2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ilonacım 41 kere mşlh.allah nazarlardan saklasın..nasılda el sallamış yavrumm.ısırırım o elini...

ohhhhhh sefan olsun..yede doyur karnını bebişi:))senin kızın kaç yaşında zeyncim galiba büyük..bende bir kermes bulsam hemen gidecem..bizim yerimizide ye canim..bu arada benn haşlanmış mısırdan acayip tiksindim anlatamam lafini bile duyunca öğürtü geliyor..o yüzden canim çekmedi canim..af,yet olsun sana

sagol canim evet benim kizim büyük 13yasinda valla ben aksama kadar misir yesem doymam heralde cok seviyorumcokacimcoook

sebamed 50+ faktör aynı zamanda nemlendiricimidir?

Eve gıdınce kutusuna bakarım. Güneş losyonu diye geçiyo bıldıgım kadarıyla bana iyi geldı sabah ve öğlen arası sürüyorum cildim kuru normalde nemlendırdı bu losyan ama yinede güneş koruma foktorlu nemlendırıcı krem olarak geçmiyor.

tünaydın herkeze kabus gibi iki gün geçirdim midem çok kötü aç aç geziniyom benim randevu yarındı bugüne çektik akşama gidiyorum çok heyacanlıyım güsel haberlerle dönerim inşallah :)

hadi canımm güzel haberlerle gelirsin sende inşallah hihoyyyt

hello teyzoşlaaarrrzemuszemus :nazar::nazar::nazar:

hellosunu yerim ben o miniğin.Allahım ellere bak.resmen el sallamış kız sana beben :CüvCüv:

doktorum yuzumdekı egzema ıcın benı cıldıyecıye yonlendırdı. cildiye doktoru egzema ıcın bır krem verdı. ayrıca sebamed in 50+ foktor losyonunu almamı soyledı güneşten korunmak için onu kullanıyorum bu arada beyaz tenliyim.

sebamed 50 faktör bende de var canım. ama sürdüğümde kalıp gibi duruyor yağlı. ben kullanamadım. sen de öyle olmuyor mu

canım günlük pedi bana hem dr um hem de hastanedeki ebeler kesinlikle tavsiye etmediler. akıntıyı çoğaltıyormuş ve de mantar oluşumuna zemin hazırlıyormuş bilginize. ben de kullanmıyorum ama rahatım evdeyim tabi sık sık çamaşır değiştiriyorum. olmazsa pamuklu bez kullanın demişti hastanedekiler. bilginize..

tüh üzüldüm canım.. eğer talep olursa eylül gibi tekrar yaparız inşallah..

evet canım bana da doktorum aynen öyle dedi. bende takmadım bugün. ama rahatım var ya. dün oturamıyodum yerimde. pedin etkisi çokmuş demekki

selam kızlar bende ilk hamileliğimde lierac kullandım,ama pahalı olduğu için karnıma lierac popoma vazelin,badem yağı falan sürüyordum.popo çatlarmı diye de düşünüyordum.sonra doğumdan 2 hafta önce popom çatladı hem de ne biçim mafoldumben,karnımda bir çizik bile olmadı çatlak adına,yani lierac çok iyi geldi bana.pahalı falan demeyin valla hayatın boyunca geçmeyen bişey sonuçta.hoş beyaz tenlilerde pek belli olmuyor çatlaklar.yardımcı olabilirsem ne mutlu.bide bonal krem vardı onuda bir tüp kullanmıştımm.

arya haklısın valla kıymak lazım paraya
ama doktor bişi önermedi bana
arkadasların tavsiyesiyle palmers almıştım
şimdi onu kullanıyorum o bitsin lierac alırım hihoyyyt

lierac a baktım şimdi 65 tl olarak görünüyor. birisi de ayda 2 tüp gidiyor demiş. yani ayda 130 tl.. valla ben o kadar para veremem daha doğrusu vermem bir kreme.. bakalım kendi yöntemim inşallah işe yarar..

bu arada bugün sağlık ocağına da kayıt yaptırdım kızlar. baya ilgilendiler. normalde hiç sevmem sağlık ocaklarını. çok kabalar ve ilgisizler. zeynep ebe benimle ilgilenecekmiş. bebeğinin hareketlerini hissedince gel tetanoz aşısı vurucaz dedi.

yasemin canım başta renksiz su gibi geldi. sonra sonra sarıya döndü sapsarı. altımı mafetti anlatamam :1ninca:

lierac a baktım şimdi 65 tl olarak görünüyor. birisi de ayda 2 tüp gidiyor demiş. yani ayda 130 tl.. valla ben o kadar para veremem daha doğrusu vermem bir kreme.. bakalım kendi yöntemim inşallah işe yarar..

valla aynen katılıyorum canım sana. ben hiiiiçççç veremem o kadar para -tatlicadiarzu- ayda 130 bi krem için ciddi para benim için

canim ben en son gittigimde 11+5dim cinsiyetini sormadim 27mayista diger randevum heralde ozaman belli olur hakkimizda hayirlisi olsun sen ikili test yaptirdinmiolumunekankayizsmile

hayırlısı işallah bende kont.gidince 14.haftalık olacam belki tahminen söyler diyorum.yaptırdık canım çok şükür temiz çıktı:)sen?

bijo çok pahalıymış öle ayda 2 tüp kafamçokkarıştı
zaten bebe için para biriktirmeye calışıyos :bbo:

ben bi sağlık ocağına gidip kaydımı yaptıramadım ya benneyaptımki

bi sor bakalım genelde ped önermezler

valla bence de catlak olmasın kıyarım paraya da sasırdım yanı fıyatını görunce :kedi:

ama ilacın tadı gelmiyo ki ağıza neden mideni bulandırıyo benneyaptımki
iç be iyi yapmıyosun :1hug:

iloş resim mi var
ben göremim de benneyaptımki

sonuclardan anlamıyorum da bhcg sonucundan cınsıyet tahmını yapabiliyorum kaydirigubbakcemile3

bhcg sonucu nerde yazıyoo lady

ilonacım o negüzel resimm nasılda yakalamış doktorun öyle el sallarkenn süper bayıldım resmede bebişinede

hamileyken saçını kestiren varmıı ??
saçlarım çok uzadı .:bbo: doğumdan sonra kestiririm diyordum . netten baktım çoğu kişi kestirmiş . ablama sordum o da kestirmiş . kestirsem mi ki ? doğuma kadar duramam heralde. yazın rahat ederim hem. çok kararsız kaldım bilmiyorumkismile

yasemin canım msjını geç gördüm. yazdım ama çıktın galiba. gelince okursun artık. senin kokusuz renksizse korkma. gerçi benimde kokusuzdu ama sarıya döndü işte sonra yara oldu

Back
X