2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hımm anadım normalde çok zormuş ya geçen hafta görümcem ilk doğumunu yaptı kızın arkaya kadar kesmişler çok dikişi vardı tuvalete gitmeye korkuyodu
Yuhh inanmıyorum ya niye o kadar kesmişler ki ya. 3 gün önce bir arkadaşım normal doğum yaptı 3 cm kesmişler sadece. off ya nasıl acısı vardır şimdi görümcenin :s
Benim bir iş arkadaşım vardı onun da orasını paramparça etmişler kız hastanede yattı doğumdan sonra 1 ay! o süre içinde kıza ayna bile vermemişler şeyine bakmasın diye.cellat doktor,zaten kadının adı kasapa çıkmış Bursada.
İnşallah hepimizin doğumu kolay olur kızlar.Bir avazda doğuralım inşalllllllaaahhhh :)

var ya yazlıktaki tüm arkadaşlarım halime acımıştı babam da sorup duruyor anneme ne oldu bu kıza diye. nasıl diyim babama baba şeyimi parçaladılar diye :D:D:D
ben de deli cesareti var canım bir anda gözümü kapar yaparım ne yapcaksam.sonra düşündüğümde nasıl yaptım ya ohaa dediğim zamanlar da oluyor ama deliyim galiba :DBen de evlenmeden önce lazere başladım tam 9 seans gittim hem de isim yapmış bir yere!!!!!! ama hiçbir faydasını göremedim hemde beyaz lekeler oldu sadece genital için seans başı 250 x 9 verdim. sonuç elde var sıfır :bbo: doğumdan sonraki 3.4 aylarda kıl kökleri tam lazerlik oluyormuş burada bir komşum güzellik merkezi açtı ona gitcem bakalım son sanş lazere. tabi bu kez bacak için gitcem orası için pek emin değilim.

Benim bacak ve koltuk altına kesınlıkle yapılmıo dedıler cok sarıymıs tuylerım koltuk altımda batıklar var batıklar gecer ama dedıler ben de once genıtalle baslamıstım o bıtınce koltuk altına geccektım yarım kaldı ıste genıtalde ıse yarıodu ama allahı var sımdı cıllop gıbı olmak vardı keske daha erken baslasaydım:)

ne yapım cnm ya acilmiş.birsürü laf ediyolar.ama yedm birazdanda öğle yemeğini yerim :)
amaaan hep acil olur zaten canım.Ben çalışırken de öyleydi üşüşlerdi başıma acil acil diye :) ye yemeğini canım öğün atlama bebişiin büyüsün aç kalmasın tontişim benim :)

benimde eşim gömlek giyiyor. resmi değil ama seviyor gömlek giymeyi. en zor gömlek ütülemek.
sağolsun son zamanlarda kendi kıyafetlerini ütülüyor.
yarın bol çamaşır ve ütülü bir gün olacak.
yemekte yaparım inşallah.

Allah yardımcın olsun valla, ben yarın allah kısmet ederse gezmeyi planlıyorum muhtemelen akşama kadar evde olmam...

geçen hafta eşimin bi yakını doğurdu hem de normal doğum hem de asıl konu kız şeker hastası yani gü nde bilmem kaç kere iğne fln yapıo kendıne ben ayrıntısını anlamıorum o seker hastalıgının da allah kımseye gostermesın kız o halıyle yanı gıttım dedı 10 saat sancı cekmıs snr 3 dkda doguruvermıs yıne olsun yıne normal dıyo e benım anam 28 saat sancı cekmıs benı dogururken e hala der kı normal yapardım yıne de der zorunlu kalmadıkları surece korkuorum dıyıp sezeryan olanları anlayamıorum bu dunyada tek dogum yapan bız mıyız o fıller zurafalar da aynı acıyı cekmıo mu onların da canı yanmıo mu ama nası cat dıye doguruolar alıolar yavrularını yanına saglık problemı olmadıgı surece sonuna kadar sezeryana hayır allah allahhhh coştum :lepi:

