Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ohhhhhh sefan olsun..yede doyur karnını bebişi:))senin kızın kaç yaşında zeyncim galiba büyük..bende bir kermes bulsam hemen gidecem..bizim yerimizide ye canim..bu arada benn haşlanmış mısırdan acayip tiksindim anlatamam lafini bile duyunca öğürtü geliyor..o yüzden canim çekmedi canim..af,yet olsun sana
sebamed 50+ faktör aynı zamanda nemlendiricimidir?
tünaydın herkeze kabus gibi iki gün geçirdim midem çok kötü aç aç geziniyom benim randevu yarındı bugüne çektik akşama gidiyorum çok heyacanlıyım güsel haberlerle dönerim inşallah :)
doktorum yuzumdekı egzema ıcın benı cıldıyecıye yonlendırdı. cildiye doktoru egzema ıcın bır krem verdı. ayrıca sebamed in 50+ foktor losyonunu almamı soyledı güneşten korunmak için onu kullanıyorum bu arada beyaz tenliyim.
canım günlük pedi bana hem dr um hem de hastanedeki ebeler kesinlikle tavsiye etmediler. akıntıyı çoğaltıyormuş ve de mantar oluşumuna zemin hazırlıyormuş bilginize. ben de kullanmıyorum ama rahatım evdeyim tabi sık sık çamaşır değiştiriyorum. olmazsa pamuklu bez kullanın demişti hastanedekiler. bilginize..
tüh üzüldüm canım.. eğer talep olursa eylül gibi tekrar yaparız inşallah..
sebamed 50 faktör bende de var canım. ama sürdüğümde kalıp gibi duruyor yağlı. ben kullanamadım. sen de öyle olmuyor mu
lierac a baktım şimdi 65 tl olarak görünüyor. birisi de ayda 2 tüp gidiyor demiş. yani ayda 130 tl.. valla ben o kadar para veremem daha doğrusu vermem bir kreme.. bakalım kendi yöntemim inşallah işe yarar..
canim ben en son gittigimde 11+5dim cinsiyetini sormadim 27mayista diger randevum heralde ozaman belli olur hakkimizda hayirlisi olsun sen ikili test yaptirdinmiolumunekankayizsmile
bi sor bakalım genelde ped önermezler
valla bence de catlak olmasın kıyarım paraya da sasırdım yanı fıyatını görunce :kedi:
ama ilacın tadı gelmiyo ki ağıza neden mideni bulandırıyo benneyaptımki
iç be iyi yapmıyosun :1hug:
iloş resim mi var
ben göremim de benneyaptımki
sonuclardan anlamıyorum da bhcg sonucundan cınsıyet tahmını yapabiliyorum kaydirigubbakcemile3