canim hosgeldin iki erkek olucak masallah rabbim bagislasin onlari:Saruboceq:herkese mrb uzun süredir uğruyamıorum topikeee benden gelişmeleri haber veriyimmm bebiş çok ii rabbimö gönlümüze göre verdi vee oğlumun kardeşi erkekk çok şükürr ama ben ii deilim hızlı bi şekilde kilo verioorumj 58 ile hamile kaldım 53 düştüm suan ama artık bu aydan sonra yerimmm kilo alırımm gelecek ay 3 tarama testimiz var 2 li testi yaptırmadık doktorumla konuştuk ilkinde de yapmamıştı bundada 3 lü yapalım dedii umarım dier anneler ve bebişler iidir..şimdilik hoşçakalın......
canim gecmis olsun bu korkular bizi mahvediyor rabbim korktugumuzdan emin umdugumuza nail eylesinolumunekankayizsmilegünaydın arkadaşlar.
bu sabah kalktığımda çamaşırımda epey bi kırmızıya dönük kahverenk leke vardı.heme doktorumuza gitik.şükür bebeklerimde birşey yok.
yalnız o bahsettiğiniz koyu kıvamlı akıntı bende de var.sarımsı bi rengi var.doktor bunun için fitil verdi.sabah akşam kullanıcam.bilginiz olsun dedim.
güle güle kullan cani:1hug:mdün yeni tost makinem geldi kızlar, eşim bana minik bi tost makinesi almış, bizim büyük bi tane vardı her seferinde tek bi tost için onu indirdiğine, kirlettiğine değmiyordu,
neyse dün minik tost makinem geldi, hemen deneme yaptım çok ii miş valla bunca zamandır ötekiyle boşa uğraşmışım, hemen sabah uyandım eşimede yaptım bayıldı valla, börekte vardı 2 gün önce yaptığım buzdolabına koymuştum bozulmasın die, onlarıda tost olduktan sonra makinenin fişini çektim içine koydum onun sıcaklığıyla ısındı müthiş oldu valla, çok içime sindi bu makine... süpermiş...:teytey:
eşim göğüslerim küçük diye şikayet ederdi şimdi nerde o eski göğüslerin diyor.nankörsün sen diyorum eskiden beğenmiyordun gelen gideni aratır diyorum bende:)
ah bu erkekler zaten bizim malatyalilardada gögüsler bayagi büyük oluyorkaydirigubbakcemile3