Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar memorial'den cihangir bey'e gittim ikili test için bugün. cihangir bey fetal tıp uzmanı diye gittik, tamam ama çok zor konuşan biri, ne olduğunu tam anlamadık. bizim bebiş hiç kıpırdamadı, dolaşıp gittik yine hiç kıpırdamadı, 1,7 ölçtü ense kalınlığını ve normal dedi başka da hiçbişey demedi. kan sonuçları da 5 gün sonra çıkarmış, kan ile yapılan bu ölçüm nasıl yorumlanıyor acaba? bilenler bilgi verebilir mi? 1,7 rahatlatmalı mı bizi sizce?
sorma canım valla herşey yasak..
dr erkek olduğu için bir yöntem söylediğini sanmıyorum. dr umuz aynı çünkü kaydirigubbakcemile3
benim dr. umda erkek onun için soramam ona, adam koca prof. olmuş git ona kıllarımı neyle alim die sor çok komik olur adam beni kesin kovar ordan, şu kremlerlemi alsam o da yasakmı acaba, jiletle batık olur ya of jilet iğrenç orman gibi yapıyo sevmiyorum... napcez biz...
haha hakatten ha adamın yüzünün alacağı şekli tahmin edemiyorum kaydirigubbakcemile3benim dr. umda erkek onun için soramam ona, adam koca prof. olmuş git ona kıllarımı neyle alim die sor çok komik olur adam beni kesin kovar ordan, şu kremlerlemi alsam o da yasakmı acaba, jiletle batık olur ya of jilet iğrenç orman gibi yapıyo sevmiyorum... napcez biz...
21.haftadaki arkadaşım bile zorlanıyorrr :CüvCüv:benim eltim ve görümcem doğuma giderken tüy dökücü krem kullandı onu bile zor yaptılar son aylarda göbişten aşağısı gözükmüyo maleseff:roflol:
maşallah hersey yolunda. cinsiyeti söylemedi sanırımgünaydın arkadaşlarrrr dün kontrolüm vardı 12+3 olmuşuz miniciğim bize el bile salladı nasıl hareketliydi eli kolu oynuyordu canım benim yaa burnu oluşmuş başı yüzü eller ense kalınlığıda 1.7 çıktı çok sağlıklı bir bebek dedi ikili testi yaptırmayalım üçlüyü yaptırırız dedi gene siz bilirsiniz özele gönderirim dedi bizde tamam dedik herkonuda doktorumuza güveniyoruz bir kaç şiklayetim vardı onları konuştuk hamile önceside mide problemim olduğu için biras sıkıntılı olucak ama geçicek dedi vermiş olduğu ilaçları değiştirmedi günlük ped kullanımı için önermiyorum dedi ben ağdayıda sordum yaptırma dedi folik asidi kesmedi progestrolede devam dedi sabah hstanede kan verdim sonuca göre tekrar konuşcaz hepinize bulantısız güsel bir gün diliyorum
benımde kotu yaa süt mü dokunuyor anlamadımahhh aynennn sempatiksalakcinni ben de sabah bir suç işledim. kötü olacağımı bile bile aklinialirimsmile
iyi hatırlattun bi gaviscon içeyim bakayım pek umudum yok amaaaaa :bbo:
ağda rahimi aşağı cekıyor dıye duymustumhakkeaten ağda yapmayacaksa ne yapacakmışız acaba, anam hamileykende herşey yasak ya...
benim dr. umda erkek onun için soramam ona, adam koca prof. olmuş git ona kıllarımı neyle alim die sor çok komik olur adam beni kesin kovar ordan, şu kremlerlemi alsam o da yasakmı acaba, jiletle batık olur ya of jilet iğrenç orman gibi yapıyo sevmiyorum... napcez biz...