önemli olan iyi bi doktora denk düşmek görümcemin gittiği hastanede kendi doktoru gece gelmiyomuş bununda sancısı gece tuttu 3 te doğum yaptı nöbetçi doktorda çok aksiymiş biş ton fırça kaymış ne beğırıyosun sus filan diye bir an önce doğurtsun diye arkaya makata kadar kesmiş resmen ya ama şikayet etti o doktoru bilmiyorum sonra ne olduda çok pişmandıı bukadar parçalanıcağımı bilseydim kesin sezeryan olurdum diyoo

günaydin hanimlar propcum hosgeldin canim özledik seni oglusun olcakmis hayirli olsun tosticimde insallah hayirli ´haberlerle gelir bijouxda gitcekmis doktora oda güzel haberlerle gelir ins meybiecim senin testlerinde iyi cikar insallah sende bize güzel haberler verirsin rabbim hepimize iyilikler versin kizlar buraya kis geldi kaloriferi sona actim üstümde kazak ayagimda corap patik günesi özledim:sinifsinif:

Yuhh inanmıyorum ya niye o kadar kesmişler ki ya. 3 gün önce bir arkadaşım normal doğum yaptı 3 cm kesmişler sadece. off ya nasıl acısı vardır şimdi görümcenin :s
Benim bir iş arkadaşım vardı onun da orasını paramparça etmişler kız hastanede yattı doğumdan sonra 1 ay! o süre içinde kıza ayna bile vermemişler şeyine bakmasın diye.cellat doktor,zaten kadının adı kasapa çıkmış Bursada.
İnşallah hepimizin doğumu kolay olur kızlar.Bir avazda doğuralım inşalllllllaaahhhh :)

evet görümcemde kaç dikiş ver diye sormuş hep kimse söylememiş fazla değil diyolarmışş

Anaaaa babannem telefonda oyle bısıler dedı ben de ne dedıgını anlamadıydım oyle bı laf mı varmıs bır avazda dogurmak dıye hay allah bunu da ogrenmıs olduk :))
önemli olan iyi bi doktora denk düşmek görümcemin gittiği hastanede kendi doktoru gece gelmiyomuş bununda sancısı gece tuttu 3 te doğum yaptı nöbetçi doktorda çok aksiymiş biş ton fırça kaymış ne beğırıyosun sus filan diye bir an önce doğurtsun diye arkaya makata kadar kesmiş resmen ya ama şikayet etti o doktoru bilmiyorum sonra ne olduda çok pişmandıı bukadar parçalanıcağımı bilseydim kesin sezeryan olurdum diyoo
Var ya ben o adamı oldururdum cıdden ne kdr canım yanarsa yansın öldürürdüm. Amelıyat olmustum ben gecen sene hemsıre geldı dedı kı kalkcaksın dedım sancım var kalkamam sımdı, bı dedı ıkı dedı, sonunda senle ugrasamam kalkmak zorundasın emboli riski olur yoksa fln dedı, dedım sorumlulugu alıyorum tmm, ben boyle dıyınce sınırlendı geldı sırtımdan ıteklemeye basladı kalk hadı kalk dıye ben bı bagırmaya basladım bak dedım ben kenar mahallede yetıstım sımdı gucum yok ama bı hafta sonra bısıyım kalmayınca gelır senın ananı dikerim burda dıye:teytey:kadının gozler acıldı faltası gıbı annem yazık kadına dıyo kı ya kız ne dedını bılmıo narkozun etkısı fln hahahah snr elını surmedı bana ınsan gıbı bı hemsıre gelınce kalktım mesela onla bana var ya bı doktor oyle bısı yapacak dogdugu gune pısman ederım o herıfı gorumcenın doktorun adını ver gıdıp dövelim eglence cıkar bıze de:lepi:

