2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
smooth away miş o kese gibi şeyin adı hatta bu sayfada sol tarafta reklamı var sürekli ağrısız ağda die şimdi gördüm bende onu arıyordum...

canım şimdi adını sen yazınca google aradım bu site üyelerinin yorumları vardı .Okudum jilet gibi olduğunu yüzeysel olduğunu yazıyorlar aslında tüy benim içinde büyük sorun doktorum bana bişey demedi bu konuda ama tedirgin oldum yinede.Bende ağda dan yanayım jilet ve ilaçlar çok tahriş ediyor ki şu aralar oraya daha bir özenli olmalıyız.kafamçokkarıştı

hamileyken saçını kestiren varmıı ??
saçlarım çok uzadı .:bbo: doğumdan sonra kestiririm diyordum . netten baktım çoğu kişi kestirmiş . ablama sordum o da kestirmiş . kestirsem mi ki ? doğuma kadar duramam heralde. yazın rahat ederim hem. çok kararsız kaldım bilmiyorumkismile

valla canım bende kestirdim..yazın çekilmez uzun saç..bana görede hurafe..alla ona göremi belirlicek çoçuğun ömrünü tövbe yarabbim..sadece beyazlarım olmasına rağmmen saçımı boyatamıyorum.arkadaşımın doktoru 4.ayından sonra organic boya ile boyatabilrisin dedi.ama kesinlikle kuaföre boyat dedi..kendiside bayan ve yeni doğum yaptı..bende boyattım dedi..

inşallah bi sorun yoktur ki olduğunu sanmıyorum zaten, ya benim göbek deliğim genişlemeye başladı ya, ben acayip tikliyim o konuda göbek deliğime dokunamam, dokundurmam da başkasının dokunmasınada bakamam ııııyyyyy, çok kötü olurum, pantolon ve eşofman gibi eşyalarımda ben göbek altında durur, eşimde kalkmış bana dün akşam demezmi o delik ters dönecek karnın tamamen düz olacak die, gece rüyamda onu gördüm valla ııııııyyyyyyy çok kötü oldum, ooooffffff bakamam ben göbeğime herhalde... bböööööggggggghhhhhh....eyvahedigeldismile

al bendede o kadar...bende o konuda tikliyimdir..ıyyyyyyy

ben bu sabah pek iyi değilim :umursamaz:
başım çok şiddetli ağrıyor
kasıklarımda da ağrı var neden böyle oldum bilmiyorumbilmiyorumkismile

benimde geçen gün başım acayip ağrıyordu dr. umu aradım Parol die bi hap verdi çok ii geldi bana, istersen sende dr.una sorup al ondan minoset kullanmıştım hiç ii gelmedi bana...

iyi olmaya çalışıyorum canım
bahsettiğiniz akıntı koyu kıvamlı sarımsı renk mi? bende de 1 haftadır sürekli oluyor
bugün yanımda yedek iç çamaşırı getirdim

evet cnm ta kendisi, sezen ve bendede var sanki idararımı kaçırıyorum gibi görünüyo... acaba normalmi bilemedimki, aman iltihap falan olmasında...

varda burdaki gıcıklar çok esiyo diye açmıyolar.bende çamı açtım püfür püfür sıcak rüzgar esiyo :) estikçe uykum geliyo boshayallersmile

kıyamam ben sana insan böle havalarda evde tv nin karşısında yada sahilde uyuma hayali kuruyo bende çalışırken öle yapardım gıcık oluyordum böle havalarda çalışmaya, bi de ben hep haftanın 6 günü tam gün çalıştım bazen akşamları eve iş getirirdim yetişmezdi, bazende mecburen pazar günleride giderdim akşam üstüne kadar

ooofff düşünüyorumda baya yoğun geçmiş iş hayatım, beni evlendiğim haftanın ertesi cumartesi işe çağırmışlardı düşün yani, daha balayındayken üstelik o akşam annemlere yemeğe davetliydik, geç kaldık tabi annem çok kızmıştı öle balayındayken işemi çağrılır die, hey gidi günler...

seni çok ii anlıyorum şu an cnm...

günaydın kıslar!
nasılsınız? bugün geç girebildim. sabah işim vardı. sıkıldım biraz ara vereyim dedim.
geçmişi okuyamadım.
umarım hepiniz iyisinizdir.
kızlar sütyenlerinizi nasıl kullanıyorsunuz?
yani yeni aldınız mı hangisi rahat olur?
ben şimdilik elimdekileri ullanıyorum ama zararlı olur mu diye düşünüyorum.
bugün sabah yazlık birkaç kıyafetimi denedim olmuyor. sadece bodylerimi giyebiliyorum.
yeni kıyafet lazım.

herkese mrb uzun süredir uğruyamıorum topikeee benden gelişmeleri haber veriyimmm bebiş çok ii rabbimö gönlümüze göre verdi vee oğlumun kardeşi erkekk çok şükürr ama ben ii deilim hızlı bi şekilde kilo verioorumj 58 ile hamile kaldım 53 düştüm suan ama artık bu aydan sonra yerimmm kilo alırımm gelecek ay 3 tarama testimiz var 2 li testi yaptırmadık doktorumla konuştuk ilkinde de yapmamıştı bundada 3 lü yapalım dedii umarım dier anneler ve bebişler iidir..şimdilik hoşçakalın......

