
ayynen valla. bir de konuşurken nefesim yetmiyor bazen. çok erken daha ama :bbo:bende dışarı çıkınca bütün gün taş taşımış gibi yoruluyorumm halsizlik devam ediyo malesef daha düzelmedim
inşallah bütün dualrım o yönde, sezen bi şi sorcam sana burun kemiği oluşmuş die bi şi dedimi dr. bana demedide, down sendromlu bebeklerin burun kemiği oluşmuyormuş galiba yanlış okumadıysam...
benim okullar kapanınca iznim başlayacak büyük ihtimalle.
bir ay birikmiş izinlerimle birlikte olur.
ama tam temmuzun sıcağında döneceğim.
ama ayarlayabilirsem temmuz döneminde izin almaya çalışayım. en azından evim püfür püfür esiyor.
evet canım bende geçen gün yedim iyi gelmişti.
dörtlü test yaptıracak olan var mı :uhm:
canım bana dr burun kemiği oluşmuş benim için önemli olan burun kemiği ve ense kalınlığı 2 li kan testine gerek yok direk 3 lü yaptıralım demişti..inşallah bütün dualarım o yönde, sezen bi şi sorcam sana burun kemiği oluşmuş die bi şi dedimi dr. bana demedide, down sendromlu bebeklerin burun kemiği oluşmuyormuş galiba yanlış okumadıysam...
TGen Tlb 0.3 diye belirmiş benim ama dünkü ultrason kağıdında sağ üstte yazıyor benimki canımbana burun kemiği oluşmuş demedi ama bi sürü ölçüm yazıyo hagisi acaba bilsem bakardım
ordadamı erkek çıktı bidahaki gidişinde netleşir cnmm o zamana kadar sabırsızlanıcan ama ne zaman kontrolün
TGen Tlb 0.3 diye belirmiş benim ama dünkü ultrason kağıdında sağ üstte yazıyor benimki canım
evet canım yaaaa evet baya bi kafamı kurcalıcak hakkımızda hayırlısı inşş 10 haziran da canım bide 4 lü taraması olcaz ogün 4lü olan pek yok sanırım
canım bana dr burun kemiği oluşmuş benim için önemli olan burun kemiği ve ense kalınlığı 2 li kan testine gerek yok direk 3 lü yaptıralım demişti..
valla çalışan annelerin Allah yardımcısı olsun, hamişken çalışmak zaten zor bi de bu havada çalışmak iyice zor olacak sizin için Allah hep yanınızda olsun...:Saruboceq:
bana burun kemiği oluşmuş demedi ama bi sürü ölçüm yazıyo hagisi acaba bilsem bakardım