• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ya benimki demedi hiç bi şi, demek söleyen doktorlar var burda çoğu kişidede okudum sölemiş doktoru, onu söleseydi içim rahat olurdu, yok ille tedirgin edecekler ya bizi sinir oldum doktoruma, bi dahaki gittiğimde sorucam bunun hesabını olmadı başka doktora geçerim...

canım eğer doktorun karşına geçip açıklama yapmıyorsa, herşeyi sormanı bekliyorsa, rahatlatmak yerine susuyorsa tabi ki değiştir.. orası istanbul çok iyi dr lar var.. ben de şanslıyım dr um yeni burada,genç ve idealist. en sevdiği şey de kağıda yazdığımız soruları cevaplamakkaydirigubbakcemile3 saçmasapan sorulara da patlatıyo kahkahayı :roflol:

sezencim doktor amniyosentez dedi net sonuc için
ama ben istemedim dörtlü test yaptıralım dedim :uhm:

ultrason kağıdındamı yazıyo bakıyım hemen

evet canım ama ölçüp söyledi bide oradaykende

tıs:1.1/tıb:2.9 yazıyo bumu acaba

yok canım o kadar büyük olmaz ense den ne kadar küçük düşünsene

banada sölemedi ayrıca bende ölçüm olarak sadece boyu ve ense kalınlığı yazıyo...

canım doktordan doktora farklıdır gittinmi başka doktora valalh bak içini ferak tut herşey çok güzel olucak bak göreceksin boşuna o kadar sıkmışım kendimi diceksin

valla çalışan annelerin Allah yardımcısı olsun, hamişken çalışmak zaten zor bi de bu havada çalışmak iyice zor olacak sizin için Allah hep yanınızda olsun...:Saruboceq:

amin canım. allah hepimizin yardımcısı olsun.

mümkün oldukça yürüyüş yapın hava güzel otobuse bınmekten ıyıdır
hem sabahları yuruyus yapmak iyi gelir hihoyyyt

ben yürüsem bile tekrar otobüse binmek zorundayım.
45 dakika sürüyor yürümek.
evim yokuşta olduğundan çok zor olur.

ne güzel dinlenirsin olumunekankayizsmile
şimdiye kadar 13 gün rapor aldım
15 iş günü de yıllık izinim var
inşallah doğum ile birleştireceğim aksilik olmazsa
yazın tatile çıkmayacağım şimdilik çıkmayı düşünmüyorum aoa o zaman ne gösterir bilmem :bbo:

acaba bende nöbet izinlerimi alıp, yıllık iznimi doğumla birleştirsem mi?
14 gün iznim var. bugünlerde isterler izin dilekçemizi.
yazın hiçbirşey yapamam.

dörtlü test yaptıracak olan var mı :uhm:

4 lü test neden yapılıyor canım?

1195.jpg

1200.jpg

kızlar lohusa tacları.. fiyatlarını sordum maille bana biraz pahalı geldi. kendim takı tasarım kursunu bitirdim zaten. yapıcam böyle bişeyler çok hoşuma gitti yaa opuyorumnanaktan

yok cnm tıb die bi şi yok bende demek hiç ölçmemiş, çok ii doktor die gittik şu yaptığına bak adamın, bide anabilim dalı başkanı...

yok cnm tıb die bi şi yok bende demek hiç ölçmemiş, çok ii doktor die gittik şu yaptığına bak adamın, bide anabilim dalı başkanı...

tıb diye bi ölçüm var bende ama omu bilmiyorum sen bence o profesöre gitmeden başka bi doktora git balkide ölçümler çok iyi çıkıcak profesöre gerek bile kalmıycak

Back
X