kıyamam ben sana insan böle havalarda evde tv nin karşısında yada sahilde uyuma hayali kuruyo bende çalışırken öle yapardım gıcık oluyordum böle havalarda çalışmaya, bi de ben hep haftanın 6 günü tam gün çalıştım bazen akşamları eve iş getirirdim yetişmezdi, bazende mecburen pazar günleride giderdim akşam üstüne kadar

ooofff düşünüyorumda baya yoğun geçmiş iş hayatım, beni evlendiğim haftanın ertesi cumartesi işe çağırmışlardı düşün yani, daha balayındayken üstelik o akşam annemlere yemeğe davetliydik, geç kaldık tabi annem çok kızmıştı öle balayındayken işemi çağrılır die, hey gidi günler...

sen gene düğünden hemen sonra balayına gitmişsin.ben işler yoğun dye 1 ay sonra gitmiştim.. balayı bile yaşayamadım.5 ay daha çalışcam allah izin verirse sonra çıkıcam.ohhh tam havalr serinliyoda.hihoyyyt

merhaba kizlar ,

umarim herkes çok iidir.
ben ii olmaya çalişiyorum.
şu an tek isteğim ewimde olup uzanmak..

canım şimdi adını sen yazınca google aradım bu site üyelerinin yorumları vardı .Okudum jilet gibi olduğunu yüzeysel olduğunu yazıyorlar aslında tüy benim içinde büyük sorun doktorum bana bişey demedi bu konuda ama tedirgin oldum yinede.Bende ağda dan yanayım jilet ve ilaçlar çok tahriş ediyor ki şu aralar oraya daha bir özenli olmalıyız.kafamçokkarıştı

tabi eminim ağda gibi değildir ama jiletle zor olur belli bi haftadan sonra die ben bunu yazdım, yani bununla görmeden sadece elini uzatıpta kılları alabilirsin die düşündüm ama herkes nasıl rahat edecekse öle yapmalı zaten, ben yapabildiğim kadar ağda yapıcam sonra bununla devam edebilirim belki...

al bendede o kadar...bende o konuda tikliyimdir..ıyyyyyyy

kaydirigubbakcemile5 çekmeyen bilmez çok feci bi tik, napim küçüklüğümden beri var bende bu...-tatlicadiarzu-

süpürdüm ara verdim. atıştırmalık bişeyler aldım. of çok sıcak :bbo:

sütyen ben aldım yeni bir tane.. canım hastanede ebeler söylemişti. sütyenlerimizin yan tarafının 3 parmak kalınlığında olması gerekiyormuş bizim iyliğimiz için..

hele otobüste gelirken millet kış gibi sıkı sıkı camları kapatıyor. boğuluyorum resmen.
klima çalıştırıyorlar millet havalandırma kapaklarını kapatıyor.
yürüdüğüm günleri özlüyorum. birde otobüsler tıklım tıklım doluyor.
allah yardımcımız olsun.
benim eşim nikahtan sonra 2 gün evde durdu o da cumartesi pazar.
pazartesi işe başladı çok üzülmüştüm.

herkese mrb uzun süredir uğruyamıorum topikeee benden gelişmeleri haber veriyimmm bebiş çok ii rabbimö gönlümüze göre verdi vee oğlumun kardeşi erkekk çok şükürr ama ben ii deilim hızlı bi şekilde kilo verioorumj 58 ile hamile kaldım 53 düştüm suan ama artık bu aydan sonra yerimmm kilo alırımm gelecek ay 3 tarama testimiz var 2 li testi yaptırmadık doktorumla konuştuk ilkinde de yapmamıştı bundada 3 lü yapalım dedii umarım dier anneler ve bebişler iidir..şimdilik hoşçakalın......

hoşgeldin brokoli, nerelerdesin ya yoksun bayadır, arada uğra fazla öletme kendini, ii olmana sevindim bu arada, kendine ve prensine ii bak cnm

hoşgeldin brokoli, nerelerdesin ya yoksun bayadır, arada uğra fazla öletme kendini, ii olmana sevindim bu arada, kendine ve prensine ii bak cnm
saol canım beniimm artık uğrarım her girdiğimdee mutlakaa sendee bebişe ve kendineee çoook ii bak canım benim

sütyen ben aldım yeni bir tane.. canım hastanede ebeler söylemişti. sütyenlerimizin yan tarafının 3 parmak kalınlığında olması gerekiyormuş bizim iyliğimiz için..

yazın kalın süngerliler çok terletiyor. şu an kullandığım kalın benim ama altı telli.
acaba zararı olur mu? of alınacak ne çok şey var!

bende aldim yeni sütyen kenarlarida kalin

günaydın arkadaşlar.

bu sabah kalktığımda çamaşırımda epey bi kırmızıya dönük kahverenk leke vardı.heme doktorumuza gitik.şükür bebeklerimde birşey yok.

yalnız o bahsettiğiniz koyu kıvamlı akıntı bende de var.sarımsı bi rengi var.doktor bunun için fitil verdi.sabah akşam kullanıcam.bilginiz olsun dedim.

Back
X