2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ya hepimiz üzüldük sonra sevindik aman sonu iyi olsunda nelere katlanır insan gelip geçer hepsi
sen şimdi o günü hiç düşünme daha çok var zehir etme kendine tadını çıkar hep olumlu düşün
bana doktor ilk tahlilimde enfeksiyon dedi yıkıldım çünkü erken doğumun en büyük sebeplerinden ve acı tecrübem vardı çok üzüldüm ama kendimi bırakmadım bol su içtim kendime çok iyi baktım tertemiz tuttum atlattım inşallah bidaha yaşamam şimdi azcık mantarım var travogen kullanıcam bi kaçgün bakarız dedi doktor işte gebelik böyle herkez illa bi sorun yaşıyo dediğim gibi allah sağlıkla tamamına erdirip kucağımıza almayı nasib etsin

amin cnm inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız, zaten şu an rahatım, ben yavrumun ii olduğuna inanıyorum onun bizi üzmeyeceğini düşünüyorum, şimdiye kadar hiç üzmedi çünki teyzesi...

kafanı karıştırdık dimi, kısaca şöle anlatayım cnm, senin yaşında ve kan değerine sahip 262 kişiden sadece birinin bebeğinde down sendromu riski çıkma "ihtimali" var, tamam mı....ooohhhh inşallah anlatabilmişimdir...yani o değer ne kadar yüksek olursa o kadar ii oluyo... ama bu 2li 3lü kan testlerini çok ciddiye alma cnm yanıltabiliyorda

yani kan testi ii çıkıp çocuğu sakat olanda var ama kan testi kötü çıkıp çocuğu sapasağlam olanda var, Allaha kalmış her şey yani...

anladım canım sagol. Yinede bıraz moralım bozuldu ya gercı Allah hayırlısını versın demekten baska yapacak bıseyım yok..sagol canım

ya şu testler tahliller offff biarkadaşımın eltisi 2. bebeğine hamile kaldı demişki 1 kere doktora gidicem bi dahada gitmiycem dedi gerçektende öyle yaptı sadece aşı oldu sanırım sağlık ocağında maddi durumlarıda fena değil eşide benim çocuğuma bişey olmaz sağlıklı doğucak demiş hanzo neyse tınlamadılar bile kız ev yaptırdı temizledi tek başına taşındı neler neler maşallah turp gibi doğdu
biz çokmu üstüne düşüyoruz acaba

Hayırlı olsun Nalan. Ben dediğim gibi yağları karıştırarak kulanacağım..
İnşallah çatlak fazla olmaz.Ne yaparsan yapsın bazılarında oluyormuş yine de.Deneyip göreceğiz

ya şu testler tahliller offff biarkadaşımın eltisi 2. bebeğine hamile kaldı demişki 1 kere doktora gidicem bi dahada gitmiycem dedi gerçektende öyle yaptı sadece aşı oldu sanırım sağlık ocağında maddi durumlarıda fena değil eşide benim çocuğuma bişey olmaz sağlıklı doğucak demiş hanzo neyse tınlamadılar bile kız ev yaptırdı temizledi tek başına taşındı neler neler maşallah turp gibi doğdu
biz çokmu üstüne düşüyoruz acaba

sakınan göze çöp batar derler ya o misal, ben 3 ay boyunca evden çıkmadım dr. kontrolü hariç, 2 hafta önce çıkıp şöle bi dolaşalım dedik ertesi gün kanamam oldu...

Hayırlı olsun Nalan. Ben dediğim gibi yağları karıştırarak kulanacağım..
İnşallah çatlak fazla olmaz.Ne yaparsan yapsın bazılarında oluyormuş yine de.Deneyip göreceğiz

ya çok memnun kalmış kullananlar bi deneyeyim dedim bakalım nasıl etki edecek, şu an kakao yağı kullanıyorum ama bu daha rahat olacak herhalde yarında nivea body lotion alıcam...

bana bebe yağı bide badem yağı demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam bende yavaş yavaş araştırıyım diyodum
üf kafam karıştı geçen yılların annelerine bakmak lazım ne kullanmışlar neler etki etmiş

hadi bakalım kullan yaz bize
ne zaman başlamalıyız bu kremlere
peki doğal ne kullanabiliriz badem yağı filan olabilirmi :uhm:

badem yağı kıllanma yapabilir belki ben kakao yağı kullanıyorum ve çok memnunum, istersen karışım yapabilirsin, susam yağı, kakao yağı, fındık yağı, kayısı yağı ve jojoba yağı, bunların hepsi çok etkilidir, ister karıştır kullan ister tek tek sana kalmış ama en etkilisi kakao yağı galiba çatlaklar üzerinde çok etkiliymiş...

badem yağı kıllanma yapabilir belki ben kakao yağı kullanıyorum ve çok memnunum, istersen karışım yapabilirsin, susam yağı, kakao yağı, fındık yağı, kayısı yağı ve jojoba yağı, bunların hepsi çok etkilidir, ister karıştır kullan ister tek tek sana kalmış ama en etkilisi kakao yağı galiba çatlaklar üzerinde çok etkiliymiş...

aaaaaaaaaa doğruuuuuuu badem yağı kılları arttırıyo benim göbek zaten maşallah kıllı bide onu kullansam artık ultrasonda doktor kıllardan göbeğimi bulamazdı heralde iyi dedin
tavsiyelerin için çook teşekkürler

bana bebe yağı bide badem yağı demişlerdi yanlış hatırlamıyorsam bende yavaş yavaş araştırıyım diyodum
üf kafam karıştı geçen yılların annelerine bakmak lazım ne kullanmışlar neler etki etmiş

aslında hamiş kaldığımızda hemen kullanmaya başlamak lazımdı ama bu aralar mutlaka başlamak lazım göbüşler çıkmaya başladı çünki

bebe yağı hiç etki etmiyor demişler, bazıları kullanmış ve hiç etki etmemiş..ama sen bilirsin tabi...

Back
X