günaydin hanimlar propcum hosgeldin canim özledik seni oglusun olcakmis hayirli olsun tosticimde insallah hayirli ´haberlerle gelir bijouxda gitcekmis doktora oda güzel haberlerle gelir ins meybiecim senin testlerinde iyi cikar insallah sende bize güzel haberler verirsin rabbim hepimize iyilikler versin kizlar buraya kis geldi kaloriferi sona actim üstümde kazak ayagimda corap patik günesi özledim:sinifsinif:

hoşbulduuuummm

[anneannem artık yaşamıyor ama tüm anne tarafım çok güzel yemek yapıyor.teyzelerim hatta erkekler bile çok güzel yemek yapıyorlar.
eşim ve arkadaşlarım yemeklerimi beğeniyorlar ama annemi yakaladığımı zannetmiyorum.babam hala annemin daha güzel yaptığını söylüyor.ee o 35 yıllık ev hanımı.

Allah rahmet eylesin cnm...
eeee baban annenin yemeklerine o kadar alışmıştırki başkasının yemeklerini beğenebileceğini zannetmiyorum ben bu saatten sonra, haklıda aslında, ama senin eşinde senin yemeklerine çok alışmıştır...

nalancım yapan kız iyi yapıyor, inşallah gidicem yakında.

eren allah iyiliğini. ama güzel rüya görmüşsün.
ben ne gördüm hatırlamıyorum.

ii yapıyorsa acı çekmezsin cnm, belki ilk defa yaptırdığın için biraz olabilir ama 3 den sonra hiç bi şi hissetmezsin...ben kendim yapıyorum normal ağdayla valla, başkasına yaptıramıyorum, belki ileride...

valla sezen benide kopardın demek ardayla evlendin....:roflol:

Benim bacak ve koltuk altına kesınlıkle yapılmıo dedıler cok sarıymıs tuylerım koltuk altımda batıklar var batıklar gecer ama dedıler ben de once genıtalle baslamıstım o bıtınce koltuk altına geccektım yarım kaldı ıste genıtalde ıse yarıodu ama allahı var sımdı cıllop gıbı olmak vardı keske daha erken baslasaydım:)
Off batıktan nefret ediyorum yaa gıcık bir olay :S benim kol altım rahat allahtan.İğneli epilasyon yaptırmıştım acayip memnunum 3 sene oldu hala da rahatım.Uzun sürmese bacağıma da kesin iğneli yaptırırdım ben.Valla ya cillop gibi olmak ne güzel olurdu.Neyse buna da şükür biyerimiz eksik değil fazlamız tüyleirmiz var olumunekankayizsmile

Anaaaa babannem telefonda oyle bısıler dedı ben de ne dedıgını anlamadıydım oyle bı laf mı varmıs bır avazda dogurmak dıye hay allah bunu da ogrenmıs olduk :))

Var ya ben o adamı oldururdum cıdden ne kdr canım yanarsa yansın öldürürdüm. Amelıyat olmustum ben gecen sene hemsıre geldı dedı kı kalkcaksın dedım sancım var kalkamam sımdı, bı dedı ıkı dedı, sonunda senle ugrasamam kalkmak zorundasın emboli riski olur yoksa fln dedı, dedım sorumlulugu alıyorum tmm, ben boyle dıyınce sınırlendı geldı sırtımdan ıteklemeye basladı kalk hadı kalk dıye ben bı bagırmaya basladım bak dedım ben kenar mahallede yetıstım sımdı gucum yok ama bı hafta sonra bısıyım kalmayınca gelır senın ananı dikerim burda dıye:teytey:kadının gozler acıldı faltası gıbı annem yazık kadına dıyo kı ya kız ne dedını bılmıo narkozun etkısı fln hahahah snr elını surmedı bana ınsan gıbı bı hemsıre gelınce kalktım mesela onla bana var ya bı doktor oyle bısı yapacak dogdugu gune pısman ederım o herıfı gorumcenın doktorun adını ver gıdıp dövelim eglence cıkar bıze de:lepi:

ha ha sen çok yaşa emii hemşireye küfürmü ettin delliii kıss doktorda kadın saçını başını yolamaya gideriz hep beraber bide özel hastane devlet olsa neyse derimde

