2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canim gözün aydinopuyorumnanaktan

öyle olurmu canim özleriz seni sen bir yolunu bulda arada sirada yokla bizlerikaydirigubbakcemile3

aaa ne demek giremicem ya, napcez sensiz?

valla girmeye çalışırım arada ama cepten filan hallederim bi şekilde nadirde olsa bakarım size ama döndüğümde hepimizin karnı burnunda olucak ne güzel şafak sayıcaz

merhaba, ben aralık annesiyim ve şu an 10w3d .. bulantılarımın geçmesini beklerken şimdi de günde 2 kez çıkarıyorum... senin geçmişteki durumunu da okuyunca aynı durumda olduğumuz için merak ettim .. maşaallah 14 haftayı geride bırakmışsın :nazar: . şu an hala bulantılar ve çıkarmalar devam ediyor mu? yoksa ümidimi kesmeli miyim mafoldumben tüm annelere kucak dolusu sevgilerle...

canım şimdi daha iyiyim ara ara bulantım oluyor ama eskiden berbat durumdaydım. merak etme seninde düzelicek inşallah

valla kızlar eğer ağda bu şekilde zararlı ise,
üst tarafı ağda yaparım,
alt tarafıda jiletle yaparım.ama asla tüy dökücü kullanmam

haftaya idrar ve kan tahlili yaptırıcam sağlık ocağında ertesi gün doktora götürücem o zaman anlaşılır sorun varmı yokmu diyee

inşallah bi sorun yoktur ki olduğunu sanmıyorum zaten, ya benim göbek deliğim genişlemeye başladı ya, ben acayip tikliyim o konuda göbek deliğime dokunamam, dokundurmam da başkasının dokunmasınada bakamam ııııyyyyy, çok kötü olurum, pantolon ve eşofman gibi eşyalarımda ben göbek altında durur, eşimde kalkmış bana dün akşam demezmi o delik ters dönecek karnın tamamen düz olacak die, gece rüyamda onu gördüm valla ııııııyyyyyyy çok kötü oldum, ooooffffff bakamam ben göbeğime herhalde... bböööööggggggghhhhhh....eyvahedigeldismile

inşallah bi sorun yoktur ki olduğunu sanmıyorum zaten, ya benim göbek deliğim genişlemeye başladı ya, ben acayip tikliyim o konuda göbek deliğime dokunamam, dokundurmam da başkasının dokunmasınada bakamam ııııyyyyy, çok kötü olurum, pantolon ve eşofman gibi eşyalarımda ben göbek altında durur, eşimde kalkmış bana dün akşam demezmi o delik ters dönecek karnın tamamen düz olacak die, gece rüyamda onu gördüm valla ııııııyyyyyyy çok kötü oldum, ooooffffff bakamam ben göbeğime herhalde... bböööööggggggghhhhhh....eyvahedigeldismile

ayy nalan neleri takıyosun kafana dümdüz oluyo cnmm koc.ş.n dediği doğru geçenlerde bi alışveriş merkezinde karnı burnunda bayan gördüm beyaz tişört giymişti göbek deliği pinokyonun burnu gibi çıkmıştı dışa doğru

selam güzeller
gününüz güzel gecsin
hayırlı cumalar

ooo epey olmuş valla.bende 3lü zıbın aldım çok beğendim eşimde alalım dedi.annem bişeyler ördürmeye başlamış cinsiyet belli olmadığı için bişey alamıyoruz.yoksa ben bebişime patikler örecem:hulya:
bizde cinsiyeti belli olsun önce dedik ama babanem hızlı davrandı kaydirigubbakcemile3

kızlar memorial'den cihangir bey'e gittim ikili test için bugün. cihangir bey fetal tıp uzmanı diye gittik, tamam ama çok zor konuşan biri, ne olduğunu tam anlamadık. bizim bebiş hiç kıpırdamadı, dolaşıp gittik yine hiç kıpırdamadı, 1,7 ölçtü ense kalınlığını ve normal dedi başka da hiçbişey demedi. kan sonuçları da 5 gün sonra çıkarmış, kan ile yapılan bu ölçüm nasıl yorumlanıyor acaba? bilenler bilgi verebilir mi? 1,7 rahatlatmalı mı bizi sizce?

çok yaşlı o dohtor :sinifsinif:
bastan beri mi cihangir beye mi gidiyordun :uhm:

asliyılmaz arkadaşım herşey yolundadır inşallah canım şimdi 11 haftalıkmısın 12 haftada gitseydin ense ölçümünü alabilecekmi acabaa 11 haftadamı gel dedi

smooth away miş o kese gibi şeyin adı hatta bu sayfada sol tarafta reklamı var sürekli ağrısız ağda die şimdi gördüm bende onu arıyordum...

ayy nalan neleri takıyosun kafana dümdüz oluyo cnmm koc.ş.n dediği doğru geçenlerde bi alışveriş merkezinde karnı burnunda bayan gördüm beyaz tişört giymişti göbek deliği pinokyonun burnu gibi çıkmıştı dışa doğru

kız tikim var çok kötü oluyorum bildiğin gibi değil içim kalkıyo valla, neden die sorma bilmiyorum, benim bi küçük kardeşim beni kızdırmak için parmağını sokardı kendi göbek deliğinin içine gıcık hatun bakamazdım valla içim kalkardı, hep yapıyordu bunu beni kızdırmak istediği zaman...-tatlicadiarzu-

kız tikim var çok kötü oluyorum bildiğin gibi değil içim kalkıyo valla, neden die sorma bilmiyorum, benim bi küçük kardeşim beni kızdırmak için parmağını sokardı kendi göbek deliğinin içine gıcık hatun bakamazdım valla içim kalkardı, hep yapıyordu bunu beni kızdırmak istediği zaman...-tatlicadiarzu-

karnın büyüdükçe yandın desene sen hiç bakma göbişine en güzeli bu dediğin keseyi gördüm bende güzel bişeye benziyo acaba etkilimi gerçekten

günaydın cnm hoşgeldin nasılsın? kermes nasıl geçti? hala o uzun poşette patlamış tatlı mısırlardan satıyorlarmı almanyada?
canim bana kermes deme dün gittik ama hava okadar suguktuku donduk resmen üstünede sakir sakir yagdi yerlerde camur mahvolduk inanki yemekleride pek sevmedim sabahtan beri midem bulaniyor akannehir
günaydın cnm sanada hayırlı cumalar
sanada canim
valla girmeye çalışırım arada ama cepten filan hallederim bi şekilde nadirde olsa bakarım size ama döndüğümde hepimizin karnı burnunda olucak ne güzel şafak sayıcaz

insallah canim o günlere kavusuruz:CüvCüv:

karnın büyüdükçe yandın desene sen hiç bakma göbişine en güzeli bu dediğin keseyi gördüm bende güzel bişeye benziyo acaba etkilimi gerçekten

hiç sorma tatlım bakalım alışırım zamanla herhalde,

bende inceledim fena değil gibi hem peeling hem ağda yapıyo, ama denemeden de bilinmiyor işte, bende burda gördüm reklamını ondan aklımda kalmış...

Back
X