- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 156
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım herhangi bir sebep söylemedi.vajinit olabilir dedi.o yüzden verdi.ama şimdi kafam karıştı benim yaa.
verdiği ilacın prospektüsünde gebelik kategorisi yazıyo.ve ilk trimester de kullanılmamalı yazıyo.gerçi ilk trimesteri geçtik sayılır ama yine de endişelendim.kullanmasam mı acaba.offff
yaaa canım anlamadım ben yanları nasıl üç parmak oluyor.altı olsa anlarımda kafamçokkarıştı
ya dr.un verdiğine göre bi sorun olmaz herhalde, istersen internetten bi araştır cnm...
şöle anlatmaya çalışayım, altında sadece o destek dediğimiz demir var başka bi uzantı yok koltuk altında ve sırtında kalan kısımda 3 parmak kalınlığında, anlatabildimmi acaba bilemedim...
kızlar hurma yiyo musunuz bilmiyorumkismile
alttan destekli süngerli kullanıyorum
yoksa baska türlü rahatsız eder
göğüs ucuma değicek oynatmıcak sabit bi sütyen lazım
hatta yatarken bile takıyorum takın diyolar
iyiyim bebem dr arastırıyordum
bi arkadas bi dr bulmuş da onu bi arayalım dedi teeeeeeee ağustosa randevu alabiliymişim hemide muayenesi 450 tl :1shok:
o zaman doğurcam nerdeyse ben randevu aldığım doktora gidim bakalım o ne dicek![]()
hayırlı olsun canımmm. adı ne nalancım tost makinenin
benim tost makinem bozuldu. öyle duruyor. memnunsan bende alaım. ama ekmekleri kıpkızarık yapıomu o önemli benim için cokacimcoook
tamam canım anladım çok sağol olumunekankayizsmile bende alıcam bari düzgün bişe alaım :CüvCüv:
neden canım neye iyi geliyor
neden canım neye iyi geliyor
450 TL mi doğurtacakmıymış seni... sen istanbuldamısın, recep has ı bi araştır istersen şişlide yeri, sadece muayeneye gidicen dimi, bende ondan randevu aldım amniyo için, detaylı ultrason ve amniyo yapıyo kendisi sadece muayenesi 300 TL miş...
valla dünde bugünde denedim cnm tam kıvamında yaptı tostu, ne sert ne yumuşak, zaten soğukken koyuyorsun ışık sönünce hazır, çok güzel, benim büyük tost makinem az biraz fazla tutunca beton gibi yapıyordu bu tam kıvamında yaptı, biz eşimle çok beğendik valla..
Şuan erken daha hurma için son aylarda tavsiye ediyorlarboshayallersmile
Öyle bir anlattın ki canım istedi valla bilmiyorumkismile
Halbuki 3,5 aydır sabahları yediğim tek şey tost sempatiksalakcinni