Allah rahmet eylesin cnm...
eeee baban annenin yemeklerine o kadar alışmıştırki başkasının yemeklerini beğenebileceğini zannetmiyorum ben bu saatten sonra, haklıda aslında, ama senin eşinde senin yemeklerine çok alışmıştır...

ii yapıyorsa acı çekmezsin cnm, belki ilk defa yaptırdığın için biraz olabilir ama 3 den sonra hiç bi şi hissetmezsin...ben kendim yapıyorum normal ağdayla valla, başkasına yaptıramıyorum, belki ileride...

valla sezen benide kopardın demek ardayla evlendin....:roflol:

evet cnmm düşünün artık ne kadar saçma rüyalar gördüğümüüsempatiksalakcinni

hadi yaaa ne fena ya bir de yemin ediyorlar doktorluk için.Vicdansızlar yaa.Şikayet etsin bir güzel de mahkemeye versin o doktoru susmasın,sustukça daha psikopatlaşıyo o tür insanlar.

ben kactım kızlar dizi seyredıyım azıcık malum 1 aydır butun yabancı dızılerımden gerı kaldım net yok dıye hadı gorusuruz snr

Ben de gideyim de 1 saat ders çalışayım bari az kaldı sınavıma da.Hadi görüşürüz şekerler iyi bakın kendinize:)

canım çok geçmiş olsun amniyosentezde bir sorun çıkmıycak inş.. burda çok okudum amniyosentezde sorun çıkmayan bi sürü anne var sende onlardan biri olucaksın ikiside kızmış demek ne güzel birbirlerine arkadaş olucaklar ömür boyuu ayy düşünmesi bile çok güzel

inş bende amniyosentez sonucu bişey çıkmayanlardan biri olurum...ben hala iki kızımın sevincini yaşayamadım..

FISH ne biliyomusun, amniyo sonucu 3 hafta sonra çıkacak ya, bunun istersen bi ön neticesini alabiliyormuşun 3-5 gün sonra, yani sana önceden bi sorun varmı yokmu onu söleyen bi ön neticeymiş cnm...

bilmiyorum ki canım...artık nasıl olacaksaa..sonuç güzel olsunda..

meybie cnm sen içini ferah tut, Allahın izniyle ikiside sapa sağlam doğacaklar merak etme, bak gelişimleri gayet güzel demiş doktor, bu bile sevinmeye değer bi netice bence...

Yarın sakın kasma kendini rahat ol, 3 haftada göz açıp kapayana kadar geçer cnm, 3 hafta sonra boşa o kadar endişelenmişim dieceksin bak gör...

evet bende biran senin gibi düşünüyorum...ama ya gerçekten kötü çıkarsa diyorum bir ara..bilmiyorum..çok yorgunum..senin ne zaman nalan amniyosentez..geçmişide okuyamadım..

Günaydın ... Maybie çok üzüldüm işalla hıcbısı cıkmaz

inş prop...dualarınız eksik etmeyin hiç biriniz..

sağol canım..inş iyi haberler gelirim..

bilmiyorum ki canım...artık nasıl olacaksaa..sonuç güzel olsunda..

evet bende biran senin gibi düşünüyorum...ama ya gerçekten kötü çıkarsa diyorum bir ara..bilmiyorum..çok yorgunum..senin ne zaman nalan amniyosentez..geçmişide okuyamadım..

cnm benimkide hafta cuma, inşallah hayırlısıyla ii sonuçlar çıkarda atlatırız şu sevimsiz olayı bir an evvel...

alttanmı muayene etti cnm seni yoksa karındanmı?

Back
X