günaydın kızlar
bende 5 kasım da anne olucam inş eklrseniz sevinrim
sat 29 ocak ,yaş 26 ,kilo 75 , 24 mayıs 3 lü test pıt pıt atıyor kalbi
merhaba, ben aralık annesiyim ve şu an 10w3d .. bulantılarımın geçmesini beklerken şimdi de günde 2 kez çıkarıyorum... senin geçmişteki durumunu da okuyunca aynı durumda olduğumuz için merak ettim .. maşaallah 14 haftayı geride bırakmışsın. şu an hala bulantılar ve çıkarmalar devam ediyor mu? yoksa ümidimi kesmeli miyim mafoldumben tüm annelere kucak dolusu sevgilerle...
bütüüüüüün kasım anneleri selam herkeze gene yakalıyamadım sizi,bebişimin cinsiyeti hala belli olmadı önce göstermedi sonrada doktor anlamadı biraz daha bekleyelim dedi olsun sağlıklı olsunda
bu arada 14+4 olduk kısmetse ecoli denen idrar yolu enfeksiyonumuda yendim tam 4 litre su içerek en sonunda doktorum okdar içme en fazla 3 yeter dedi,biraz ağrılarım var ayakta kalınca karın etlerim acıyor
2 kez rahim ağzı ölçümüm yapıldı normal çıktı ama doktorum gene ölçücem dedi
2 tit,2 kültürüm yapıldı doktorum çok sık kültür yapıcam dedi erken doğum yaptığım için üstüne düşücez her kontrolün sık sık yapılıcak dedi
kocaman bir göbüşüm oldu inanamıyor kimse ben 14 ay önce ilk kızımı 6 aylık doğurmuştum erken doğum olduğu için kaybettik,doğuma gittiğimde herkez aynı tepkiyi verdi dümdüz bir göbeğim vardı kimse inanmıyordu 6 aylık olduğuma şimdi daha 14 haftada bu kadar 2 tane hamile bulüzü aldım otobüste yer vermeye başladılar sordum doktora 2. olduğu için dedi
kızlar hepinizi kocaman öpüyorum kaydirigubbakcemile3
evet yaa ben ağdaya da alıştım iice. jilet iğrenç. bi de ben soraım doktoruma ne dicek bakalım ağdaya
günaydın canımm. bu haftada gidiomusun yazlığa
http://www.kadinlarkulubu.com/yardim...iyaci-var.html (8 aylık yigit bebegın sızlere ıhtıyacı var)
http://www.kadinlarkulubu.com/yardim...re-yardim.html (ücüz bebeklere yardım)
bana özelden bu linkler gönderilmiş kızlar ilgilenmem için sizede geldimi?
Günaydın Kızlar,
Geçmişi tam okuyup bitiremeden yenileri geliyor pes ettim okumuyorum.
Umarım bebişler ve annişler iyidir.
Cinsiyetlerde artık belli olmaya başladı ne güzel.
Güzel bir cuma günü geçirmeniz dileklerimle..opuyorumnanaktan
Benim doktorum bayan gittiğimde sorarım
Ama ağdanın ne gibi zararı olabilirki hiç zannetmiyorum:umursamaz:
Ben kremleri zararlı diye duymuştum uzun süreli kullanımlarda
Valla gider ağdamı yaptırırım mis gibi tertemiz doktorlar da abartıyorlar artık :umursamaz:
ohh canım valla bizimkiler daha açmadılar yazlık sezonunu. açsınlar ben de gidicem hafta sonları inşallah. okulların tatil olmasını bekliyolar yoksa sitede kimse olmuyo havuz boş oluyo falan..evet cnm bu akşam gidicem kısmetse zemuszemus
benim eltim ve görümcem doğuma giderken tüy dökücü krem kullandı onu bile zor yaptılar son aylarda göbişten aşağısı gözükmüyo maleseff:roflol:
http://www.kadinlarkulubu.com/yardim...iyaci-var.html (8 aylık yigit bebegın sızlere ıhtıyacı var)
http://www.kadinlarkulubu.com/yardim...re-yardim.html (ücüz bebeklere yardım)
bana özelden bu linkler gönderilmiş kızlar ilgilenmem için sizede geldimi?