2010 Kasım Anneleri

• Konu Sahibi Konu Sahibi bafo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hadi bakalim canim bukadar böcügün arasina bir çiçek gelir umarim:))
en iyisi erken hazırlamak çantayı..gerçekten ne olur ne olmaz belli olmuyor..
bez konusnda benim kızım 17 aylık hala prima kullanıyorum
ilk dogdugundan beridir..
düşüncen gayet güzel canim

yazmışın prima diye görmedim kusura bakma

evet canım bu meme çatlama olayı benim arkadaşımdada oldu.. bebiş bi tarafta ağlıyor benim arkim bi tarafta ağlıyodu..
banada doğuma 1 ay kala bepanten veya badem yağı sür dedi..

benim not defteri almam lazım.
burada öğrendiklerimi yazmalıyım, unutuyorum.
çok faydalı bilgiler var.

sahi kızlar bişiy sorucam. karnınıza bişiy sürüyomusunuz.. annem badem yağı sür diyo.. ama bi arkadaşımda çok kıllanma yapmış.. ne sürmeliyiz.. dr önerdiği krem çok pahalı..
bebe yağı sürsek olurmu acep

ben bebe yağını kullanmaya başladım.
sadece karnıma değil kalçalarıma dize kadar üst bacağıma ve göğüslerme sürüyorum sabah akşam. arkadaşlar kakao yağı önermişlerdi sonrada onu kullanırım.

benim annem ve ablam örmeye başlamış bişiyler.. ama ben de hiç bişiy almadım henüz.. haftaya cinsiyetimiz kesin belli olacak(ilk tahmin kız) ozaman almaya başlarım diyorum..

bide bebişe alırken.. çantamıda erken hazırlamayı düşünüyorum.. insanın her türlü hali olur diye düşünüyorum.. en azından hasta bezimi(hastanede verir yada vermezler ben yinede koyucam) geceliğimi felan hazır etmek istiyorum..

bide bebişime ilk bebek bezini pirima almak istiyorum

hasta bezi iyi fikir. aklıma gelmemişti.
bende çantamı erken hazırlarım.
ama geceliği nasıl alacağız kaç kilo oluruz bilmiyoruz ki?

valla insan diyorki sen bir dog senin ayaklarını ısırıcam diyor ama ısıramıyosun kıyamıyosunki..
birde insan ilk aldiklarini ugur sayıryor bende öyle olmuştu..
ayy hayırlısıyla bir gelselerde yesek:))

ben doğsun poposunu ısırıcam.
ham yapar yerim ben onu.

ay yok canim ne kusuru..sen ne kullanıyosun

benim oğlum büyüdü anaokuluna gidiyo prima yada molfix kullandım pişik sorunumuz yoktu bizim oğlumu bezden açmaya yakın huggies yeni çıkmıştı onuda denedim oda güzel ama yenidoğan bebekler ilk primayla başlamalı bence pişik sorunu olmazsa benim gibi değişik kullanılır

benim oğlum büyüdü anaokuluna gidiyo prima yada molfix kullandım pişik sorunumuz yoktu bizim oğlumu bezden açmaya yakın huggies yeni çıkmıştı onuda denedim oda güzel ama yenidoğan bebekler ilk primayla başlamalı bence pişik sorunu olmazsa benim gibi değişik kullanılır

ohh canim sen maşşallah baya büyütmüşsün:)ömürleri çok olsun
bende huggs den hiç memnun kalmadim ya çok kalın bir bez..yinede en güzeli prima
şu pişik sorunuda hep oluyor zaten onun önüne geçmekte çok zor..ama hep yıkamak temiz tutmak gerekiyor

ben bebe yağını kullanmaya başladım.
sadece karnıma değil kalçalarıma dize kadar üst bacağıma ve göğüslerme sürüyorum sabah akşam. arkadaşlar kakao yağı önermişlerdi sonrada onu kullanırım.

hasta bezi iyi fikir. aklıma gelmemişti.
bende çantamı erken hazırlarım.
ama geceliği nasıl alacağız kaç kilo oluruz bilmiyoruz ki?

ben doğsun poposunu ısırıcam.
ham yapar yerim ben onu.

lohusa pijaması veya geceliği doğuma yakın alki dener bakarsın hangisi oluyo diye göğüs kısmı açılanlardan al emzirmen kolay olur

esincim bende profil resmin sandım. biblo gibi 41 kere maşallah!

kızlar tecrübenize dayanarak soruyorum.
yeni doğan bezini nasıl alıcaz?
bebişlerin kaç kilo doğacağını bilmiyoruz.
boyları da farklı oluyor.

saol melodicim..teşekkür ederim canim
bu arada zaten bez konusunda yenidogan diye yaziyor cnaim primanın falan digerlerininde üstünde ordan anliyorsun..3 6 kilodan başlıyor galiba

lohusa pijaması veya geceliği doğuma yakın alki dener bakarsın hangisi oluyo diye göğüs kısmı açılanlardan al emzirmen kolay olur

enz az 3 takım koymak gerekiyomuş.. bunlardan bitanesi etekli olanlardan olursa daha rahat ederiz.. çünkü sık sık açılmalara bakıcaklar.. diğerlerinide olası kan lekesi olma ihtimaline karşı yedek alıcam..
e bide göhüs pedi koyarım.. çantaya.. gerçi bunlar benim düşüncelerim.. aslında çantaya ne konur tam bilmiyorum

enz az 3 takım koymak gerekiyomuş.. bunlardan bitanesi etekli olanlardan olursa daha rahat ederiz.. çünkü sık sık açılmalara bakıcaklar.. diğerlerinide olası kan lekesi olma ihtimaline karşı yedek alıcam..
e bide göhüs pedi koyarım.. çantaya.. gerçi bunlar benim düşüncelerim.. aslında çantaya ne konur tam bilmiyorum

canim ben bir gecelik birde pijama takımı almiştim..inanin gecelik okadar rahat oluyorki sürekli alttan muayene ediyorlar iğne yapıyorlar sonda falan takılı oluyor zaetn..yani en kullanışlı olanı gecelik lohusa geceligi yani..emzirmek için yerleri falan da var göğüs de

bidenem bişey sorucam.. önce msjlarında karına kakao yağı deniycem demişsin.. ben hiç bilmiyorum o nasıl bişiy.. koyu renk bişiy mi.. kokusu kötümü (koku duyarlılığım devam ediyoda..)

Back
X