- 26 Mayıs 2008
- 1.434
- 0
- 156
- 37
benimde gece çok geliyo sık sık kalkıyorum tuvalete
gece daha zor olur yaa. ben uyandımmı kolay kolay uyuyamam. gündüz aşırı gidiyorum gece yok allahtan
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde gece çok geliyo sık sık kalkıyorum tuvalete
Sık kendını sakın aynı gun dogurayım deme ıkı kutlama yapcanıza bı gunde aradan cıkıverır dogum gunlerı snr aman dıyım
gece daha zor olur yaa. ben uyandımmı kolay kolay uyuyamam. gündüz aşırı gidiyorum gece yok allahtan
gözüm kapalı çarpa çarpa gidiyorum bi gün tuvalette uyucam kalıcam bu gidişle:roflol:
prop listenin altında hediye çekiliş linki var demin sormuştun ordan inceleyebilirsin
aman haa ben bi kere düştüm tuvalette iğrençti :1ninca: dikkat et :roflol:
benim eşim de yay burcu hatta ben de eşimin dogum gununde dogum yapabılırım. yay burclarını çok severım kızları becerıklıdır ve eşimde çok güzel yemek yapar :)) iki türlüde iyi yani ..zemuszemus
demek aramızda 2 gün var
bnmki de yay olcak yaylar iyidir çok sevdiğim iki ark ım yaydır
en güzel tarafı da hamarat olması herlde:)
ayyy yine geldi yaa. çok sık tuvaletim gelio benim. geçmedi gitti.
gözüm kapalı çarpa çarpa gidiyorum bi gün tuvalette uyucam kalıcam bu gidişle:roflol:
ha ha gecemi düştünn:roflol::roflol:
bi kişi daha yokmu katılmak isteyen prop ta katılsın. bijoux bulur birini daha olumunekankayizsmile
prop listenin altında hediye çekiliş linki var demin sormuştun ordan inceleyebilirsin
evet :1ninca: benim uykum çok ağırdır :kedi:
ayy ne güldüm ya ne komiktir uykun açılmıştır düşüncee ağırlık filan kalmamıştır:roflol:
begüm bebiş ağlamaktan helak olacak gece herhalde.
nasıl duycan?