2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hamileyken saçını kestiren varmıı ??
saçlarım çok uzadı .:bbo: doğumdan sonra kestiririm diyordum . netten baktım çoğu kişi kestirmiş . ablama sordum o da kestirmiş . kestirsem mi ki ? doğuma kadar duramam heralde. yazın rahat ederim hem. çok kararsız kaldım bilmiyorumkismile

ben kestirdim geçen ay ben inanmıyorum öyle şeylere sadece boya zararlı onu yapma gerisi boşş

valla aynen katılıyorum canım sana. ben hiiiiçççç veremem o kadar para -tatlicadiarzu- ayda 130 bi krem için ciddi para benim için
valla canım ya o kadar para bi kreme vericeme bebişime bişeyler alırımm :emir_bebek:

bijo çok pahalıymış öle ayda 2 tüp kafamçokkarıştı
zaten bebe için para biriktirmeye calışıyos :bbo:

ben bi sağlık ocağına gidip kaydımı yaptıramadım ya benneyaptımki
aynen canım aynen bebe gelince masraf çok olacak.. gelmeden bile odasıdır şusudur busudur derkennn :bbo:

sağlık ocağına gidin kızlar ihmal etmeyin. ben tetanoz aşısı olmicam ama yine de her ay gidip kontrolümü oluyorum. ebe de çok tatlı bir kız.

bi sor bakalım genelde ped önermezler

valla bence de catlak olmasın kıyarım paraya da sasırdım yanı fıyatını görunce :kedi:

ama ilacın tadı gelmiyo ki ağıza neden mideni bulandırıyo benneyaptımki
iç be iyi yapmıyosun :1hug:

iloş resim mi var
ben göremim de benneyaptımki

sonuclardan anlamıyorum da bhcg sonucundan cınsıyet tahmını yapabiliyorum kaydirigubbakcemile3

:kedi: :kedi: :kedi: ilk haftalarda içince midemi bulandırmıştı şimdi psikolojik sanırım ilacı görmek istemiyorum.ama içicem herşey bebiş için.

saçlarım çok uzadı .:bbo: doğumdan sonra kestiririm diyordum . netten baktım çoğu kişi kestirmiş . ablama sordum o da kestirmiş . kestirsem mi ki ? doğuma kadar duramam heralde. yazın rahat ederim hem. çok kararsız kaldım bilmiyorumkismile

benimde aklıma takılıyor bu benimde saçlarım yıpranmış ama hamileyken saç kesilmez diye duydum bilmiyorum.kına sürücem ama sanırım bişey yapmaz ooo nede olsa doğal.

niye kestirmiceksin ki? sakın bebegin ömrü kısa olurmuş deme allahaşkına 2 saç teline mi bağlı Allahın verdiği can akannehir ben de üşenmesem de gidip kestirsem uçlarından kaydirigubbakcemile3

Benim saçlarım cok uzundu çok da yıpranmıştı kestirdim rahatladım. yazın çabuk uzar zaten . bana da yorum yapan olmuştu kestirme doğumun zor olur falan diye hiç takmadım hurafe hepsi boşverr. rahatına bak niye çekiniyosun ki?

sağlık ocağına gidin kızlar ihmal etmeyin. ben tetanoz aşısı olmicam ama yine de her ay gidip kontrolümü oluyorum. ebe de çok tatlı bir kız.

bende yaptırmayım o aşıyı yaa. ebe doğurtmıcak ya sonuçta kaydirigubbakcemile

bende inanmıyorum zaten. öyle şeyler duyuncada doğumdan sonra diyordum. böyle söyleyince rahatlıyorum ..
yarın falan kestirmeye giderimbayanssulusmile . sıcaklarda rahat olur . şimdi çok uzadı kısa kestırcem en iisi uzun saç zor oluyor :CüvCüv:

hihoyyyt bafocummmm gelince listeye bana da kız yazarmısın pembe pembe hihoyyythihoyyyt

yasemin canım msjını geç gördüm. yazdım ama çıktın galiba. gelince okursun artık. senin kokusuz renksizse korkma. gerçi benimde kokusuzdu ama sarıya döndü işte sonra yara oldu

Canım benden bildiğin su geliyor yaklaşık 1 aydır. doktoruma telefonla sordum olabilir demişti geçmeyince endişelendim internette kese yırtıldığında suyun sızmaya başladığı yazıyordu. Anlayacağın çok endişelendim hayatım boyunca dönem dönem akıntım oldu ama su gibi birşeyi ilk defa görüyorum.

ben son gidişimde dr sordum tetanoz aşısını . yaptırabılırsın dedı.
yaptırmayı düşünmüyordum aslında .

üşenmesem saçımı kestirmeye gideceğim çok heveslendimmm .. keşke daha önce sorsaydım size heves geldı bırdeenn :lepi::roflol:

Canım benden bildiğin su geliyor yaklaşık 1 aydır. doktoruma telefonla sordum olabilir demişti geçmeyince endişelendim internette kese yırtıldığında suyun sızmaya başladığı yazıyordu. Anlayacağın çok endişelendim hayatım boyunca dönem dönem akıntım oldu ama su gibi birşeyi ilk defa görüyorum.

canım arkadaşımdan da su gibi akıntı geliyordu. doktora gitti ve mantarının ilerlediğini öğrendi fitil kullandı vs. yani hemen kötüsünü düşünme ama dr a gidip muayene olmanı tavsiye ederim..

bende saçlarımı kestirmeyi düşünüyorum. uçları çok yıprandı. boya için doktor henüz erken dedi.
çatlak için bebeyağı ile başlayacağım ben.
doktor birşey söylemedi henüz.
zaten sigorta çoğu şeyi karşılamıyor.
bebek için henüz birşey almadım. ama bana daha önce katıldığım çekilişten 2 tane bebek kilodu geldi.
pembiş biri, diğeri beyaz boxer.
annemde dalinin sabunundan almış.
diğer seti için erken diyor.

ayy sinir oldummmmmm mesajım yok oldu bidaa yazıyomm

bijoo haklısın valla o bu su derken cepte para kalmıcak Allah yardımcımız olsun

yabangülüm ben hamile müjdemi verirken eşime bişiler almıştım
onun dısında yakın bi arkadasım hastane çıkışı aldı
babanem bişiler ördürdü cici cici
hırkalar battaniye patik felan
o kadar bilmiyorumkismile

ben sadece bir tulum takımı aldım bir de arkadaşım bir takım almış o kadar. başka hiçbirşey almıyorum almicam 6 ay bitene kadar. annem bişeyler yapıyor da uzak olduğumuz için haberim yok..

Back
X