• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
aminnnn canım inşallahh hepimiz sağlıkla kucaklarımıza alıcaz bebeklerimizi inşallahhh inşlalahhhhh

vallahi biz öle tamin ettik ne dediysek söletemedik doktorumuza cumartesi gene gidicem baska bir doktora belki o söler

amin cnm inşallah, sen doğumda üç ayrı sevinci bi arada yaşıyacan ne güzel....Allahım tamamına erdirsin....

sen doğumdan sonra çalışmıycaksın dimi cnmm
maalesef canım yaa çalışıcam bir çözümünü bulup çalışıcam yoksa nasıl bakıcaz 3 bebege kira ödemiyoruz ama genede gunde 60-70 lira sadece bez ve mamaalrı tutuyomuş :((((
amin cnm inşallah, sen doğumda üç ayrı sevinci bi arada yaşıyacan ne güzel....Allahım tamamına erdirsin....

inşallah canım yaaa inşallah zamınında gelsinlerde doktorumuz 28. haftaya kadar dayanırlarsa doğumdan sonr ayasama şanşları gittikçe artar dedi. tek dileğim sağlıkla dogmaları

Arkadaşlar merhaba,

12 haftalık hamileyim ve birkaç gün önce gittiğim kontrolde ultrasona girdim. Doktorum ikili test istedi fakat kan tahlilini ultrasondan sonraki 24 saat içinde yaptırmam gerektiğini söylemedi ve ben bugün labaratuvarı aradığımda tekrar ultrasona girmek zorunda olduğumu öğrendim.

Aslında baştan beri içime sinen bir doktordu ama bana kan tahlilimi ultrasonla aynı 24 saat içinde yaptırmam gerektiğini söylemediği için biraz güvenim sarsıldı. Ya başka şeyleri de atlarsa diye doktorumu değişip değişmemeyi düşünüyorum. Sizce ne yapayım, kafam çok karışık?

maalesef canım yaa çalışıcam bir çözümünü bulup çalışıcam yoksa nasıl bakıcaz 3 bebege kira ödemiyoruz ama genede gunde 60-70 lira sadece bez ve mamaalrı tutuyomuş :((((

inşallah canım yaaa inşallah zamınında gelsinlerde doktorumuz 28. haftaya kadar dayanırlarsa doğumdan sonr ayasama şanşları gittikçe artar dedi. tek dileğim sağlıkla dogmaları

evet masrafın çok olucak haklısın cnmm bide mama derdi var sütün yetmez zaten kim bakıcak annenmi bir kişide baş edemez üç bebişle

sor cnm mutlaka, o ölçüm çok önemliymiş, down sendromunun en önemli belirtisiymiş, adam en önemli şeyi ölçmemiş, ben bunu önceden bilseydim onu ölçtürmeden çıkmazdım ordan...

benim kendi doktorumda bişey söylememişti burun kemiği ile alakalı
sonra gittiğimiz görüntüleme merkezindeki doktor dedi burun kemiğide oluşmuş diye
bende kendi doktorumuza söyledim böyle dedi diye evet canım onu bende gördüm dedi
belki söyleme gereği duymamıştır canınızı sıkmayın
evet down sendoromunda burun kemiği çok önemliymiş
sadece burun kemiğinin ölçüldüğü görüntü var bende ama yanımda değiller akşam bakar söylerim belki sizinkinde de yazıyodur ama neyin ne olduğunu bilmiyoruz tabi
içinizi ferah tutun hepimizin bebişleri sağlıklı olucak allahın izniyle:Saruboceq:

Allahın izniyle sapasağlam o haftaya kadar gelecekler annesi sen hiç merak etme bu saatten sonra seni üzmezler artık...

sorun çıkıcağını sanmıyorum cnmm başka doktora git iyi haberlerle gel bizede bildirirsin ne zaman doktora gidiceksin?

haftaya gidicem canım
inşallah iyi haberlerle gelirim :Saruboceq:
inşallah sorun çıkmayacak canım. 300/1 risk grubuna giriyormu da CADIARZU
dilerim amnio v.s. denilen arkadaşlarımızın hepsiii bize güzel haberlerle gelicekler :Saruboceq:

bende anlamadım 300 risk grubuna girmiyo ama :bbo:
inşallah ii haberlerle döneceksin cnm senin değerin gayet ii görünüyo aslında neden amniyo istedi annamadım...

senin değerin kaçtı :uhm:
valla ben bişi anlasam yazacam da doktoru anlamadım kafamçokkarıştı

Arkadaşlar merhaba,

12 haftalık hamileyim ve birkaç gün önce gittiğim kontrolde ultrasona girdim. Doktorum ikili test istedi fakat kan tahlilini ultrasondan sonraki 24 saat içinde yaptırmam gerektiğini söylemedi ve ben bugün labaratuvarı aradığımda tekrar ultrasona girmek zorunda olduğumu öğrendim.

Aslında baştan beri içime sinen bir doktordu ama bana kan tahlilimi ultrasonla aynı 24 saat içinde yaptırmam gerektiğini söylemediği için biraz güvenim sarsıldı. Ya başka şeyleri de atlarsa diye doktorumu değişip değişmemeyi düşünüyorum. Sizce ne yapayım, kafam çok karışık?

valla bende seninle aynı durumdayım çok güvenerek gittiğim ve ayrıca Prof. olan doktoruma güvenim azaldı, aynı şeyi bende düşünüyorum...

burun kemiği ölçüsü yazıyor mu yoksa dr kendi ağzıyla mı sölüyo :uhm:

evet masrafın çok olucak haklısın cnmm bide mama derdi var sütün yetmez zaten kim bakıcak annenmi bir kişide baş edemez üç bebişle
evet canım annem bakıcak bakar annem yeterki bebek olsun babamda bakar sabırsızlıkla ilk torunlarını bekliyolar şimdiden neler örüldü neler tek sağlıkal dogsunlarda inşallahhh ama sütüm maalesef yetmiycek yapıcağım bişey yok mamaya dayancaz
Allahın izniyle sapasağlam o haftaya kadar gelecekler annesi sen hiç merak etme bu saatten sonra seni üzmezler artık...

inşallahh canım yaaa inana üç bebeğin bulantısı bambaşkaydı 10 kilo verdim 7 haftada ama tek dileğim sağlıkları başka hiçç bişey değil tabii hepimiz için tek dileğim buuu

bazı doktorlar söylemiyorlar ama kendileri bakıp kontrol ediyorlar. bilmiyorlar ki biz bu kadar araştırıyoruz biliyoruz.. kendisi bakmışsa burun kemiğine mesela size söylemeye gerek duymamıştır böyle de olabilir..

ben gidip ütü yapayım sonra da duş alıp yürüyerek arkadaşıma gideyim. yolda da hediye bakayımmm.. sağlık ocağındaki ebe yürüyüş yap bol bol dedi. hem hazımsızlık için hem de hareketsiz kalmamamız gerekiyormuş.

bende sadece burun kemiği normal yazıyoo değerleri yazmıyo acaba başka yeremi yazdı
bu hafta sonu başka doktora gidicem birde ona ölçtürürüm olmadı ona sorarım elimdeki raporla

Back
X